Satakunnan homoseksuaaliseen kansa mobiili sex video suomi

Luonne ja asenne olivat kohdillaan myös sillä satakuntalaisella emännällä, joka kuoppaan pudotessaan ehti tiedottaa tapauksen nähneille: Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja.

Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Ohjeet javascriptin päälle kytkemiseen: Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Porilaine Meirän kekkerit Peräkonttikirppis Näköislehti. Komiasti itteään kehumatta Mielipide Kommentit 1 Nimetön Hyvä kirjoitus! Juuri tälläisi me olemme! Ilmoita asiattomasta kommentista Hyvä kirjoitus! Moderaattori tarkistaa viestin sisällön mahdollisimman pian.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi! Nykyään on pornoa yhtä helposti saatavilla kuin tämän blogin lukeminen, aika harvassa ovat sellaiset pervot joita moinen houkuttaisi. Eikä sinne missikisoihin ketään pelkästään pääsyä vaativaa nytkään oteta, eikä se muuttuisi tämän myöyä mitenkään. Taitavat nämä kuvitelmat kertoa enemmän esittäjästään kuin mistään muusta. Slippery slope on aina argumentaatiovirhe. Jostain syystä aia sanotaan etta miss Suomi on liian naturel miss universumksoihin mm kommentoidaan siitä että rinnat ovat pienet, meikkiä liian vähän, eikä ole käytetty potoxia.

Suomalaisten silmiin nämä miss Suomet ovat kauniita mutta luultavaa on etei transsukupuolinen voisi voittaa missikisoja elle kisoihin ole pakkoottaa mukaan transsukupuolisia kilpailijoita. On oikeasti vaikea uskoa, että kukaan olisi noin naivi!

Siis ettei voisi olla mitenkään mahdollista, että joku haluaisi vaihtaa sukupuoltaan tuollaisesta syystä. Uimahalleissa tapahtuu tirkistelyä ja seksuaalista ahdistelua. Tämän lakimuutoksen jälkeenkö ei, ja vielä entistä helpommin?

Itsekin käytit ilmaisua "aika harvassa" puhuessasi pervoista, joille tuollainen voisi tulla mieleen. Eli et voi edes väittää, ettei missään nimessä sellaisia ole. Yksi ainoa ennakkotapaus on riittävän suuri uhka. Jos sukupuolesta tulee ilmoitusasia, ongelmia kaikenlaisten pervojen kanssa ja muutenkin tulee varmasti. Tässä tuntuu olevan, kuten monessa muussakin asiassa, se innokkaiden uudistajien suvaitsevaisuus-puolue, joka vetää eteenpäin tuhatta ja sataa, ja pitää kaikkia jarruttelijoita ja asioita järjellä ajattelevia ja malttia peräänkuuluttavia "kehityksestä" täysin jälkeenjääneinä.

On nimittäin kyseenalaista vedota biologiaan ja väittää tämän tukevan omaa aatettaan kun se selkeästi ei niin tee:. Gender-kriittiset pohdinnot eivät ole kristillisdemokraattien yksinoikeus. Translain muutokselle ei ole perusteita, vaikka harvinaisia geneettisiä poikkeamia esiintyykin. Ihmisen bioloignen todellisuus ei ole aate. Cis-sukupuolisuudeksi kutsutaan aivan tavallista asiaa, ihminen on tyytyväinen omaan sukupuoleensa ja näin tulisikin olla. Syy miksi käytetään termiä cis-sukupuolisuus on se, että ei haluta linjata jonkun olevan "normaalia" tahi "tavallista", siksi valtaväestön seksuaali-identiteettiä kutsutaan cis-sukupuolisuudeksi.

Transsukupuoliset kärsivät jo nyt voimakasta syrjintää http: Oletko tosiaan valmis menemään kertomaan sukupuoli-identiteettinsä kanssa kipuilevalle transnuorelle että "sinun tulee olla tyytyväinen omaan sukupuoleesi"? Mihin perustat väitteesi "harvinaisista geneettisistä poikkeamista"? Australialaiset löysivät jo vuonna geenin joka feminisoi aivoja jo sikiöaikana, joka viittaa, jälleen, transseksuaalisuuden olevan enemmänkin biologista kuin psykologista http: Yhteiskunnan kannalta on hyvin riskialtista murtaa käsitys normaalista sukupuolisuudesta.

Lasten ja nuorten pahoinvointi tulisi varmasti lisääntymään, jos he joutuisivat kasvaa yhteiskunnassa jossa sukupuolisuus määritellään omavaltaisesti ja näin he joutuisivat etsimään itseään sen sijaan, että he voisivat levätä siinä, että he ovat sitä sukupuolta johon ovat syntyneetkin ja pääsisivät iloitsemaan tyttönä tai poikana olemisesta. Lapsia ja nuoria tulee tukea ja rohkaista, jos he kipuilevat sukupuoli-identiteettinsä kanssa - se on selvä.

Nyt on kyse enemmänkin siitä, mihin heitä ohjataan, gender-ajatteluun vai hämmenyksestä selkeyteen. Julkaisen tästä teemasta oman tekstin, sillä se on erittäin tärkeä teema.

Sukupuoltaan ei voi ihminen itse määritellä, sillä se annetaan syntymä lahjana. Naisia ja miehiä on erilaisia, mutta eivät he lakkaa olemasta naisia ja miehiä. Esimerkiksi runopoikaristo ja karhunkaatajakalevi ovat yhtä lailla miehiä, vaikka toinen voisi näyttäytyä enemmän feminiinisenä kuin toinen: Miksi transsukupuolisten tai gender-mielisten tulisi määrittää koko valtaväestön puolesta mitä on sukupuolisuus ja kuinka se tulisi lainsäädännön tasolla toteutua? Kukahan sellaista on esittänyt?

Kyseessä on ehdotus, että transsukupuolinen saisi määrittää OMAN sukupuolisuutensa - ei kenenkään muun. Koko lakimuutoshan perustuu siihen että osa transukupuolisista ei halua olla fyysisesti transukupuolisia.

Valitettavasti sen pitäminen pelkkänä ideologiana on varsin eri asia kuin mitä me ihmisen moninaisuuden tunnustavat Luojan luomukset koemme sen olevan. Gender-ajattelun tueksi ei ole esittää juuri muita kuin ideologisia sloganeita. Geneettisiin poikkeamiin vedotaan ja yritetään siten vesittää seuraavat faktat: Sukupuolisuuden irrottaminen biologiasta ja sen tekeminen sosiaaliseksi konstruktioksi ei mielestäni tee kunniaa sukupuolisuudelle.

Susanna hyvä, sukupuoli on yleensä biolokisensukupuolen ja sukupuoli-identiteetin summa. Jos ne ovat ristiriidassa ihminen pyrkii korjaamaan sen parhaaksi näkemällä tavallaan joko korjaamalla sukupuolen tai hakien identiteettiään uudelleen. Näistä keinoista ensimmäinen on nopein eikä vie useita vuosia ja sen suosio vain lisääntyy tässä hetkisessä maailmassa. Myös transsukupuoliset ilmestyvät tänne maailmaan syntymällä - transsukupuolisuus ei siis ole sosiaalistumisvaiheessa tapahtuva kehitys- tai persoonallisuushäiriö Jostain pitää selvitä miten henkilön sukupuoli todennetaan ko.

Sukupuoli on fyysisten, psyykkisten ja sosiaalisten ominaisuuksien kokonaisuus. Fyysisestä näkökulmasta puhuessa tarkoitetaan esimerkiksi anatomiaa.

Sukupuolen psyykkisellä ulottuvuudella tarkoitetaan sukupuolen kokemusta, muun muassa sukupuoli-identiteettiä. Sukupuolen sosiaalisella ulottuvuudella tarkoitetaan sukupuolen sosiaalisia merkityksiä, jotka vaihtelevat eri tilanteissa ja kulttuureissa. Jokaisen ihmisen sukupuoli on omanlaisensa kokonaisuus.

Virallisella sukupuolella tarkoitetaan väestörekisteriin kirjattua sukupuolimerkintää, joka voi olla nainen tai mies. Joskus puhutaan myös juridisesta sukupuolesta. Väestörekisterissä oleva sukupuolimerkintä voidaan vaihtaa tietyin laissa säädetyin edellytyksin. Edellä oleva sukupuoli-termin määritelmä on luonteeltaan täysin abstraktinen ajatuksellinen - epäonnistunut! Jos kysytään, mitä tarkoitetaan käytännössä ko. Tuolloin henkilön sukupuolen määrittäminen näyttöön perustuen ei onnistuisi.

Tuollainen ilmaus lain tekstissä vaikuttaisi kuitenkin oudolta, koska eihän laissa pidä käyttää muuta kuin virallista tarkoittavaa ilmausta. Jos henkilön sukupuoli on väestörekisteriin kirjatun sukupuolimerkinnän mukaan mies kyseinen yksilö on lisääntymissoluiltaan hedelmöittävä , niin olisi järjetöntä, että kyseisen miehen pitäisi saada pelkällä ilmoituksella viranomaiselle muuttaa väestörekisteriin kirjattu häntä koskeva sukupuolimerkintä naiseksi kyseinen yksilö olisi lisääntymissoluiltaan hedelmöityvä.

Silloin, kun on kyse lakisääteisestä tai viranomaismääräykseen perustuvasta asiasta esimerkiksi laki transseksuaalin sukupuolen vahvistamisesta , niin pitää puhua vain virallisesta käsitteestä ja sellaisesta määritelmästä, jonka perusteella kohteen määritelmän mukaisuus on todennettavissa objektiiviseen näyttöön perustuen.

Lakisääteisestä ja viranomaismääräykseen perustuvasta asiasta puhuttaessa ei pidä perustaa säännöstä ajatukselliseen käsitteeseen ja sen määritelmään. Henkilön sukupuolta määritettäessä pitää olla määriteltynä riittävän yksiselitteisesti miten ihmisen sukupuoli määritellään ja miten objektiiviseen näyttöön perustuva sukupuolen määritys tehdään käytännössä, eli miten ihmisen sukupuolen määritelmän mukaisuus todennetaan.

Ei sukupuoli ole merkintä! Ihmisen sukupuolet ovat mies ja nainen. Haettiin "sukupuoli" Kielitoimiston sanakirjasta: Ttranihmisillä esimerkiksi sukupuoli-identiteetti ei aina vastaa biologistasukupuolta jolloin henkilö kokee olevansa väärässä kehossa. Kertokaa joku mistä perustuslaissa tarkoitetusta perusoikeudesta ja mistä kansainvälisessä ihmisoikeusasiakirjassa tarkoitetusta ihmisoikeudesta on kyse. Nykyinen translaki on loukaava silläkin saralla, että se kieltää sukupuolenkorjauksen läpikäyneeltä henkilöltä oikeuden lisääntyä: Report of the Special Rapporteur on torture and other cruel, inhuman or degrading treatment or punishment, Juan E.

Méndez että pakotettu sterilisaatio on ongelmallista ja julmaa missä tahansa tapauksessa. Ymmärtääkseni sukupuolenkorjauksen kokenut transihminen ei voi lisääntyä koska entiset sukupuolielimet käännetään vastakkaisiksi. Eli jos transihminen haluaa lisääntyä ei leikkausta voida suorittaa. Kyseessä on kylmä totuus, joten olisi kannattanut kuunella yläasteen biologian- ja terveystiedon tunnilla.

Nykyisellään, voimassa olevan lain mukaan sukupuolenkorjauksen läpikäyvän henkilön tulee käydä läpi kemikaalinen sterilisaatio, jotta hänen sukupuoli-identiteettinsä tunnustetaan lain edessä, tehtiin operatiivista leikkausta tai ei.

Koulu je n terveystiedon tunneilla käytiin läpi itse asiassa hyvin vähän mitään transsukupuolisia ihmisiä koskevaa asiaa. Meillä tervrystiedon tunnrilla tuntia en muista tarkkaa käytimmrkö aiheeseen kakdi vai kolme kakdoistuntia transsukupuoliduuden ja seksuaalisuuksien käsittelyyn. Aiheests oli myös oma kappale terveystiedonoppikirjassa yläasteella josta tuosta leikkauksesta esimerkiksi kerrottin.

Näin siis oli vuotta sitten yläasteella. Transsukupuolisia koskevaa lakia ei siinä tosin käsitelty. En ole edes tiennyt että hritä koskee tälläinen kemikaalinen sterilisastio, ajattelin vain että se tapahtuu vain laittamalla "piuhat" poikki samalla kun tehdään korjausleikkaus. Hyvähän kuitenkin näillä transihmisilläkin olisi oikeus lisääntyä. Sen sijasn vastustan yleistä miesten oikeutta synnyttää kosks se ei voi toteutua tavallisilla ei-transsukupuolisilla miehillä.

Voiko mies synnyttää tai nainen siittää? Se on luonnonlaki, jota emme voi lainsäädönnöllä muuttaa, ainoastaan vääristää. Tästäkin keskustelusta unohtuu lapsen näkökulma. Miten lapsi kokee,jos hänen äitinsä olisi juridisesti mies tai hänen isänsä juridisesti nainen? Ketään ei suoranaisesti pakoteta sterilisaatioon, sillä ihmiset menevät vapaaehtoisesti ns.

Mikäli naisella on ulkoinen sukupuolielimistö joka kykenee tuottamaan siittämiseen vaadittavia sukusoluja siittiöitä, ei munasoluja , niin tällöin hän voi suorittaa siitoksen. Mikäli miehellä on synnyttämiseen vaadittava elimistö ja kyky tuottaa munasoluja, hän voi synnyttää. Silti, luonto ei sanele "miestä" ja "naista": Siksi on luonnollista että määritämme niiden tarkoituksen itse. Nyt, kun puheena on yksilön oma sukupuoli-identiteetti kokemus omasta sukupuolestaan , on luontevaa puhua miehestä ja naisesta identiteetin osa-alueina, jona ne näyttäytyvätkin sillä "elääkö miehuus ja naiseus henkilön sukupuolielimissä" on aika nauretava kysymys.

Koska miehuus ja naisuus sekä sukupuolettomuus ja muut muodot on ihmisen oman identiteetin kysymys, on melkeinpä julmaa puhua sukupuolesta ja sukupuoli-identiteetistä pelkästään biologisena tekijänä. Sinä ikään kuin viitataan henkilön sijasta hänen sukupuolielimistöönsä, eli kirjaimellisesti puhutaan hänen alapäälleen eikä henkilölle itsenään.

Siksi on ihan hyväksyttävää, että mikäli hän tahtoo korjata tämän asian, hänen tulee läpikäydä julma ja epäinhimillinen sterilisaatioprosessi.

Ja tämä on ihan "okei", koska se on "vapaaehtoista"? Elääkö miehuus ja naiseus sukupuolielimissä ei ole ainakaan minun muotoilema kysymys. Miehuutta ja naiseutta ei kuitenkaan voi irrottaa biologisesta todellisuudesta, vaan ne on sidottu siihen.

Nainen on nainen ja mies on mies, ilman yhtäkään paperia ja tämä on selkeästi osoitettavissa. Ei ole kyse siis vain papereista, vaan siitä mitä jokin todellisuudessa on. Nainen on nainen ja mies on mies, minkä lisäksi miesoletettu voi olla nainen tai naisoletettu henkilö olla mies: Juho, onko tarkoittamasi miesoletettu joka voi olla nainen lisääntymissoluiltaan hedelmöittävä vai hedelmöityvä vai jotain muuta? Onko tarkoittamasi naisoletettu joka voi olla mies lisääntymissoluiltaan hedelmöittävä vai hedelmöityvä vai jotain muuta?

Naisoletetulla voi olla ja usein onkin graviditeettiin ja synnytykseen erikoistunut elimistö ja miesoletetulla voi olla ja usein onkin siittiöiden tuottamiseen ja siten hedelmöittämiseen erikoistunut elimistö.

Melko usein voidaan jo viimeistään lapsen syntyessä arvata lapsen sukupuoli oikein tekemällä lapsen anatomiasta kokemusperäiseen tietoon perustuvia päätelmiä "ruuvi" vai "mutteri" -menetelmällä. Korkeasta korrelaatiokertoimestaan huolimatta tämän menettelyn lopputuloksia voi silti aina pitää korkeintaan hyvinä olettamina ja sillä tavoin väestörekisteritietoihin merkittyä tietoa itsekunkin sukupuolesta samoin korkeintaan hyvänä olettamana.

Toisin sanoen henkilöä, joka ei itse ole selkeästi ilmaissut omaa sukupuoltaan, tulisi muistaa kohdella arkikohtaannoissa mies- tai naisoletettuna henkilönä Ja kuitenkin tiedeyhteisö on varma siitä, että näin naiset ja miehet ovat selvästi erillsisia, ja "naiset ovat naisia miehet miehiä" ei ole? Mutta mikään osa ihmisen identitettiä ei voi määrittyä hedelmöityksen hetkellä, sillä tsygootila ei ole pahemmin henkisiä ominaisuuksia.

Se ei kykene ajattelemaan, luomaan minäkuvaa tai tekemään mitään sellaista mitä vaaditaan ihmisyksilön identiteetin muodostamiseen. Ihmisyksilön identiteetti syntyy ihmisyksilöstä itsestään, kokemuksista ja vuorovaikutuksista.

Biologinen sukupuolemme, se että heiluuko jalkovälissä vaiko eikö heilu, ei rakenna maailmankuvaamme puolestamme. Siksi biologisesta sukupuolesta on järjetöntä puhua asiana joka edeltää ja dominoi sukupuoli-identiteettiämme, joka on jokaisen yksilön oma kokemus sukupuolestaan. Nyt olemme gender-ideologian ytimessä. Biologinen sukupuoli ei määritä sukupuoli-identiteettiä, joka velloo ihmisen korvien välissä.

Sukupuolisuus ei siis enää perustu muuhun kuin ihmisen kokemukseen itsestään. Miksi sen pitäisi perustua mihinkään muuhun? Itse elän nykyisin naisena eli näytän naiselta, pukeudun naisten vaatteisiin, harrastan naisporukoissa, käytän naisen nimeä ja ihmiset kohtelevat minua naisena! Mihin sen tulisi sitten perustua?

Määräytyykö identiteettimme hedelmöityksen hetkellä, vai tuleeko se jostain muualta? Onko identiteettimme deterministinen johon emme itse voi enää vaikuttaa? Itse en kannata ajatuksen vaatimuksia jotka eivät toteudu tasa-arvoisesti kaikilla esim miehen oikeus synnyttää ei voi toteutua ei-transsukupuolisilla miehillä, kuitenkin kannatan aatteen inhimillisiä vaateita.

Ideologian uhka tietysti on siinä että sukupuoli shoppailusta tulee normi ja sitä korjailaan kerta kuussa. Tätämieltä minä siis olen:. Kyllä moneen muuhunkin lääketieteelliseen operaatioon tai hoitoon tehdään tutkimuksia. Transperheessä toteutuu kuitenkin myös se että on nainen ja mies tai mies ja transmie tai nainen ja transnainen.

Tämä kuitenkin vaatisi nykytekniikalla alapään säilyttämistä ennellaan. Jos sukupuolta saa vaihtaa edestakaisin, niin ennen kutsuntoja kannattaa ilmoittautua naiseksi, armeija ainakin on sitten helppo välttää. Missään ei saisi olla merkintää henkilön sukupuolesta, koska sillä ei pitäisi olla merkitystä eikä se kuulu kenellekään muulle kuin henkilölle itselleen.

Uimahallin pukuhuone ja sauna? Unisex tai ekvasex sopii kyllä mulle, mutta jotkut aikaisemmin naisiksi leimatut yksilöt arastelevat aikaisemmin miehiksi leimattuja yksilöitä Itse henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että yritys saa päättää miten pukuhuoneet järjestää ja millaisia sääntöjä siellä käytetään.

Jos joku ei siitä tykkää, olkoot menemättä ko. Sukupuolisuudella on positiivinen merkitys ja kyllä sukupuolisuus vaikuttaa koko yhteiskuntaan. Olemme ihmisiä; olemme miehiä tai naisia.

Valtion ei kuitenkaan tarvitse pitää kirjaa kansalaisten sukupuolista. Siihen ei pitäisi olla tarvetta jos yhteiskunnan halutaan olevan tasa-arvoinen. En toki kiistä sitä vaikuttaako sukupuolisuus yhteiskuntaan, tottakai se vaikuttaa niin kauan kuin yhteiskunta pitää oikeutenaan määritellä ihmisten sukupuoli ja niin kauan kuin elämme sukupuolistereotypioiden sävyttämässä maailmassa.

Tässä en tosin näe mitään positiivista, sillä se hankaloittaa sitä perimmäistä: Tuota tosiasiaa ei määrittele yhteiskunta. Nykyään on selvää, että tuo on liian yksinkertainen lajittelu. Ja jos pitäydymme määritelmässä, joka ei sisällytä kaikkia, se välttämättä vahingoittaa ulkopuolelle jääviä.

Eikä tätä yksilöiden vahingoittamisen puolustamiseen riitä tuo väittämäsi positiivinen vaikutus yhteiskuntaan. On kommentoitava vielä Nature-lehdessä ilmestyneen artikkelin "Sex redefined" Ainsworth In other words, if you want to know whether someone is male or female, it may be best just to ask.

Koska sukupuolen ei voida katsoa riippuvan vain yhdestä biologisesta parametristä, sukupuolen laillinen märittäminen pelkästään biologian avulla ei ole kovin kannattavaa.

Vaikka kromosomistossa voi olla toiseen sukupuoleen viittaavia merkkejä, henkilö voi solu-, hormonitasolla tai elimistön tasolla olla "kromosomiston vastakkaista" sukupuolta. Siksi henkilön sukupuoli-identiteetin tulisi olla merkittävin tekijä hänen määrittelemisessään. No jaa, saduilla ja uskomuksilla on aika vähän tekemistä reaalimaailman kanssa. Sukupuolen moninaisuus on normaalia luonnon hajontaa.

Sitä on ollut kautta aikain, mutta viime vuosina se on tullut, Luojan kiitos, näkyväksi. Miksi sukupuolen ilmaisu on joillekin ongelma? Mitä se sinulle tai minulle kuuluu onko joku mies, nainen, ex-mies, ex-nainen, sukupuoleton tai mies-nainen? Sama leipää syödään ja samoja mantuja astellaan! Sanoilla on merkitystä, koska ne määrittelevät todellisuutta. Kukaan ei ole sukupuoleton todellisuudessa, vaikka olisi sitä omassa mielessään ja määrittelisi itsensä näin.

Jos sanoilla ei olisi mitään merkitystä, miksi edes puhuisimme tai kirjoittaisimme tai yrittäisimme ymmärtää maailmaa ympärillämme jos kerta kissa voi olla koira, mies voi olla nainen ja sanoilla ei ole asiasisältöä muutoin kuin mielissämme -vaihdellen ihmisten kokemusten perusteella. Vihreää ja punaista valoa kutsumme "vihreäksi" ja "punaiseksi" koska olemme kiinnittäneet nämä samat valon aallonpituuksista saatuihin aistiärsykkeisiin.

Mikäli sitoisimme "miehen" ja "naisen" vain hänestä silmällä ja tutkimuksila mitattavin aineistoihin, emme puhu enää ihmisestä ihmisenä vaan puhumme hänen alapäästään ja siitä mitä me voimme hänestä mitata. Tällä tavalla siis ohitamme ihmisen ensisijaisena olentona ja asiana, ja keskitymme vain siihen että "heiluuko vaiko eikö heilu".

Vaikuttaa jopa siltä, että olet kaappitrans, ja mitä et uskalla itse toteuttaa, et sallisi muillekaan. Miltä tuntuisi kokeilla elää miehenä, aluksi ehkä ilta, sitten päivä, pian viikonloppu. Tunne on vapauttava, kun päästää irti suurimman juminsa, omat pinttyneet ajatuksensa! Minna-Maaria Lax, kirjoittaisitko tänne myös sellaista tekstiä, joka voi antaa lukijoille jotain lisäarvoa Susannan blogi-kirjoituksen sanomaan. Te fundamentalistit kun olette niitn taitavia tulkitsemaan kirjoituksia, minäkin toki yritän parhaani.

Homovastaisuuden taustalta löytyy usein piilohomoutta. Samaa olen kokenut transasioissa, suurimmat vastustajat piilottelevat jtain kaapissaan.

Yritäpä pysyä asialinjalla ja jättää henkilöön menevät epäilykset pois. Kritiikin sivuuttaminen sillä, että väittää että kritiikin esittävällä henkilöllä olisi patoutumia, josta kritiikki kumpuaisi ei ole pätevä vastaperustelu esitetylle kritiikille. Voisin kokeilla päivää batmanina, sekin olisi varmasti vapauttavaa -jos huumori sallitaan. Mutta vakavasti ottaen, on hienoa olla nainen, tytär ja vaimo. Sukupuoli ei ole kahle, vaan lahja. Sukupuoli voi olla kahle silloin, kun siihen pakotetaan.

Kun kielletään toisen henkilön oma kokemus sukupuolestaan ja päädytään pitämään häntä jonain jota hän itse ei koe olevansa. Saduilla ja uskomuksilla ei ole tekemistä reaalimaailman kanssa. Ihmisiä on kahta eri sukupuolta, miehiä ja naisia. Ihmisen sukupuoli määräytyy sen mukaan, onko kyseinen yksilö lisääntymissoluiltaan hedelmöittävä mies vai hedelmöityvä nainen.

Sukupuoli-identiteetillä tarkoitetaan henkilön omaa kokemusta omasta sukupuolestaan. Koska henkilön sukupuoli-identiteetillä tarkoitetaan henkilön omaa kokemusta hänen omasta sukupuolestaan, silloin on kyse vain ajatuksellisesta sukupuolesta vain henkilön omasta kokemuksesta.

Kyse on siis henkilön omasta uskomuksesta. Älkää sekoittako keskenään suomen kielen sanojen mies, miehuus, nainen, naiseus, sukupuoli ja sukupuoli-identiteetti merkitystä. Sukupuoli-identiteetillä tarkoitetaan henkilön kokemusta omasta sukupuolestaan. Nuo termit on määritelty ko. Edellä oleva sukupuoli-termin määritelmä on luonteeltaan ajatuksellinen. Kyse on ajatuksellisesta sukupuolesta vain henkilön omasta kokemuksesta.

Henkilön sukupuolta on mahdoton todentaa objektiivisesti perustuen tuohon määritelmään. Tuon määritelmän mukaan siinä on kyse ennemmin ihmisen sukupuoli-identiteetistä henkilön kokemusta omasta sukupuolestaan , kuin ihmisen todellisesta sukupuolesta mies tai nainen.

Susanna Koivula itse ei näytä ymmärtäneen eroja biologisen sukupuolen ja sukupuoli-identiteetin välillä, jotka englanniksi ovat siis sex ja gender. Karo Kankus, pyydän sinua määrittelemään mitä tarkoittavat suomen kielen sanat "sukupuoli", "biologinen sukupuoli" ja "sukupuoli-identiteetti".

Timo Lehtonen, biologinen sukupuoli määrittyy kärjistäen sillä onko henkilöllä pippeli vaiko pimppi. Ja noi muut jutut on silleen henkisempiä ja yksilökeskeisempiä. En erota niitä toisistaan,koska se on täysin keinotekoista. Biologinen sukupuoli ja sukupuoli-identiteetti kulkevat ns. Sukupuoli-identiteetti, joka ei vastaa henkilön biologista sukupuolta kertoo sukupuoli-identiteetin häiriöstä.

Minua kiinnostaa transkeskusteluissa sellainen tieteellinen näkökulma, ettei ihmiskunnan historia tunne yhtään tapausta, jossa mies olisi synnyttänyt tai nainen siittänyt lapsen. Jos siis ihminen väittää kokevansa itsensä tällaiseksi olennoksi, joita luonnostaan ei ole milloinkaan ollut yhtään tapausta, niin mistä silloin oikeasti on kysymys? Kuinka joku voi tosissaan väittää, että hänen ihmisoikeuksiinsa kuuluu jotain sellaista, mitä milloinkaan ei ole ihmiskunnassa luonnostaan tapahtunut?

Tieteellisestä näkökulmasta siittäjä on aina mies ja synnyttäjä aina nainen. Eikä se jalkaa polkemalla siitä miksikään muutu. Ihan vaan logiikan ja järjen perusteella. Mutta siitähän useimmissa trans"keskusteluissa" ei taida olla ollenkaan kysymys? Puheenvuoroista päätellen monet niistä, jotka uskovat synnyttäviin miehiin ja siittäviin naisiin, pitävät ihmistä yhtenä eläinmuotona. Siihen ajatteluun pohjautuen yhtä hyvin joku voisi väittää, että koska hän kokee itsensä lentäväksi olennoksi, hänelle on leikkauksessa asennettava siivet.

Se on tasan yhtä harvinaista kuin synnyttävä mies, siittävä nainen taikka kahden naisen tai kahden miehen yhteinen lapsi. Istunee siis konstruktionistiseen gender-uskontoon kuin nenä päähän. Miten voi olla samassa blogikirjoituksessa kyseenalaistaen esitetty "Translain uudistusta haluavat tahot perustelevat vaatimuksiaan itsemääräämisoikeudella ja ihmisoikeuksilla" ja toisaalta vaatimus "Lisääntymiskyvyttömyyden edellyttämisen poistaminen vaatisi objektiiviset perustelut..

ILMAISET SEXI VIDEOT SEXSI HOMOSEKSUAALISEEN TREFFIT

Joku saattaa jo syytösten perusteella vailla näyttöä joutua kivitetyksi. Sen pitäisi olla hyvä syy, miksei perustelu miehen ja naisen 'luonnollisuudesta' ole argumentti sen enempää tässä kuin avioliittoasiassakaan. Näyttämöteoksessa tunteita kuohuttava aihe räväytetään katsojan silmille. Ja tämä on ihan "okei", koska se on "vapaaehtoista"? Osa esiintyjistä nostetaan puihin ja myös yleisölle tarkoitetut kääpämäisiä muotoja saavat katsomorakenteet sijoitetaan osittain maanpinnan yläpuolelle.

HOMOSEKSUAALISEEN AHVENANMAA PELIKAUPPA FLIRTFAIR