Puhdas kalu homoseksuaaliseen eturauhanen orgasmi

Olen todella pettynyt itseeni ja tuntuu todella pahalta, niin pahalta ettei ilkeä edes anteeksi antoa pyytää. En luota enää itseeni. Jotain on mennyt rikki. Suurin on häpeäni Jumalani edessä.

Jokainen masturboi seksuaalisuuden herätessä murrosiässä, ja sen takia syymmistäminen on hyvin haitallista nuoren normaalin kehittymisen kannalta.

Itsetyydytys jää osaksi myös aikuisten naisten ja miesten seksuaalisuuteen, eikä siinä ole mitään väärää tai epänormaalia. Itse asiassa säännöllinen itsetyydytys on myös terveellistä varsinkin miesten aikuisella iällä jolloin ejakulaatiot saattavat muuten olla aika satunnaisia tai jopa harvinaisia vakituisesta parisuhteesta huolimatta , sillä se voi estää monien eturauhasen sairauksien kehittymisen.

Pitkän historian aikana kristinuskoon on sekoittunut monia vääriä käsityksiä, joilla ei ole mitään tekemistä uskonnon kanssa, ja itsetyydytyksen synnillisyys on yksi niistä. Kirkon mielestä silti syntiä, koska siinä ihminen etsii omaa nautintoaan.

Siinähän jutellaan sopimattomia ja kiihotutaan? Todellisuudessa kuitenkin ortodoksit voivat suhtautua moniin elämän nautintoihin hyväksyen, sillä ortodoksisuus on elämää varten, elämästä ja elämän pitopöydistä pitää nauttia Jumalan antamana lahjana, eikä kenenkään tarvitse pantata omaa elämäänsä odottelemalla vain tuonpuoleista iäistä elämää ja sen "ihanuuksia".

The Orthodox Church does not view sex as a sin, but the misuse of the gift of human sexuality as sinful. Because the act of masturbation is self-directed, and by its nature is incapable of expressing love and concern for another person, it is viewed as a distortion of the use of the gift of sexuality.

This is especially apparent when masturbation becomes an addiction. In the least, the practice of self-pleasure is not viewed as honoring the purpose of God's gift of sexuality. The sexual sins of fornication and adultery, masturbation and cyber sex as well as hatred, jealousy, drunkenness and other sins are considered to be sins of the heart as much as the body.

It is thought that turning away from sexual sin is turning away from self indulgence for the purpose of self gratification. Instead of turning to the desires of the flesh, the Orthodox Christian claims to turn to the Holy Spirit, whose fruits are believed to be love, joy, peace, patience, kindness, goodness, faithfulness, gentleness and self-control. Kyllä minä Johanna Rauniosta välitän ja sillee Niitä ei tosin sinkkuna saa. Tottakai partneri olisi paras vaihtoehto mutta sellaiseen ei taida minun kohdallani olla mahdollisuutta.

En voi mitään sille että joskus on pakko, mieli tekisi päivittäin mutta olen nipistänyt niin että sitä tapahtuu ennen menkkoja muutamia kertoa.

Mutta syyllisyys on valtava. Liikunta antaa reippaan mielen ja tuntuu hyvältä olematta syntiä. Monestihan masturbaatiota teemme ihan siksi, kun olemme kyllästyneitä ja velttoja ja meillä on liikaa aikaa käsissämme. Itselleni työttömyysjakso oli erityisen haastava. Kun ei ollut työtä, niin tuli masturboitua usein ja siitä seurasi syyllisyys. Elämässä ei tuntunut olevan sisältöä joten sisältö tuli haettua itsetyydytyksestä. Joskus sekin auttaa kun ihan vain yrittää siirtää ajatukset muualle.

Kun alkaa himottaa, niin alkaa ihan tietoisesti ajatella jotain muuta, kuivaa asiaa. Tai sitten rukoilee voimaa vastustaa kiusausta. Sitä ei himota tekemättömyys Silti todennäköisesti kyse on vain väärästä tulkinnasta, siihen viittaa jo sekin, että itsetyydytys on niin terveellistä. Eihän Jumala nyt tekisi mitään niin suurta virhettä, että määrittelisi synniksi terveellisen toiminnon, joka kuuluu jokaisen ihmisen luonnolliseen seksuaalisuuteen.

Joka tapauksessa itsetyydytys on jo määritelty synniksi, joten siinä asiassa ei voi Jumalakaan enää auttaa, sillä tulkinnat ovat niin itsepintaisesti iskostuneet kaikkien kirkonmiesten mieleen. Turha toivo saada mitään armoa, vaikka kirkonmiehetkin runkkaavat joka viikko muutaman kerran, varsinkin kun elävät selibaatissa.

Toki meidän pitää suhteuttaa asioita, sillä muitakin syntejä on olemassa. Mutta mitä nyt sodat, tappaminen, säälimättömyys, kiduttaminen, ihmiskauppa, tunteettomuus, riistäminen ja niin edelleen olisivat itsetyydytyksen rinnalla, pieniä perunoita vain, kuten nykyään on niin usein tapana sanoa. Kyllä se on niin, että tämä maailma tuhoutuu ihmisten synteihin ja kaikkein pahin synti on tosiaan itsetyydytys. Itsetydytystä voi harrastaa vain salaa, siitä ei pidä kertoa kenellekään.

Niin paha synti se on, vaikka kaikki sitä harrastavat. Sodathan vain jalostavat ihmisiä ja kehittävät aseteollisuuden taseita entistä vahvemmiksi. Ei sellainen tappaminen tosiaan voi mikään synti olla.

Se on tietenkin homous. Ai että me vihaamme sitä! Mutta me rakastamme kaikkia homoja, ja siksi heitä niin haukumme! Heterouden toteuttamista ei sentään pidä tuomita. Emmekä me tietenkään vihaa homoja mutta kuitenkin jotain rajaa tässä pitää sentään olla, muutenhan me kaikki muututaan kohta homoiksi.

Ja mitenkäs sitä sitten tehdään, jos me ei ollakaan enää heteroja? Ja olisiko Jumala luonut jotain mitä ei sitten saisi käyttää.

Ei voi mitään että seksi tuntuu hyvälle. Ikävä olisi sitä kivaa kaveria vierelle. Mutta elämäntilanne ja terveys ei salli avioliittoa. Voin sanoa että ei se hirveän terveellistä mielelle ja keholle ole seksittömyyskään. Aiheuttaa stressiä ja tietynlaisia kieltäymyksestä aiheutuvia mielen pakkohallinta vääristymiä. Oli aika kun miltei mikä tahansa miehenpuolikas halutti.

Mutta toki nyt on tasoittunut, sitä haluttaa vain ne kiltit ja juuri oikeanlaiset miehet. Muttei niitäkään ole jäljelle jäänyt yhtä minulle. Jos siis voisin ajatella avioituvani kaikkien hankaluuksieni keskellä. Yhteiskunta ei ole tehnyt avioliitostakaan helppoa puolisoille. Pitäisi tienata juuri saman verran ettei se menisi hyväksikäytöksi ja kaikki jäisi vain toisen hartioille. Mutta olisi se kuhnuri kiva olla vieressä niin myötä kuin vastamäessäkin.

Ei ole mielekästä alkaa vertailla syntejä ja mitätöidä synti joka on "pieni". Meidän on kaikkien tarkkailtava syntejämme ja suhtauduttava niihin vakavuudella. On suuri erehdys kuvitella, että vain jos ei tapa tai kiduta, niin olen synnitön!

Itsetyydytys itse asiassa ON vakava synti, sillä se ohjaa meitä hedonismiin ja oman mielihyvän etsintään. Tietysti me kaikki lankeamme joskus, mutta on oivallettava katumuksen merkitys. Ei pidä koko ajan toistaa vanhoja virheitä vaan pitää edes pyrkiä kehittymään. Rukouksesta saa voimaa vastustaa kiusauksia. Me maallikot emme voi alkaa muuttaa sitä, minkä Jumala on synniksi sanonut. Pyhät isät ja Raamattu ovat oppaitamme. Kyllä kaikissa näissä sanotaan, että itsetyydytys on synti.

Kirkon oppia näissä asioissa ei ole mitään syytä muuttaa, emmekä toki sitä voisi tehdäkään. No ei sille mitään voi, jokainen ymmrätää aina kykyjensä mukaan. Silloin et syyllisty omahyväisyyteenkään. Lähimmäistesi synneistä sinun ei pidä olla niin paljon huolestunut. He huolehtivat niistä itse. Suurikin synti joku runkkaus muka, kun joka ikinen päivä loukataan lähimmäistä surutta, ja ollaan sumeilemattoman itsekkäitä.

Luetaan viisaita kirjoja, suusta valutellaan hienoja lauseita, mutta tosielämässä käännetään kylmästi selkä. Etenkin köyhällä ei ole muuta virkaa kuin olla keskiluokan sylkypussi, eikä nämä syljeskelijät näe toimissaan mitään outoa. Mitenkä luulisit tunnustavasi sellaisen asian?

Olisi minusta ainakin kauheampaa kerrottavaa. Ja rikkoisi suhteesi isääsi oikeasti. Kyllä sekin tulee tunnustaa. Jumala antaa kyllä anteeksi jos kadut. Itse asiassa se on kuolemansynti, kuten kirkonopettaja pyhä Tuomas Akvinolainen aikanaan opetti. Tuo on ihmisen keksimä sääntö. Se ei ole mikään Jumalan ilmoitus. Noin niinkuin viitteellistä ennakkopäätöstä miettien.

Vaikka mitenkäs se minun ratkaisuuni sitten vaikuttaisikaan uskonnollisesti, ei pitäisi. Mielelläänhän sitä vapautuisi tuosta synnin taakasta. Itseasiassa sitä ei taida olla mainittu raamatussa varsinaisesti. Haureuteen sen voisi liittää koskapa se on haureudeksi ihmiset luokitelleet? Eivätkös miehetkin laske allaansa jos eivät tuota harrasta.

Uskovainen tuttavani joka on mies sanoin näin että sinne tulee kipua ja jos ei tee sitä se tulee itsestään ulos.

Itse naisena olen herännyt melkein samanlaiseen tunteeseen. Mutta naisethan eivät varsinaiseti tyhjene. Mitäs pitäsi tehdä sitten niille unille jotka piinaavat. Tai ajatuksille että no sairastuimpa tässä nyt kun itsetyydytin koska se vihastutti jumalan. Ja stressi vain jatkuu ja paha mieli.

Kun ei pysty asketismiin niinkuin toiset. Menet kaverin luokse joka on vastakkaista sukupuolta ja oletettavasti mielikuvitusrikkaampi kuin itse olet kuvittelemaan visuaalisesti. Kerrot ja sanot tuon. Vaikka ilmekkään ei värähtäisi voit miettiä että veli siinä kuuntelee ja ajattelee että voi reppanaa kun ei saa hhähähää Mitä hellyydenkipeämpi sen suurempi koettelemus ja palkkakin siten sen mukainen.

Itsetyydytyksellä ei ole mitään tekemistä hellyydenkaipuun kanssa! Its-tyydytys on ihan pelkästään vain himoa ja seurausta ajatusketjusta jota ihminen ei katkaise alkuunsa. Joku pyhä mies sanoi synnin tulevan tosiaan sillä lailla, että ensin päästät ajatuksen mieleesi.. Katkaise ajatusketju alkuunsa, niin ei tule lankeamuksia niin usein. Eli kun alat ajatella sexiä niin suuntaat ne mietteet muualle.

Tai sanot Jeesuksen rukousta moneen kertaan, niin moneen että tuo ajatus katoaa mielestäsi-. Minulle siihen liittyy yhdessäoloa ja läheisyyttä. Ei sinun rippi-isäsi eikä ystäväsi tule sinun viereesi sänkyyn nukkumaan tai sivele ihoasi hiuksiasi siinä ei ole vielä mitään seksuaalisuutta tai halaa sinua tai lohduta fyysisesti jos olet sairas. Vai lohduttaisiko he tuolla tavoin. Sekään ei ole vielä seksiä. Ok on se omahyväistä mutta se on myös lohduttavaa ja rentouttavaa. Ja minä kaipaan sitä vaikka kuinka haluaisin elää askeettisesti voisin sen tehdä mutta tietäisin että joku osa minusta sitä kaipaa ja osa minusta sen puutteesta kärsii.

Pitääkö minun olla pahoillaan ja ahdistaa itseäni sen takia? Niin että elämästäni tulee itselleni kuin rangaistus. En harrasta seksiä, masturboin harvoin koska se on syntiä ja yritän välttää sitä.

Olen sairas ja paljon, tämän vuoksi ajattelen että kaikki mitä teen "väärin" masturbointi , toisen henkilön vihaaminen, kaksimieliset vitsi.. Luuletko etten kaipaisi vielä lisää suloisia lapsukaisia ympärilleni mutta olen köyhä ja sairas ja yksin. Luuletko että en haluaisi elää täyttä normaalia elämää joko yksin tämän perheeni kanssa tai uuden puolison kanssa jos sellainen jostain löytyisi tai pystyisin sairauksiltani elämään normaalisti jonkun kanssa.

Tai että olisin vahva kouluttautumaan lisää ja tekemään mitä tahansa työtä että voisin elää ns. Kun on pirulle antanut pikkusormen Eli jos en ikinä olisi seksistä mitään tiennyt olisi se helpompi torjua kuin että olen sitä harrastellut pitkin elämääni vaihtelevalla menestyksellä.

Tuo ei ole seksiä. Tuo on ihan normaalia ihmisten välistä käytöstä. Mielestäni on luonnollista kaivata tuollaista ja odottaa sitä aikaa, kun sen saa. Toivottavasti se tapahtuu kristillisessä avioliitossa, mutta sinänsähän tuollainen mistä kirjoitit voi olla myös kahden ystävän välistä eikä siinä ole vääryyttä. Masturbaatio taas on eri asia. Monesti sitä edeltävät kaikenlaiset ajatuskuviot, jotka muistuttavat meitä lähinnä pornosta.

Siinä ei ole hellyydenkaipuuta, vaan jotain ihan muuta kaipuuta. Rukoilen että saat ystävän ja aviopuolison rakkautta ja että saat vielä jonain päivänä lapsia myös. No sen näkee mikä on Jumalan tahto lapsia on jo mutta muuten elämä on mitä on sairauksineen.

Meidän perheyksikkö ei oikein täytä nykyihmisten kriteerejä muutenkaan. Kunhan oltaisiin jokainen perheessä terveitä kristikunnasta puhumattakaan. Sairaus ei ole koskaan mukavaa. Mutta jokin tarkoitus silläkin kai on. Kuinkahan nöyräksi se Jumala meidät haluaa.

Onneksi ei ole sosiaalisia ongelmia rasitteena sairauksien lisäksi. Niin suomalaiset ovat aika hiljaista kansaa että lohduttaisivat toisiaan. Mutta olisihan se mukavaa. Ah Ah aaaaaaaaaaah Se on puutteessa elävien kirkonisien keksintöä. Siitä puhe, mistä puute! The views and opinions about masturbation, its effects, and consequences especially spiritual have been swirling through the churchIn reality, it cannot be clearly said that the act of masturbation is in itself a sin This paper is an effort to add another voice to the mass of opinion.

In reality, it cannot be clearly said that the act of masturbation is in itself a sin, for the Bible never uses the word, nor does it imply or hint about the act of masturbation. Obviously, the Bible does deal in some depth with sexual immorality, perversions, and the like, but masturbation is never spelled out as belonging to any particular category.

So, since Scripture is silent about it, should masturbation be classified as a sin? Or if not, are there ways in which masturbation may be used to the glory of God and the building of His Kingdom of souls? The questions beg an in-depth answer. Throughout the history of the church, various voices have arisen, either decrying masturbation as self-abuse and onanism, or simply calling it something which may not be the best God has to offer, but is certainly not the worst either.

Both viewpoints, I believe, are flawed. And it is in the wake of questions to which there seem to be no solid answers that teenagers, especially boys, have long been struggling. It is to the children who are struggling with this issue and to the parents and other caring adults trying to help them that this paper is addressed.

If I can bring a fresh voice to the debate and cause serious believers to take an honest look at this issue and perhaps help a young person struggling with questions of their sexuality, then the effort will not have been in vain.

Scholars have debated for years whether the sin of Onan as recorded in Genesis It becomes clear from a careful reading of the text that what Onan practiced as a form of birth control was not masturbation but rather withdrawing himself from Tamar before orgasm. The reason Onan was put to death was for not fulfilling a solemn duty of the brother-in-law to provide children for the woman.

This would later be laid down as a part of the Mosaic law see Deut. There are no Biblical passages which specifically address the issue of masturbation, and so, as with other issues such as food, drink, entertainment choices, etc. Within those boundaries, masturbation could and I believe, should be seen as a healthy way of relieving sexual tensions which build up in those who do not have the option of marital relations as a way of easing the physical need.

For purposes of this paper, we will be focusing our attention on the use of masturbation as a God-given way for teenage boys to release the buildup of sexual tensions within their bodies, and as a help to controlling their thought life and honoring God with their minds and bodies. But it should also be noted that the principles about masturbation which are discussed here would also be appropriate to be applied to females as well as males.

Tuohon artikkeliin harva se itsetyydyttää ilman mielikuvia. Jos uskon tae on epäitsekkyys ja nautinnosta kieltäytyminen. Ei kai sitten avioliittokaan ole seksillä kyllästetty vaan koruton yhdyntä, pelkkä suvun jatkamista merkitsevä teko. Eli ei nautinnosta myöskään avioliitossa? Onko sinkku paremmassa asemassa kun se ei "nautiskele" toisen ihmisen kanssa? Onkohan palstalla ketään joka elää selibaatissa, haluaisin keskustella sellaisen ihmisen kanssa.

Minulla on itsellän sellainen ongelma että jos selviän ilman itsetyydytystä tulee ongelmaksi unet joita näen. Unessa harrastan seksiä aivan kuten kuka tahansa ihminen. Minua vaivaa asia koska unet ovat aika todentuntuisia sekä emotionaalisesti että fyysisesti ja uoraansanottuna herätessäni paikkani ovat sen oloiset että oikeasti jotain olisi tehnyt.

Ne joiden kanssa harrastan unissani seksiä ovat jotenkin tutun oloisia jotkut tuttujakin tai epämääräisiä tutun ja ihmisen sekoituksia. Ei välttämättä edes sellaista tuttua jonka kanssa olisi mielessään koskaan fiilistellyt harrastavansa seksiä. Olen ollut pitkän päivän jälkeen aina todella fyysisestikkin väsynyt ja kokeillut jopa raamatunkin lukemista ennen nukahtamista ja viimeyönäkin luin sängyssä ortodoksista kirjallisuutta.

Pakkohan tämä on tunnustaa katumuksen sakramentissa jokseenkin se on noloa ja kiusallista. Naimisiin en tahtoisi mennä en ylipäätänsäkään enkä tämän ongelman voksi. Aurinko ja lämmin ilma herättää halut Marja Paasio on kirjoittanut hauskan kirjan Pilvihin on piian nännit Otava Kirja esittelee kansanomaista seksiperinnettä.

Kirjasta löytyy tietoa myös vuodenaikojen merkityksestä seksiin. Ilmajokelaisen sananlaskun mukaan naisen seksuaalinen kiihkeys lisääntyy maaliskuun ensimmäisestä päivästä lähtien ja jatkuu puolikesään. Kiikalalaisten mukaan poikien juoksu alkaa katajan kukkiessa eli touko-kesäkuussa. Kansa on siis syvissä riveissään pistänyt merkille, koska alapäätä alkaa siinä mielessä kutkuttaa. Jo kreikkalainen historioitsija Herodotos n. Hän oli nimittäin sitä mieltä, että lämpimässä ilmastossa asuvat ihmiset harrastavat seksiä enemmän kuin kylmässä ilmanalassa asuvat.

Herodotoksen mukaan lämpimän ilmaston asukkaat ovat myös seksuaalisesti estottomampia. Tutkija Murdock tutki vuonna Herodotoksen teorian paikkansapitävyyttä ja tuli tutkimuksessaan siihen lopputulokseen, että Herodotoksen teoria pitää paikkansa. Miksi aurinko sitten saa hormonit hyrräämään?

Käpyrauhasen toiminta ja melatoniini Käpyrauhanen on väliaivojen yläosassa sijaitseva pieni rauhanen, joka erittää muun muassa melatoniini-nimistä hormonia. Käpyrauhanen löydettiin luvulla, jolloin sen kuviteltiin olevan sielun istuin.

Käpyrauhasta on myös pidetty kolmantena silmänä. Melatoniini on käpyrauhasessa serotoniinista tuotettava hormoni. Serotoniinia taas tuotetaan tryptofaani-nimisestä aminohaposta. Melatoniinimäärät ovat yöllä 4–6-kertaiset päivän arvoihin verrattuna.

Melatoniinia onkin siksi kutsuttu myös pimeähormoniksi. Melatoniini säätelee muun muassa meidän unirytmiämme. Käpyrauhasen toiminta vähenee ihmisen ikääntyessä, jolloin melatoniinia erittyy vanhuksilla vähemmän kuin nuorilla.

Tämä selittää sen ilmiön, miksi vanhuksilla on usein uniongelmia. Melatoniinilla on merkitystä myös seksikäyttäytymiseen. Yhdysvaltalainen biologi George Bentley on tutkinut japanilaisten kollegoidensa kanssa melatoniinin vaikutuksia eläinten vuodenajan mukaiseen paritteluun. He ovat havainneet, että melatoniini vaikuttaa eri eläimiin eri tavoin.

Hyvin useat eläimet innostuvat parittelemaan silloin, kun melatoniinin eritys on mahdollisimman matala. Lampaat taas ovat siinä mielessä erikoisia, että ne parittelevat silloin, kun melatoniinimäärät ovat korkealla. Ihmiset eivät kuitenkaan ole lampaita vaan lähinnä hiiriä. Melatoniini nimittäin vähentää ihmisten paritteluhalukkuutta, kuten käy esimerkiksi hiirillä. Mutta miksi näin on? Ihmisillä ei ole mitään erityistä kiima-aikaa kuten eläimillä, mutta vuodenajoilla näyttää silti olevan merkitystä meidänkin paritteluhalukkuuteen.

Gynekologi Wichmann tutki kollegoidensa kanssa jo luvulla vuodenaikojen merkitystä ja havaitsi, että hedelmöityksiä tapahtuu Suomessa kesäisin huomattavasti enemmän kuin talvella. Syntyvyysluvut taas ovat korkeimmillaan keväällä. Mitä tekemistä tällä sitten on melatoniinin kanssa?

Kauppila sai luvulla selville, että synkkinä kuukausina melatoniinin eritys on huomattavasti korkeampi kuin valoisina kuukausina. Melatoniinin eritys vaihtelee siten myös vuodenaikojen mukaan. Lisäksi luteinisoivan hormonin LH eritys on matalalla kun melatoniinia on paljon. LH säätelee sukupuolirauhasten toimintaa. Bentley ryhmineen havaitsi, että melatoniinilla on mahdollisia vaikutuksia myös aivojen hormoniin nimeltä GnIH gonadotropiinia ehkäisevä hormoni.

Gonadotropiini on myös sukupuolirauhasten toimintaa stimuloiva ja säätelevä hormoni. Kun luteinisoiva hormoni ja gonadotropiini ovat alhaalla, on ihmisen halukkuus myös alhainen. Israelilainen tutkimusryhmä sai aivan hiljattain selville, että voimakas plasman melatoniinimäärä heikentää miesten siittiöiden laatua.

Siittiöiden liikkuvuus taas lisääntyy merkittävässä määrin keväällä eli valoisaan aikaan. Nuo pikku veijaritkin heräävät talvisesta horroksestaan. Lisääntynyt seksuaalinen kanssakäyminen taas parantaa siittiöiden laatua. Testosteroni ja halut Melatoniinin ohella erityisesti testosteroni vaikuttaa ihmisen seksuaalikäyttäytymiseen. Erinäisten tutkimusten perusteella ihmisen seksuaalinen aktiivisuus on suorassa suhteessa mieshormonien määrään. Mitä enemmän mieshormoneja on, sitä suurempi libido.

Tutkimuksissa on havaittu, että testosteronin erityksessä on selvä vuorokausi- ja vuodenaikarytmi. Kevään kynnyksellä miesten ja naisten testosteronin eritys voimistuu ja on korkeimmillaan kesä- ja heinäkuussa. Sen jälkeen tasot laskevat ja saavuttavat pohjan syyskuussa.

Syyskuun jälkeen hormonitoiminnassa tapahtuu lievää nousua niin, että pieni huippukohta saavutetaan tammikuun alussa.

Nyt on siten odotettavissa seksuaalisesti aika harmaata aikaa, vaikka kaduilla näkyykin kondomimainoksia. Hormonit pitävät huolen siitä, että seksuaalinen aktiivisuus lisääntyy keväisin ja kesäisin. Tämä näkyy myös kondomien myyntiluvuissa. Grosersin ja kumppaneiden tekemän tutkimuksen perusteella kondomeja myydään todella runsaasti heinäkuun lopussa. Suurin myyntipiikki on kuitenkin viikkoa ennen joulua!

Joten katumainokset ovat hiukan liian aikaisessa tai sitten jälkijunassa. Ja nyt vihdoin selitys siihen, miksi Lassis2 ja monet muut miehet kokevat selvää halukkuutta kukonlaulun aikaan. Miesten testosteronimäärät ovat nimittäin kello 7. Siksi miehet saavat erektion juuri REM-unen aikana. Tämä selittää miesten aamuisen voimakkaan erektion.

Suurimmalla osalla miehistä testosteronitasot ovat myös korkeimmillaan viikonloppuisin. Seksuaalisesti erittäin aktiivisia naisia Perjantai Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nykyaikana saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta. Länsimaissa miehet ovat tyypillisesti määritelleet naisten seksuaalisuuden. Naisia ja heidän seksuaalisuuttaan on vähätelty, kontrolloitu ja tuhahdettu.

Naiset on nähty miehiä alempiarvoisina olentoina. E-pillerin keksimisen myötä naiset vihdoin vapautuivat seksuaalisesti. Nyt luvulla on vihdoin tultu siihen vaiheeseen, että naiset voivat häpeilemättä ilmoittaa haluavansa seksiä. Tilanne on mennyt jopa niin pitkälle, että miehistä ei ole ollutkaan vastaamaan naisten seksuaalisiin tarpeisiin. Onko miesten valta-asema seksuaalisuudessa siis ohi? Sen saamme tietää vuosien saatossa. Vaikka naiset ovat teoriassa vasta nyt saavuttaneet määräämisvallan omasta seksuaalisuudestaan, on historiassa aina ollut naisia, jotka ovat tyydyttäneet omat seksuaaliset halunsa miesten mielipiteistä piittaamatta.

Suurin osa näistä naisista on tosin ollut valta-asemassa. Seuraavassa muutama seksuaalisesti hyvinkin aktiivinen historian kirjoihin päässyt nainen. Mnesarete Mnesarete eli luvulla eKr. Mnesaretea kutsuttiin lempinimellä Fryne inhottava olento, rupisammakko. Nimitys on sikäli humoristinen, että Mnesarete oli luultavasti yksi aikakautensa kauneimmista maksullisista naisista.

Ateenalainen kuvanveistäjä Praksiteles oli yksi niistä monista miehistä, jotka olivat ihastuneet Mnesareten suloihin. Praksiteles ikuisti Mnesareten kauneuden jälkipolvien ihailtavaksi. Mnesarete oli Praksitelesin veistämän knidolaisten Afroditen mallina, jota pidetään kyseisen kuvanveistäjän loistokkaimpana työnä kopio työstä löytyy Louvren museosta. Koska Mnesarete oli kaunis ja myös taiteilijoiden suosima, oli hänen taksansa melkoiset ja suosio miesten joukossa valtaisa.

Hänellä oli lukemattomia varakkaita rakastajia ja Mnesaretestä tuli itsekin erittäin rikas nainen. Mnesarete olisi jopa omilla varoillaan rakennuttanut Aleksanteri Suuren tuhoaman Theeban muurin, jos hän olisi saanut muuriin taulun, jossa olisi mainittu: Jotakin mahtavien hetairoiden varallisuudesta kertoo myös se, että kuuluisa kreikkalainen Lamia sai Makedonian kuninkaalta Demetrios Poliorketesinilta – eKr.

Sanotaan, että Kleopatra otti ensimmäisen rakastajansa jo vuotiaana ja käytti sen jälkeen seksiä sekä vallan että mielihyvän välineenä. Kleopatralla oli pieni temppeli, jossa hän piti nuoria rakastajiaan, joille syötettiin erilaisia rohtoja seksuaalisen kyvykkyyden lisäämiseksi.

Pääasiassa näiden rakastajien kanssa Kleopatra harjoitti seksuaalisia taitojaan, jotka hän oli oppinut Aleksandrian hetairoilta. Erotiikan historiaa tutkineen Jeff Pylen mukaan Kleopatra saattoi yhtenä yönä ottaa jopa sata miestä. Niin tai näin, Kleopatran viehätysvoima hurmasi Rooman hallitsijoista Caesarin ja Antoniuksen. Nykypäivän naisten ei siis kannata tyytyä pelkkään muutaman sadan euron timanttisormukseen. Kleopatra yritti päästä myös Julius Caesarin pojan Octaviuksen myöhemmin nimeltä Augustus suosioon.

Kleopatra epäonnistui hankkeessaan kuitenkin pahasti ja Octavius vangitsi hänet. Legendan mukaan Kleopatra sai järjestettyä itselleen myrkkykäärmeen, jonka avulla hän surmasi itsensä. Sanotaan, että myrkkykäärme puri Kleopatraa käsivarteen. Toisen käsityksen mukaan käärme puri häntä rintoihin.

Julia Augustuksen tytär ja samalla ainoa lapsi Julia 39 eKr–14 jKr. Hänet naitettiin vuonna 25 eKr. Augustuksen sisarenpojalle Claudius Marcellukselle, joka kuitenkin kuoli muutaman vuoden jälkeen. Seuraava puoliso oli Augustuksen palvelija Agrippa ja tämän jälkeen Augustuksen poikapuoli ja tuleva keisari Tiberius.

Julia oli huomattavasti kiinnostuneempi Rooman seurapiirien riemuista ja yltiöpäisistä huvituksista, kuin elämästä neljän seinän sisällä ja vaimona olemisesta. Jo nuorena naisena Julialla oli tapana liikkua lähes alastomana pitkin Rooman katuja. Hyvin pian hän hankki itselleen rakastajia, joiden lukumäärä kasvoi kymmenistä satoihin ja lopulta kymmeniin tuhansiin. Sanotaan, että Julia kävi läpi lähes puolet Rooman viriileistä miehistä.

Kun mielenkiintoiset miehet loppuivat, Julia tarjosi itseään Roomaan saapuneille ulkopaikkakuntalaisille. Julia toimi myös maksullisena naisena. Julian irstas elämä vihdoin paljastui Tiberiukselle. Julian rakastajien lukumääräksi on arvioitu uskomattomat 80 , joten olisi ollut todellinen ihme, jollei hän olisi jäänyt kiinni tekosistaan.

Julia karkotettiin Pandaterian saarelle. Myös joukko Julian rakastajista joutui tilille. Kuuluisin heistä oli Marcus Antoniuksen poika Iullus, joka teki itsemurhan.

Myös Julian ja Agrippan tytär Julia nuorempi karkotettiin Roomasta irstaan käytöksen takia. Äidillä ja tyttärellä oli siis muutakin samaa kuin etunimi. Mikäli hän ei ollut tyydytetty hovin orgioissa, suuntasi hän matkansa prostituoitujen talolle käyttäen itsestään nimeä Lycisca.

Siellä hän antautui täysin himojensa valtaan, tarjoten itseään työmiehille ja muille kaupungin vähempiarvoisille. Messalina haastoi jopa prostituoituja kilpailuun siitä, kuka oli vuorokauden aikana yhdynnässä useamman miehen kanssa. Messalina voitti kilpailun yhtymällä 25 miehen kanssa. Messalinalla arvoidaan olleen 8 rakastajaa. Claudius teloitti Messalinan saatuaan selville, että tämä oli mennyt naimisiin erään rakastajansa kanssa Claudiuksen ollessa itse sotaretkillä.

Nuoruudessaan Theodora oli näyttelijätär ja kurtisaani. Jotta Theodora ei olisi rikkonut julkisen alastomuuden kieltäviä lakeja, kietoutui hän ohuisiin nauhoihin ja rihmoihin, jotka eivät todellisuudessa peittäneet mitään hänen vartalostaan. Jeff Pylen mukaan Theodora saattoi mennä piknikille miesseurueessa ja nauttia seksistä yhtaikaa 10–30 miehen kanssa. Kun Rooman hallitsija Justinus teki sisarenpoikansa Justinianuksen hallitsijatoveriksi vuonna , kruunattiin Theodora samalla keisarinnaksi.

Justinus kuoli muutaman kuukauden kuluttua ja Justinianuksesta tuli yksinhallitsija. Theodora tuki vahvasti puolisoaan tämän hallituskautena. Theodoraa voidaan pitää eräänlaisena naisasialiikkeen pioneerina. Ulkonaisella hurskaudella Theodora pyrki luultavasti osittain sovittamaan syntistä elämäänsä. Theodora sai aikaan merkittäviä naisten oikeuksia parantavia lakeja. Naiset saivat oikeuden omaisuuden hallintaan, heille tuli oikeuksia avioerotapauksissa ja raiskaukseen liitettiin kuolemantuomio.

Prostituoiduille rakennettiin suojakoteja ja laissa kiellettiin prostituutioon pakottaminen. Kuningatar Zingua Angolan kuningatar Zingua eli luvulla tuli kuuluisaksi kyltymättömänä ja erittäin julmana nymfomaanina. Zingualla oli suuri mieshaaremi ja hän oli erittäin mieltynyt gladiaattorikilpailuihin, joissa tapeltiin elämästä ja kuolemasta.

Zingualla oli tapana harrastaa seksiä kilpailun voittaneen miehen kanssa. Zingua otti miehestä sanan mukaisesti viimeisetkin mehut irti, koska seksuaalinen kanssakäyminen jatkui läpi yön. Mikäli miehen taidot sängyssä eivät miellyttäneet Zinguaa, hän saattoi aamulla määrätä miehen mestattavaksi. Zingua oli siis eräänlainen mustaleski. Zingua mestautti myös raskaana olevia naisia, koska oli heille mustasukkainen.

Ninon oli tunnettu kauneudestaan ja älystään. Hän oli mieluisa kumppani Pariisin seurapiireissä, joihin kuului ylhäisiä henkilöitä, oppineita sekä kirjailijoita.

Ninon oli suhteessa monen sen ajan etevän miehen kuten Condéhen, La Rochefoucauld’hon ja Saint-Evremondin kanssa. Kardinaali Richelieu tarjosi 50 kruunua lähes 20 euroa yhdestä yöstä Ninonin kanssa. Ninon otti rahat, mutta lähetti kuitenkin paikalle naisystävänsä. Ninon de L’Enclosin kirjeenvaihdon, Correspondance authentique, mukaan hän harrasti seksiä 4 eri henkilön kanssa.

Hän oli naimisissa Pietari III: Avioliitto oli kaikkea muuta kuin onnellinen, Pietarin ollessa erittäin väkivaltainen. Sanotaan, että Pietarin esinahka oli niin tiukka, ettei hän saanut erektiota. Joissakin historiankirjoissa kerrotaan, että esinahan ahtaus olisi estänyt hapen pääsyn Pietarin aivoihin ja tämän vuoksi hän oli niin aggressiivinen.

Tämä väite ei kuitenkaan voi pitää paikkaansa. Pietari leikki mieluummin tinasotilailla, kuin oli intiimisti Katariinan kanssa. Katariinan ja Pietarin välillä ei tiettävästi ollut laisinkaan seksiä. Katariina kesti tilannetta seitsemän vuotta ja hankki sitten ensimmäisen rakastajansa. Kyseinen mies oli kreivi Sergei Saltykov, jota seurasi kreivi Stanislaus Poniatowski, jota seurasi Gregori Orlov, jota seurasi Grigori Potemkin ja jota seurasi lukemattomat miehet.

Kun Pietari murhattiin, Katariinan oli helpompi liehutella miesten kanssa. Katariinan sanotaan suositelleen, että seksiä tulisi harrastaa kuusi kertaa päivässä. Tiedetään, että hänellä oli ainakin 80 arvovaltaista rakastajaa ja joukko vähemmän tuntemattomia sänkykumppaneita. Katariinan kuolemaan liittyy juoruja, että hän olisi kuollut harrastaessaan seksiä lempihevosensa kanssa. Tämä on todellakin vain juoru. Todellisuudessa Katariina kuoli voimakkaaseen sydänkohtaukseen ollessaan yöastialla.

Madamoiselle Dubois Ranskalainen näyttelijätär Madamoiselle Dubois? Päiväkirjamerkintöjensä perusteella hän rakasteli 20 vuoden aikana 16 eri miehen kanssa! Käytännössä tämä tarkoittaa noin kolmea miestä päivässä. Sarah Bernhardt Aikakautensa ehdottomasti kuuluisin ranskalainen näyttelijä Sarah Bernhardt [Henriette Rosine Bernard] – väitti, että hänellä on ollut yli tuhat rakastajaa.

Ainakin näytelmiä hänelle kirjoittivat sellaiset kuuluisuudet kuin Alexandre Dumas nuorempi – , Victorien Sardou – ja Edmond Rostand – , jotka luultavasti olivat myös hänen rakastajiaan. Bernhardtia kiehtoivat seksi, kuolema, veri ja eksoottiset lemmikit. Hän lienee ollutkin sängyssä melkoisen raju.

Siitä ainakin kielii se, että hän ruoski usein rakastajiaan ja rakasteli heidän kanssaan itselleen tehdyssä ruumisarkussa. Margaretha suostui menemään naimisiin ensimmäisen häntä kosivan miehen kanssa. Kyseessä oli vuotias kapteeni Rudolf MacLeod. MacLeod sai komennuksen Jaavalle, jossa Margaretha tutustui aasialaisiin temppelitanssijoihin ja oppi heiltä kuuluisat liikkeensä.

Rudolf perehdytti vaimonsa myös orgioita harrastaviin piireihin. Margaretha saapui Pariisiin vuotiaana ja otti nimekseen Mata Hari. Samalla hän loi itselleen täysin uuden menneisyyden väittäen olleensa temppelitanssijattaren tytär. Mata Hari alkoikin esiintyä eroottisena tanssijana. Kohottaakseen sosiaalista asemaansa, Mata Hari ilmoitti, että hänen isänsä oli englantilainen lordi. Tämä vakoilija kuuluisaksi tullut hollantilainen nainen toi eroottiseen tanssimiseen eksoottisuuden ja taiteellisuuden.

Esiintyessään hän ei koskaan riisunut rintaliivejään, koska häpesi pieniä rintojaan. Mata Hari ei kuitenkaan tyytynyt pelkkään tanssiin, vaan tarjosi seksuaalisia palveluita sitä haluaville. Mata Hari ylpeili usein, että aasialaisena naisena hän tunsi hyvin Kama Sutran salat. Mata Harilla oli runsaasti kysyntää, ja useat miehet tekivät vararikon hänen takiaan.

Hänen asiakkainaan olivat esimerkiksi Saksan ruhtinaat, Hollannin ministeripresidentit ja Ranskan ministerit. Totuutta Mata Harin osuudesta vakoiluun ei luultavasti koskaan saada. Jäädessään kiinni ranskalaisille vuonna , hän väitti olleensa kaksoisagentti ja todellisuudessa vakoilleensa Ranskan hyväksi.

Vaikka moni hänen varakkaista rakastajistaan meni tästä valalle, Mata Hari teloitettiin ampumalla. May West Legendaarinen yhdysvaltalainen näyttelijätär May West [Mary Jane West] – rakasteli omien sanojensa mukaan yhtäjaksoisesti 15 tuntia Ted-nimisen miehen kanssa. Tätä pidetään eräänlaisena epävirallisena ennätyksenä ja sen on kirjannut ylös lääkäri Vernon Coleman.

May Westin mukaan hän teki parhaat suorituksensa sängyssä. Hänellä olikin lukuisia rakastajia, jotka olivat pääasiassa elokuvamaailmassa vaikuttaneita henkilöitä. Ovulaatio saa naiset metsästämään miehistä miestä Tutkija Alan Dixsonin mukaan yksi merkittävimpiä eroja ihmisen ja ihmiselle sukua olevien eläinten välillä on se, että naiset eivät mainosta ovulaatioonsa.

Uusimmat tutkimukset kuitenkin osoittavat, että nainen viestii miehelle hedelmällisimmän hetkensä. Koska miehet eivät useinkaan ymmärrä tai huomaa näitä viestejä, niin naiset pistävät itse töpinäksi ja saalistavat ovulaation aikana halujensa kohdetta. Ovulaatio muokkaa naisen viehättävämmäksi Newcastlen ja Prahan yliopistoissa tehty tutkimus osoittaa, että naisen kasvoissa tapahtuu muutoksia kuukautiskierron aikana.

Nainen on kyseisen tutkimuksen mukaan kauneimmillaan juuri ovulaation ajankohtana. Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin, niin ovulaation lähestyessä huulten värityksessä ja koossa tapahtuu muutoksia. Myös naisen ihonväri muuttuu heleämmäksi ja hänen pupillinsa laajenevat. Ovulaation aikana naisen rinnoista tulee symmetrisemmät.

Mielenkiintoista on se, että rintojen koko ei kuitenkaan kasva merkittävästi ovulaation aikana. Rinnat nimittäin kasvavat kokoa juuri ennen kuukautisvuotoja. Symmetria tuntuu siten olevan parivalinnassa huomattavasti tärkeämmässä roolissa kuin koko. Ovulaation aikana myös naisen henkilökohtainen tuoksu muuttuu miellyttävämmäksi. Ihmisen tuoksulla on hämmästyttävän suuri merkitys parivalinnassa katso aikaisemmat artikkelini feromoneista. Ovulaatio saa naisen pukeutumaan seksikkäästi Kalifornia yliopistossa aivan hiljattain suoritetussa tutkimuksessa saatiin selville, että naisen pukeutuminenkin muuttuu kuukautiskierron aikana.

Tutkimuksen mukaan naisen pukeutuvat ovulaation ajankohtana muodikkaampiin ja paljastavampiin asuihin kuin kuukautiskierron muina aikoina. Tutkijoiden mukaan naisten pääasiallisena tarkoituksena on näyttää viehättävälle ja hyvälle eikä varsinaisesti seksikkäälle. Myös tutkija Grammerin ryhmä havaitsi, että naiset pukeutuvat diskoon mennessään huomattavasti paljastavampaan asuun ovulaation lähestyessä kuin muulloin. Haussa maskuliinisia miehiä hetken huumaa varten Bullivant tutkimusryhmineen havaitsi, että naiset flirttailevat vieraille miehille ovulaation aikana huomattavasti enemmän kuin kierron muina aikoina.

Haseltonin mukaan ovuloivat naiset ovat myös seksuaalisesti kiinnostuneita muista kuin omasta miehestä. Erityisesti naiset, joiden oma mies ei ole järin seksikäs, saattavat harrastaa parisuhteen ulkopuolista seksiä. Kumppanin pettäjiä löytyykin niin miehistä kuin naisista ja prosentuaalinen ero pettävien miesten ja naisten välillä ei todellisuudessa ole järin suuri. Fisher vastaavasti havaitsi, että naiset ovat ovulaation aikana huomattavasti kriittisempiä muiden naisten ulkonäköä kohtaan.

Tämä on Fisherin mukaan osoitus siitä, että naiset kilpailevat ovulaation aikana miesten huomiosta ja katsovat nenänvartta pitkin kilpakumppaneitaan. Maajussien kannattaisi siis etsiä morsiantaan ovuloivista naisista, niin silloin jopa mehiläisfarmille saattaisi löytyä joku halukas.

Yhdysvaltalaiset Gangestad ja Thornhill havaitsivat tutkimuksissaan, että naiset suosivat ovulaation aikana miehiä, jotka ovat fyysisesti symmetrisiä. Vartalosymmetria on sekä miehellä että naisella merkki hyvistä geeneistä. Symmetriset miehet ovat tutkimusten mukaan yleensä lihaksikkaampia, pidempiä, elinvoimaisempia, terveempiä ja seurallisempi kuin epäsymmetriset miehet.

Myös heidän siemennesteensä on parempilaatuista kuin epäsymmetrisillä miehillä. Lisäksi he kykenevät tuottamaan naiselle paremmin orgasmin. Miehen symmetria selviää yhdysvaltalaisen tutkimuksen mukaan vilkaisemalla seuraavia kohtia: Talvipakkasilla on tietysti hiukan kinkkistä arvioida nilkan paksuuksia tai kyynärpäiden leveyksiä, joten tarkkaavaisuus kannattaa suunnata korviin. Ovulaation aikana naisen mielenkiinto kohdistuu myös miehiin, joiden kasvojen piirteet ovat maskuliiniset.

Maskuliinisuus kertoo korkeista testosteronipitoisuuksista. Testosteroni vaikuttaa muun muassa miehen seksuaaliseen viettiin. On siten täysin loogista ajatella, että nainen etsii hedelmällisempänä aikanaan miestä, joka tarjoaa jälkeläisilleen hyvät geenit ja on kyvykäs sängyssä. Huomioitavaa on se, että maskuliiniset miehet kiinnostavat naista pääasiassa lyhytaikaisissa suhteissa. Pitkäkestoisiin suhteisiin nainen valitsee miehiä, jotka ovat kasvoiltaan androgyynejä tai muuten piirteiltään feministisempiä.

Naiselliset piirteet miesten kasvoissa kun kertovat paremmista jälkeläistenhoito-ominaisuuksista sekä rehellisyydestä ja emotionaalisuudesta. Tällainen mies on naisen kannalta pitkällä tähtäyksellä parempi valinta, koska testosteronia uhkuva mies saattaa liehutella vieraissa naisissa ja toisaalta omata aggressiivisia piirteitä.

Tutkimuksissa onkin havaittu, että avioerot ovat yleisempiä niillä miehillä, joilla on korkeat testosteronitasot.

Journal of Sex Research. Is She Dressed to Impress? Ovulatory Shifts in Human Female Ornamentation: Nera Ovulation, Women Dress to Impress. Seksikästä joulua Torstai Mitä mies haluaisi saada? Vuosi vuodelta naisilla tuntuu olevan suunnattomia vaikeuksia keksiä, mitä he ostaisivat miehelleen joululahjaksi. Mieleen juolahtavat jälleen kerran sellaiset lahjaideat kuin uudet sukat, partavaahto, partavesi ja alushousut.

Mies tosin sai sukat jo isänpäivänä, mutta eihän se haittaa. Ainahan niitä käytössä kuluu ja nythän voisi ostaa sukat, joissa on Wagnerin kuva. Kirjastakin mies voisi tykätä, ja onneksi Remekseltä ilmestyy aina jouluksi uusi kirja, joka iskee miehen mieleen kuin miljoona volttia ja kymmenen Jerry Cottonia.

Ja mikäs onkaan jouluna sen rattoisampaa katseltavaa, kuin mies, joka syö sikasukat jalassa sikaa, röyhtäilee, piereskelee ja kuuntelee Juice Leskisen Sikaa ja lukee siinä sivussa rasvaisilla kourillaan Remestä? Miehelle tila on varmasti auvoinen, mutta voisihan sitä joulua joskus toisellakin tavalla viettää ja antaa miehelle kerrankin sitä, mitä hän todella haluaa. Mitä mies todella haluaa, on viettää laatuaikaa naisensa kanssa ja saada pullollisen jotain hyvää viiniä, viskiä tai konjakkia.

Tilkka laadukasta alkoholipitoista juomaa rentouttaa kummasti kaiken kiireen jälkeen, mutta paras lahja on kuitenkin se oma rakas eli SINÄ. Todisteena tästä on se, että miehet ostavat naisille joululahjaksi erittäin usein jonkin seksikkään alusasun tai rintaliivit. Valitettavasti mies hahmottaa koon lähes aina väärin ja nainen joutuukin sitten joulun jälkeen vaihtamaan tuotteen sopivammaksi.

Englantilaisen tutkimuksen mukaan myös kondomit käyvät parhaiten kaupaksi juuri joulun alla ja erotiikkakaupoissa on hurja sesonki. Anna siis kerrankin miehelle lahjaksi jotain, josta hän varmasti pitää eli sinut seksikkäässä asusteessa. Fantasiaa ja vartalosuklaata Merja Hirvisaari on viisaasti todennut, että seksikäs alusasu on erotiikan lähde niin sen kantajalle kuin sen katsojallekin.

Näinhän se on ja asia on ihan tutkimuksissakin todistettu. Eroottinen asu tuo siis molemminpuolista iloa. Esimerkiksi Helmen kaupasta löytyy ihastuttavia asuja, jotka sopivat kaikille S-L -kokoisille naisille. Väreinä löytyvät punainen, musta ja valkoinen. Väriopin mukaan punainen on rehevä ja seksikäs. Musta taas on naisellinen ja viehkeä. Valkea edustaa puhtautta ja koskemattomuutta.

Mieti siis, mitä sinä haluaisit viestiä miehelle ja valitse asun väri sen mukaan. Punainen tietysti sopii jouluun kuin nenä päähän ja viestii aina seksiä. Kaikki naiset eivät kuitenkaan saa muodokasta vartaloaan mahdutettua edellä mainittuihin kokoihin, mutta ei hätää. Tarjolla on todella syötävän hyvä ratkaisu. Shunga on nimittäin valmistanut vartalosuklaan. Vartalosuklaan ja mukana tulevan siveltimen avulla voit vaikka kirjoittaa vartaloosi herkullisen ja seksikkään hyvän joulun toivotuksen, jonka rakkaasi voi nautiskellen nuolla pois.

Ja viestihän saattaa sijaita ihan missä tahansa vartalon kohdassa. Vartalosuklaa on todellinen sukupuoliviettiä kiihottava keksintö. Ensinnäkin suklaa näyttää vartalolla kiihottavan seksikkäälle. Toiseksi suklaan nauttiminen piristää kehoa ja mieltä. Suklaan maku jo itsessään tuottaa mielihyvää, mutta taustalla ovat myös hormonaaliset tekijät. Suklaa nimittäin sisältää fenyylietyyliamiinia PEA , kofeiinia, teobromiinia ja anandamiidia.

PEA on se samainen hormoni, jota erittyy ihmisen rakastuessa, kofeiinilla ja teobromiinilla on tunnetusti piristävä vaikutus ja anandamiidi aktivoi aivoissa samoja solureseptoreita kuin kannabis. Nämä tekijät pistävät aivoihin todellista vipinää. Lisäksi suklaa vaikuttaa aivojen serotoniiniaineenvaihduntaan. Serotoniini taas on aivojen välittäjäaine, joka vaikuttaa muun muassa mielialaan ja seksuaalisiin tuntemuksiin.

Tumma suklaa parantaa jopa reaktioaikaa, joten seksuaaliset ärsykkeetkin toimivat silloin nopeammin. Edellisten lisäksi suklaassa on arginiini-nimistä aminohappoa, josta tuotetaan typpioksidia. Typpioksidi mahdollistaa esimerkiksi sen, että klitoriksessa ja peniksessä olevat sileät lihassolut rentoutuvat ja verisuonet laajenevat. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verenkierto kyseisissä elimissä lisääntyy ja ne kasvavat kokoa eli tapahtuu erektio.

Vartalosuklaa edustaa siten eroottisten tuotteiden ehdotonta huippua. Vietä siis kerrankin joulu, josta on hyötyä koko parisuhteelle, sillä saanut mieshän on tunnetusti leppoisa mies. Muista myös, että tutkimusten mukaan seksi nuorentaa vähintään kymmenen vuotta, eli se on tehokkaampi kuin mikään antioksidanttikuuri. Voitko siis parempaa lahjaa miehellesi antaa? Seksikästä ja nautinnollista joulua kaikille! Vaikuttaako ympärileikkaus seksuaaliseen nautintoon? Julkisuudessa on välillä kirjoituksia siitä, että miehen ympärileikkaus tulisi sallia uskonnollisista syistä.

Asian puolustajien mielestä miehen ympärileikkauksella ei ole mitään merkitystä miehen tai naisen seksuaalisen nautinnon kannalta. Ympärileikkausta perustellaan myös hygieenisillä ja terveydellisillä tekijöillä.

Asian vastustajien mielestä miehen ympärileikkaus ilman lääketieteellistä perustetta on silpomista siinä missä naisenkin ympärileikkaus. Kumpi osapuoli sitten on oikeassa? Arvioidaan, että maailmalla yksi kuudesta miehestä on ympärileikattu.

Pohjoismaissa ympärileikkaus on silti suhteellisen harvinainen, sillä vain noin kaksi prosenttia pohjoismaalaisista miehistä on ympärileikattu. Vastaava luku on Yhdysvalloissa arvioiden mukaan peräti 90 prosenttia.

Mitään tarkkaa tietoa siitä, koska ja miksi moisia operaatioita on alettu suorittaa, ei ole. Edes antropologit eivät ole täysin yksimielisiä siitä, milloin ensimmäinen ympärileikkaus on tehty. Englantilainen egyptologi Sir Grafton Elliot Smith esittää, että ympärileikkaus olisi 15 vuotta vanha tapa. Egyptistä löytyy todisteita ympärileikkauksesta ainakin neoliittiselta ajalta eli noin 6 vuoden takaa. Kairon lähellä olevassa Ankh-Mahorin temppelissä on seinäkuvia ympärileikkauksesta.

Ympärileikkauksia on tehty tuhansia vuosia paitsi Egyptissä, myös muualla Afrikassa, kuten Kalaharin busmannien sekä Australian aboriginaalien keskuudessa.

Ympärileikkausta perustellaan eri uskonnoissa eri tavoin. Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen luultavasti egyptiläisiltä. Egyptiläiset nimittäin alkoivat jossain vaiheessa ympärileikata orjia. Orjien joukossa oli paljon juutalaisia.

Juutalaiset omaksuivat ympärileikkauksen Jumalan ja Abrahamin välisen liiton merkiksi. Abraham itse ympärileikattiin vuotiaana, koska silloin Herra ilmestyi hänelle ja käski miehiä leikkauttamaan esinahkansa. Juutalaisten ympärileikkaus tehdään siis puhtaasti uskonnollisista syistä. Juutalaisessa kulttuurissa pojat ympärileikataan kahdeksan päivää syntymän jälkeen. Ensimmäisessä Mooseksen kirjassa on tästä selvät ohjeet. Lisäksi Herra käskee poistamaan kansansa parista kaikki ympärileikkaamattomat, koska kyseiset henkilöt ovat rikkoneet liiton.

Ympärileikkauksella on siten huomattava uskonnollinen merkitys juutalaisten parissa. Muslimeilla on kuusi erilaista koulukuntaa, ja niistä vain yksi Shafiite pitää ympärileikkausta pakollisena. Muut koulukunnat vain suosittelevat sitä. Ympärileikkauksesta ei ole mainintaa Koraanissa, mutta se on vanha arabialainen tapa ja perinteikkyytensä vuoksi edelleen voimissaan.

Ympärileikkaus ei kuitenkaan ole muslimin ulkoinen merkki. Osa muslimeista pitää ympärileikkausta itse asiassa merkkinä seksuaalisesta voimasta ja viriliteetistä. Muslimit eivät määrittele tarkasti ajankohtaa, jolloin ympärileikkaus tulisi tehdä.

Muhammed kuitenkin suositteli, että se tehdään nuorella iällä. Englanninkielisissä maissa ympärileikkauksen historiaan liittyy terveysajattelu. Esimerkiksi tohtori Remondinon kirjoitti vuonna , että ympärileikkauksella voidaan ehkäistä tai parantaa noin erilaista vaivaa tai sairautta. Näihin kuului esimerkiksi alkoholismi, kihti, reumatismi, astma, epilepsia ja munuaissairaus. Ympärileikkauksella pyrittiin kuitenkin lopettamaan ennen kaikkea itsetyydytys – tutkimusten perusteella tosin erittäin huonoin tuloksin.

Amerikassa ympärileikataan yhä 60–80 prosenttia miehistä, vaikka sille ei enää ole mitään varsinaista perustetta. Suomessa käytäntönä on se, että ympärileikkaus tehdään sille henkilölle tai tämän poikalapselle, jonka kulttuuriset, sosiaaliset tai uskonnolliset syyt leikkausta edellyttävät. Selvä lääketieteellinen syy ympärileikkaukseen on liian ahdas esinahka eli fimoosi. Tämä tarkoittaa sitä, että esinahkaa ei pystytä vetämään vapaasti terskan taakse.

Muita syitä ovat toistuva terskan tulehdus sekä niin sanottu esinahan kurouma parafimoosi. Tämä tarkoittaa tilannetta, jossa esinahka luiskahtaa terskan taakse eikä sitä saada sieltä ilman leikkausta pois. Kurouma aiheuttaa usein laskimosalpauksen, jonka johdosta sekä terska että esinahka turpoavat.

Erilaisia leikkausmenetelmiä esinahan poistamiseksi on kehitetty todella paljon. Myös erilaisia keinoja esinahan palauttamiseksi on kehitetty jonkin verran. Suomessa ympärileikkaus tehdään siten, että esinahkaa jää terskan reunaan enintään puolisen senttimetriä. Esinahan side jätetään paikoilleen. Leikkauksessa esinahka halkaistaan ensin pituussuunnassa, minkä jälkeen se poistetaan terskan ympäriltä. Verisuonet joko sidotaan tai poltetaan kiinni.

Ympärileikkauksen haitat ja terveysvaikutukset Ympärileikkaus on operaationa yksinkertainen, mutta sisältää yllättävän paljon mahdollisia jälkiseuraamuksia. Aluksi saattaa esiintyä verenvuotoa, tulehduksia, haavan avautumisia, sekä terskan tai siittimen varren leikkausvaurioita. Ympärileikkauksen jälkiseurauksena voi olla avanne, siittimen ihon kuolio, ihopalan kiinnittyminen terskaan sekä siittimen tunnottomuus.

Joissakin tapauksissa siitin on jouduttu jopa amputoimaan. Kaikki edellä mainitut jälkiseuraukset ovat ympärileikkaajan aiheuttamia. Sen vuoksi eettisetkin ympärileikkaukset tulisi aina suorittaa sairaalassa. Vuonna julkaistiin tutkimus, jossa kerrottiin, että ympärileikkaus vähentää naisten kohdunkaulasyöpäriskiä. Ero oli kuitenkin suhteellisen pieni.

Lisäksi seksikumppaneita täytyy olla yli viisi ennen kuin mitään eroa voidaan havaita. Ympärileikkaus vahvistaa terskan epiteelikudosta, jolloin mikrovauriot terskan iholla vähenevät ja tartuntariskit pienenevät. Tämän vuoksi oletetaan, että ympärileikkaus vähentäisi syfiliksen, penissyövän, virtsainfektioiden ja muiden sukupuolitautien, jopa hiv: On esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä saattaa olla peräti 3–40 kertaa suurempi riski sairastua penissyöpään kuin ympärileikatuilla miehillä.

Hyvä hygienia kuitenkin vähentää penissyövän riskiä myös ympärileikkaamattomilla miehillä. Länsimaissa penissyöpä onkin hyvin harvinainen.

Esiintyvyysprosentti on vain yksi. Afrikassa ja Aasiassa luku on 20 prosenttia. On myös esitetty, että ympärileikkaamattomilla miehillä on 1,5–8,4 kertaa suurempi riski saada hiv kuin ympärileikatuilla miehillä. Afrikan maissa ympärileikkauksen onkin havaittu vähentävän hiv: Ympärileikkaus ja seksi Esinahka sisältää erittäin paljon hermopäätteitä ja verisuonia, joten alueena se on hyvin erogeeninen.

Ympärileikkauksen vaikutuksia seksuaalikäyttäytymiseen on kuitenkin tutkittu suhteellisen vähän. Muutama tutkimus aiheesta kuitenkin on.

Osa ympärileikatuista miehistä valittaa, että leikkaus on tehnyt heidän siittimensä tunnottomaksi. Osa miehistä vastaavasti sanoo, että ympärileikkaus herkistää tuntoaistia. Louisianan yliopistossa tehtiin tutkimus, johon osallistui 15 miestä. Kaikki miehet olivat seksuaalisesti aktiivisia ja yli vuotiaita. Heille tehtiin ympärileikkaus, jota ennen he täyttivät seksuaalista nautintoa koskevan kyselylomakkeen. Tulosten mukaan miesten seksuaalinen nautinto ei muuttunut ympärileikkauksen myötä.

Albert Einsteinin yliopistossa tehtiin tutkimus, jossa vertailtiin ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten terskan aistiherkkyyttä kylmälle, kuumalle, paineelle ja värinälle.

Tutkimukseen osallistui 79 miestä. Tutkimuksesta saatujen tulosten perusteella urologi Clifford Bleustein toteaa, että ympärileikkauksella ei ole mitään merkittävää vaikutusta siittimen tuntoherkkyyteen. Saattaa kuitenkin olla, että siittimen tuntoherkkyys on pitkälti kiinni tavasta, jolla ympärileikkaus tehdään.

Mikäli mieheltä poistetaan esinahan side Suomessa tehtävissä leikkauksissa se säästetään , hän kadottaa erittäin erogeenisen alueen. Esinahan siteen tehtävänä on myös tukea penistä erektiossa sekä erityisesti terskaan yhdynnän aikana.

Se korvaa eläimillä esiintyvän peniksen luun. Esinahan siteellä on siten tärkeä roolinsa erektiossa ja yhdynnässä. Voi myös olla, että terskan epiteelin vahvistuessa terskan pinta menettää osan tuntoherkkyydestään. Rottakokeissa on havaittu, että ympärileikatuilla uroksilla on vaikeuksia saada erektio sekä ongelmia ohjata siitin naaraan emättimeen. Laumann kumppaneineen vertaili ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten seksuaalikäyttäytymistä ja havaitsi, että ympärileikatut miehet harrastavat enemmän itsetyydytystä sekä suu- ja anaaliseksiä.

Itsetyydytys ei siis vähenny ympärileikkauksen myötä, kuten luvulla sitkeästi väitettiin. Homoseksuaalisissa suhteissa ympärileikatuilla on myös enemmän taipumusta harrastaa anaaliseksiä kuin ympärileikkaamattomilla. O’Harat selvittivät naisten mielipiteitä ympärileikatuista sekä leikkaamattomista miehistä seksikumppaneina.

Tutkimukseen osallistuneet naiset kertoivat saavansa emätinorgasmeja harvemmin ympärileikatun miehen kanssa. Ympärileikatut miehet kärsivät useimmin ennenaikaisesta siemensyöksystä. Lisäksi naiset ilmoittivat, että heillä oli ympärileikattujen miesten kanssa enemmän epämiellyttäviä tuntemuksia yhdynnän aikana ja heidän emättimensä kuivui yhdynnän edetessä.

Naiset saivat ympärileikattujen miesten kanssa myös harvemmin useita perättäisiä orgasmeja. Kyseisen tutkimuksen mukaan ympärileikatut miehet myös yhtyvät naiseen eri tavalla kuin miehet joilla on esinahka. Tutkimuksen tekijöiden mukaan 73 prosenttia ympärileikatuista miehistä työntyy naiseen rajummin ja syvemmälle kuin ympärileikkaamattomat miehet. Ympärileikatut miehet tekevät myös pidempiä työntöjä. O’Harat havaitsivat saman asian kuin Donald Taves muutama vuosi heitä myöhemmin.

Ympärileikattu penis ei nimittäin luista emättimen pintaa pitkin samalla tavoin kuin ympärileikkaamaton penis. Tavesin tutkimuksen mukaan ympärileikattua penistä täytyy liikuttaa emättimessä 10 kertaa voimallisemmin kuin ympärileikkaamatonta.

Tämä johtuu siitä, että esinahka rullaa yhdynnän aikana edestakaisin ja toimii eräänlaisena kuulalaakerina siittimen ja emättimen välillä. Lisäksi ympärileikatun siittimen terskan korona vetää emättimen nesteet yhdynnän aikana ulos emättimestä.

Näin voiteleva väliaine siittimen ja emättimen välillä ehtyy ja kitka suurenee. Vedetään yhteen Ympärileikkauksella näyttää olevan terveydellisiä vaikutuksia kolmannessa maailmassa, mutta meillä sillä ei ole mitään huomattavaa merkitystä. Suomessa yleinen hygienia on niin korkealla tasolla, ettei ympärileikkauksesta ole mitään merkittävää hyötyä tautien ehkäisyssä.

Ympärileikkauksella saattaa olla negatiivisia vaikutuksia miehen seksuaalisuuteen. Ympärileikkaus vaikuttaa kuitenkin selvästi yhdynnän mekaniikkaan. Esinahan ja esinahan siteen olemassaololla on siten ihan biologinen peruste. Joten esinahka on luotu ihmiselle tarkoituksellisesti. Sen poistaminen muussa kuin lääketieteellisin perustein ei ole järkevää. Ympärileikkaus on kuitenkin niin syvällä joissakin uskonnoissa, että ympärileikkauksen lopettaminen uskonnollisista syistä on todella vaikeaa, jollei jopa aivan mahdotonta.

Sattuipa nolosti Keskiviikko Hieromasauva on nykyisin yleinen ja hyväksytty esine. Tuosta alkujaan naisen hysteriaa poistamaan tarkoitetusta apuvälineestä on tullut jopa erittäin suositeltu apuväline naisen orgasmin saannin helpottamiseksi.

Hieromasauvan ostamista tai omistamista ei siis tarvitse häpeillä. On kuitenkin tilanteita, jolloin hieromasauva saattaa asettaa omistajansa hyvin noloon tilanteeseen. Olen koonnut tähän eri maiden uutistoimistoista tapahtumia, joita ihmisille on sattunut hieromasauvan kanssa. Varkaille tiedossa hekumalliset hetket Israelin poliisi tiedotti vuoden loppupuolella, että vuotiaan seksologi Shelly Pasternakin auton tavaratilasta on varastettu kaksi metallista salkkua.

Tämä ikävä tapahtuma sattui Tel Avivissa. Pasternak on Israelissa hyvin kuuluisa ja arvostettu seksologi. Pasternakia haastateltiin tapahtuneen johdosta sikäläisessä mediassa, jossa hän ilmoitti olevansa hyvin näreissään siitä, että hänen kallisarvoiset tavaransa varastettiin. Mitä salkuissa sitten oikein oli? Arvatenkin jotain hyvin arvokasta, koska metalliseen salkkuun tuskin kannattaa pistää ihan halpaa tavaraa.

Näin ainakin varkaat luulivat. Todellisuudessa salkut sisälsivät 40 hieromasauvaa, hierontaöljyä, emätinkuulia, käsiraudat ja ruoskia. Erityisen harmissaan Pasternak on siitä, että hänen lähes euroa maksava paristokäyttöinen hieromasauvansa katosi. Sen avulla kun niin monet naiset saivat helposti orgasmin.

Kaikkiaan varkaat veivät lähes 2 euron arvosta seksileluja. Varkaiden ilme on ollut varmasti näkemisen arvoinen, kun he ovat murtaneet salkut auki ja havainneet salkkujen sisällöt. Moisella määrällä hieromasauvoja varkailla oli ainakin takuuvarma tyydytys. Upseeri löi alaisiaan hieromasauvalla Pietarilainen kapteeni Sergei Imasov pidätettiin virantoimituksesta kahdeksi vuodeksi, koska hän mukiloi alempia upseereita.

Myös hänen sotilasarvonsa alennettiin. Upseerit yrittivät tuomioistuimessa kyllä sanoa, että Imasov löi heitä vain kevyehkösti. Imasovin ankaraan tuomioon vaikutti osaltaan se, että eräs sotilas ilmoitti joutuneensa juoksemaan jatkuvasti Imasovia pakoon. Ehkäpä sotilastuomioistuimen ankaran päätökseen taustalla oli myös se, että Imasov löi alaisiaan mustalla lateksidildolla. Valitettavasti Pravda ei valaissut lukijoitaan siitä, miksi Sergei Imasov juoksi pitkin kasarmin käytäviä hieromasauva kädessään.

Liekö sitten kyseessä venäläisten uusi lähitaisteluun tarkoitettu salainen ase, jonka toimivuutta hän halusi testata alaisiinsa? Hieromasauva räjähtää pomminvarmasti Australiassa sijaitsevalla Mackayn lentokentällä joku tuntematon matkustaja oli kyllästynyt hieromasauvaansa ja nakannut tuon seksuaalista stimulaatiota tuottavan välineensä roskapönttöön. Hieromasauva oli jostain kumman syystä mennyt päälle ja surisi iloisesti muiden roskien seassa.

Epämääräinen surina herätti lentokenttävirkailijoiden epäilykset terrorista ja ajastetusta pommista. Pommiuhan johdosta lentokenttä suljettiin lähes tunniksi, ja paikalla olleet matkustajat evakuoitiin. Myös useita saapuvia ja lähteviä lentoja viivästyi.

Poliisi oli juuri kutsumassa paikalle pommieksperttejä, kun eräs henkilö tunnisti surinan lähteen. Ilman hänen ystävällistä apuaan, lentokenttä olisi ollut suljettuna huomattavasti pidempään.

Tästä tapauksesta opimme sen, että hieromasauvasta kannattaa aina ensin ottaa patterit pois ja heittää sauva sitten vasta menemään. Laukussani oleva tekopenis on todellisuudessa pommi vuotias Madin Azad Amin oli matkalla äitinsä kanssa Turkkiin, kun hän joutui selvittämään lentokenttävirkailijoille matkalaukkunsa sisältöä. Amin oli pakannut laukkuunsa penistä muistuttavan erektiopumpun, jonka avulla voidaan stimuloida miehen sukupuolielintä mielihyvän saavuttamiseksi.

Pumpulla pyritään myös pidentämään peniksen pituutta. Amin ei halunnut kertoa virkailijoille laukkunsa todellista sisältöä, koska hänen rakas äitimuorinsa seisoi vieressä. Terroristina saattaa ehkä olla miehekkäämpi olo kuin penistä pidentävänä nörttinä. Aminin harmiksi laukku tietenkin avattiin ja hänen äitinsä sai tietää laukun todellisen sisällön.

Julkisen häpeän lisäksi Amin sai syytteen virkavallan harhauttamisesta. Moisesta voi turkkilaisen lainsäädännön mukaan saada jopa kolmen vuoden tuomion. Dildoni on ladattu uusilla paristoilla! Mies oli aseistettu erittäin vaarallisella ja tehokkaalla aseella. Hänellä oli nimittäin käytössään patterikäyttöinen dildo. Hyökkäyksen kohteena ollut vuotias nainen sai aivotärähdyksen. Lisäksi häneltä katkesi kaksi sormea ja hän sai useita haavoja. Tämä ikävä välikohtaus osoittaa, että väärissä käsissä dildo voi olla hengenvaarallinen ase.

Dildo käy tutista Eräs yhdysvaltalainen nainen oli jättänyt filminsä kehitettäväksi Easton Avenuella sijaitsevaan valokuvakehittämöön.

Kuvia kehittänyt henkilö oli soittanut paikalle poliisin, koska hän oli havainnut, että kahdessa valokuvassa vauva piteli toisessa kädessään dildoa ja imeskeli sitä tyytyväisenä. Valokuvat ottanut nainen otettiin välittömästi kiinni. Nainen kertoi poliisille olevansa lapsen täti. Tämä täti-ihminen oli juuri ostanut itselleen uuden dildon, kun vauveli nappasi sen hyppysiinsä ja alkoi imeä sitä. Naisen mielestä tilanne oli hyvin koominen ja hän otti tilanteesta pari valokuvaa.

Dildo näyttää pitävän lapset ja aikuiset tyytyväisenä, eli kyseessä on todella monikäyttöinen esine. Katse naisen sääriin ja polviin Fysiognomia on mielenkiintoinen oppi, joka tarjoaa ainakin hauskoja hetkiä, jollei sitten muuta.

Fysiognomiahan on muinainen oppi, joka tutkii ihmisen kasvonpiirteiden ja ruumiinrakenteen vastaavuutta luonteen ominaisuuksiin. Tunnetuin esimerkki fysiognomiasta on varmasti Ernst Kretschmerin – luomat rakennetyypit, joita ovat atleetti, pyknikko ja leptosomi sekä niiden luonnetyypit viskoosi, syklotyymi ja skitsotyymi. Ensimmäinen fysiognomian tutkielma on kuitenkin itsensä Aristoteleen – eKr. Kreikassa uskottiin fysiognomiaan jopa siinä määrin, että nuoret ohjattiin ammattiin vasta, kun heidän luonteensa oli arvioitu kasvonpiirteiden perusteella.

Kyseessä oli siis aikansa psykotesti. Tässä artikkelissa käyn läpi, mitä naisen sääret ja polvet kertovat naisen persoonasta.

Näin vaikkapa maajussi näkee pikasilmäyksellä, onko naisesta morsiameksi. Lyhyet sääret Saksalaisen Hanns Kurthin mukaan lyhytsäärisiä naisia tulee kohdella erittäin varovaisesti. Heillä kun on taipumusta sekoittaa toisiinsa omavaltaisuus ja luja tahto sekä jääräpäisyys ja tarmo. Lyhytsäärinen nainen on hyvin itsepintainen, eikä myönnä edes selvästi tekemäänsä virhettä. Pyöreäpohkeiset sääret Pyöreäpohkeiset sääret omaava nainen on samalla kertaa sekä joustava että hyökkäyshaluinen.

Tämän naisen luonne on hyvin ailahteleva. Samoin on hänen terveytensä laita. Terveydessä esiintyy kuitenkin enemmän luulosairauksia kuin vakavaksi luokiteltavia sairauksia. Tälle naiselle maittaa usein ruoka, joten pyöreyttä löytynee ajan mittaan myös muualta kuin sääristä. Hoikat sääret Hoikat sääret kertovat siitä, että naisen luonne on vilkas. Hänellä on useimmiten terävä äly, mutta pinna on suhteellisen lyhyt. Hoikat sääret omaava nainen saattaakin hermostua helposti ihan pienistäkin asioista ja hän tuo näkemyksensä asioista selkeästi julki.

Tällaista naista ei siis kannata hermostuttaa tai kiihdyttää, jollei halua kuunnella räpätystä ja motkotusta seuraavan tunnin ajan. Hoikkasäärisellä naisella on hyvä sairauksien vastustuskyky, joten sairaspäiviä hänelle ei elämänsä aikana kerry kovinkaan paljoa. Hyvin pitkät sääret Kunnianhimoisella naisella on yleensä hyvin pitkät sääret. Pitkäsäärinen nainen pyrkiikin aina saavuttamaan tavoitteensa. Tämä kuluttaa rutkasti energiaa sekä heikentää vastustuskykyä.

Pitkäsäärisen naisen onkin syytä huolehtia siitä, että ravintoasiat ovat kunnossa, joten hänen kannattaa seurata tarkkaan esimerkiksi Maikkarilta tutuksi tulleen ravitsemusterapeutti Hanna Partasen ohjeita. Paksut ja erittäin tukevat sääret Mikäli naisen sääret ovat erittäin tukevat, on kyseessä vallanhaluinen henkilö.

Hän saattaa käsitellä hieman karkeasti lähimpiä kanssaihmisiään, mutta luonteeltaan hän ei silti ole pahansuopainen. Tätä on ehkä joskus hyvin vaikea uskoa. Tämän naisen terveys on erinomainen vääristä ruokatottumuksista huolimatta. Päivittäinen kaloritarve ylittää lähes jatkuvasti, eikä liikuntakaan ole tämän naisen ykkösharrastus.

Sääret saattavat siten paksuuntua entisestään kun vyötärömittakin. Pyöreät polvet Naisellisella, tunteikkaalla ja herkällä naisella on pyöreät polvet. Tämä nainen on kaikin puolin pehmeä ja lempeä. Mikäli esimerkiksi maajussi etsii itselleen hyvää ja hellää emäntää, niin hänen kannattaa valita nainen, jonka polvet ovat pyöreät. Tämän naisen avulla koti tulee olemaan todella kodikas ja lämmin, eikä suhteesta puutu rakkautta. Terävät polvet Mikäli naisen polvet ovat ylhäältä pain katsottuna terävät, on kyseinen nainen Kurthin mukaan helposti kiihtyvä, hermostunut, taipuvainen hysteerisiin kohtauksiin ja joskus jopa hyökkäyksenhaluinen.

Kurthin mielestä tällaisia naisia kannattaa välttää tai heitä tulisi ainakin kohdella pidättyvästi, jos he ryhtyvät haastamaan riitaa. Ja riitaa nämä naiset usein haluavatkin saada aikaiseksi. Leveät ja neliskulmaiset polvet Tällaiset polvet ovat ominaiset tietyllä tapaa maskuliiniselle naiselle. Tämä nainen tahtoo kunnostautua jokapäiväisessä elämässä kaikilla sen saroilla. Hyvin usein esimerkiksi kuuluisilla naisurheilijoilla on juuri tällaiset polvet.

Onneksi polvet ovat ainoa osoitus tällaisen naisurheilijan maskuliinisuudesta, sillä mitään entisen DDR: Mikäli haussa on voitontahtoinen ja menestystä hakeva nainen, niin miehen valinta on tämä. Kengistäkin sen näkee Koska talvella on kieltämättä hiukan vaikea tarkastella naisten sääriä ja polvia, tarjoan mahdollisuuden, joka tepsii kelillä kuin kelillä. Naisten käyttämien kenkien kärkien muoto nimittäin viestii myös kantajastaan.

Pyöreät kärjet Pyöreät kengänkärjet ovat aina välillä muotia, mutta mikäli nainen käyttää näitä kenkiä jatkuvasti, on hän sensuaalinen, empaattinen, viaton, lapsellinen, materialistinen, marttyyrimainen ja masokistinen.

Teräväkärkiset kengät Näiden kenkien käyttäjä on seksuaalinen, sadistinen, aggressiivinen, riippumaton ja niin sanottu paha tyttö. Neliömäiset kärjet Tällaisia kenkiä käyttävä nainen on omaperäinen, taiteellinen, vetäytyvä, kapinallinen, sitoutumista pelkäävä ja kylmäkiskoinen.

Ovaalimaiset kärjet Ovaalimaiset kengänkärjet kertovat kantajastaan sen, että hän on henkilö, joka saa asiat hoidettua. Tämä nainen on osittain myös konservatiivinen, hän ei ota riskejä tai singahda seikkailuihin. Hän ei myöskään halua harrastaa mitään erikoista vaan pitäytyy ihan tavallisissa ja turvallisissa asioissa.

Tarvittaessa hänestä löytyy tiettyä joustavuutta. Hanns Kurth, Oikotie ihmistuntemukseen. Eroottiset enemmistöt Tiistai

.. Bentley ryhmineen havaitsi, että melatoniinilla on mahdollisia vaikutuksia myös aivojen hormoniin nimeltä GnIH gonadotropiinia ehkäisevä hormoni. Kiikalalaisten mukaan poikien juoksu alkaa katajan kukkiessa eli touko-kesäkuussa. Suoraan emättimen tai terskan limakalvoille ei ole hyvä suihkuttaa liian kuumaa vettä eikä käyttää hajustettuja saippuoita tai geelejä. Kyllä kaikissa näissä sanotaan, että itsetyydytys on synti. Emättimestä ja naisen orgasmista Emättimessä on kahdeksan laaksoa.

Tutkimuksesta saatujen tulosten perusteella urologi Clifford Bleustein toteaa, että ympärileikkauksella ei ole mitään merkittävää vaikutusta siittimen tuntoherkkyyteen. Saattaa kuitenkin olla, että siittimen tuntoherkkyys on pitkälti kiinni tavasta, jolla ympärileikkaus tehdään.

Mikäli mieheltä poistetaan esinahan side Suomessa tehtävissä leikkauksissa se säästetään , hän kadottaa erittäin erogeenisen alueen. Esinahan siteen tehtävänä on myös tukea penistä erektiossa sekä erityisesti terskaan yhdynnän aikana. Se korvaa eläimillä esiintyvän peniksen luun. Esinahan siteellä on siten tärkeä roolinsa erektiossa ja yhdynnässä. Voi myös olla, että terskan epiteelin vahvistuessa terskan pinta menettää osan tuntoherkkyydestään.

Rottakokeissa on havaittu, että ympärileikatuilla uroksilla on vaikeuksia saada erektio sekä ongelmia ohjata siitin naaraan emättimeen. Laumann kumppaneineen vertaili ympärileikattujen ja ympärileikkaamattomien miesten seksuaalikäyttäytymistä ja havaitsi, että ympärileikatut miehet harrastavat enemmän itsetyydytystä sekä suu- ja anaaliseksiä.

Itsetyydytys ei siis vähenny ympärileikkauksen myötä, kuten luvulla sitkeästi väitettiin. Homoseksuaalisissa suhteissa ympärileikatuilla on myös enemmän taipumusta harrastaa anaaliseksiä kuin ympärileikkaamattomilla. O’Harat selvittivät naisten mielipiteitä ympärileikatuista sekä leikkaamattomista miehistä seksikumppaneina. Tutkimukseen osallistuneet naiset kertoivat saavansa emätinorgasmeja harvemmin ympärileikatun miehen kanssa.

Ympärileikatut miehet kärsivät useimmin ennenaikaisesta siemensyöksystä. Lisäksi naiset ilmoittivat, että heillä oli ympärileikattujen miesten kanssa enemmän epämiellyttäviä tuntemuksia yhdynnän aikana ja heidän emättimensä kuivui yhdynnän edetessä.

Naiset saivat ympärileikattujen miesten kanssa myös harvemmin useita perättäisiä orgasmeja. Kyseisen tutkimuksen mukaan ympärileikatut miehet myös yhtyvät naiseen eri tavalla kuin miehet joilla on esinahka. Tutkimuksen tekijöiden mukaan 73 prosenttia ympärileikatuista miehistä työntyy naiseen rajummin ja syvemmälle kuin ympärileikkaamattomat miehet. Ympärileikatut miehet tekevät myös pidempiä työntöjä. O’Harat havaitsivat saman asian kuin Donald Taves muutama vuosi heitä myöhemmin.

Ympärileikattu penis ei nimittäin luista emättimen pintaa pitkin samalla tavoin kuin ympärileikkaamaton penis. Tavesin tutkimuksen mukaan ympärileikattua penistä täytyy liikuttaa emättimessä 10 kertaa voimallisemmin kuin ympärileikkaamatonta. Tämä johtuu siitä, että esinahka rullaa yhdynnän aikana edestakaisin ja toimii eräänlaisena kuulalaakerina siittimen ja emättimen välillä.

Lisäksi ympärileikatun siittimen terskan korona vetää emättimen nesteet yhdynnän aikana ulos emättimestä. Näin voiteleva väliaine siittimen ja emättimen välillä ehtyy ja kitka suurenee. Vedetään yhteen Ympärileikkauksella näyttää olevan terveydellisiä vaikutuksia kolmannessa maailmassa, mutta meillä sillä ei ole mitään huomattavaa merkitystä.

Suomessa yleinen hygienia on niin korkealla tasolla, ettei ympärileikkauksesta ole mitään merkittävää hyötyä tautien ehkäisyssä. Ympärileikkauksella saattaa olla negatiivisia vaikutuksia miehen seksuaalisuuteen.

Ympärileikkaus vaikuttaa kuitenkin selvästi yhdynnän mekaniikkaan. Esinahan ja esinahan siteen olemassaololla on siten ihan biologinen peruste.

Joten esinahka on luotu ihmiselle tarkoituksellisesti. Sen poistaminen muussa kuin lääketieteellisin perustein ei ole järkevää. Ympärileikkaus on kuitenkin niin syvällä joissakin uskonnoissa, että ympärileikkauksen lopettaminen uskonnollisista syistä on todella vaikeaa, jollei jopa aivan mahdotonta.

Sattuipa nolosti Keskiviikko Hieromasauva on nykyisin yleinen ja hyväksytty esine. Tuosta alkujaan naisen hysteriaa poistamaan tarkoitetusta apuvälineestä on tullut jopa erittäin suositeltu apuväline naisen orgasmin saannin helpottamiseksi.

Hieromasauvan ostamista tai omistamista ei siis tarvitse häpeillä. On kuitenkin tilanteita, jolloin hieromasauva saattaa asettaa omistajansa hyvin noloon tilanteeseen.

Olen koonnut tähän eri maiden uutistoimistoista tapahtumia, joita ihmisille on sattunut hieromasauvan kanssa. Varkaille tiedossa hekumalliset hetket Israelin poliisi tiedotti vuoden loppupuolella, että vuotiaan seksologi Shelly Pasternakin auton tavaratilasta on varastettu kaksi metallista salkkua. Tämä ikävä tapahtuma sattui Tel Avivissa. Pasternak on Israelissa hyvin kuuluisa ja arvostettu seksologi. Pasternakia haastateltiin tapahtuneen johdosta sikäläisessä mediassa, jossa hän ilmoitti olevansa hyvin näreissään siitä, että hänen kallisarvoiset tavaransa varastettiin.

Mitä salkuissa sitten oikein oli? Arvatenkin jotain hyvin arvokasta, koska metalliseen salkkuun tuskin kannattaa pistää ihan halpaa tavaraa. Näin ainakin varkaat luulivat.

Todellisuudessa salkut sisälsivät 40 hieromasauvaa, hierontaöljyä, emätinkuulia, käsiraudat ja ruoskia. Erityisen harmissaan Pasternak on siitä, että hänen lähes euroa maksava paristokäyttöinen hieromasauvansa katosi. Sen avulla kun niin monet naiset saivat helposti orgasmin. Kaikkiaan varkaat veivät lähes 2 euron arvosta seksileluja. Varkaiden ilme on ollut varmasti näkemisen arvoinen, kun he ovat murtaneet salkut auki ja havainneet salkkujen sisällöt.

Moisella määrällä hieromasauvoja varkailla oli ainakin takuuvarma tyydytys. Upseeri löi alaisiaan hieromasauvalla Pietarilainen kapteeni Sergei Imasov pidätettiin virantoimituksesta kahdeksi vuodeksi, koska hän mukiloi alempia upseereita. Myös hänen sotilasarvonsa alennettiin. Upseerit yrittivät tuomioistuimessa kyllä sanoa, että Imasov löi heitä vain kevyehkösti.

Imasovin ankaraan tuomioon vaikutti osaltaan se, että eräs sotilas ilmoitti joutuneensa juoksemaan jatkuvasti Imasovia pakoon. Ehkäpä sotilastuomioistuimen ankaran päätökseen taustalla oli myös se, että Imasov löi alaisiaan mustalla lateksidildolla.

Valitettavasti Pravda ei valaissut lukijoitaan siitä, miksi Sergei Imasov juoksi pitkin kasarmin käytäviä hieromasauva kädessään.

Liekö sitten kyseessä venäläisten uusi lähitaisteluun tarkoitettu salainen ase, jonka toimivuutta hän halusi testata alaisiinsa? Hieromasauva räjähtää pomminvarmasti Australiassa sijaitsevalla Mackayn lentokentällä joku tuntematon matkustaja oli kyllästynyt hieromasauvaansa ja nakannut tuon seksuaalista stimulaatiota tuottavan välineensä roskapönttöön.

Hieromasauva oli jostain kumman syystä mennyt päälle ja surisi iloisesti muiden roskien seassa. Epämääräinen surina herätti lentokenttävirkailijoiden epäilykset terrorista ja ajastetusta pommista. Pommiuhan johdosta lentokenttä suljettiin lähes tunniksi, ja paikalla olleet matkustajat evakuoitiin. Myös useita saapuvia ja lähteviä lentoja viivästyi. Poliisi oli juuri kutsumassa paikalle pommieksperttejä, kun eräs henkilö tunnisti surinan lähteen.

Ilman hänen ystävällistä apuaan, lentokenttä olisi ollut suljettuna huomattavasti pidempään. Tästä tapauksesta opimme sen, että hieromasauvasta kannattaa aina ensin ottaa patterit pois ja heittää sauva sitten vasta menemään. Laukussani oleva tekopenis on todellisuudessa pommi vuotias Madin Azad Amin oli matkalla äitinsä kanssa Turkkiin, kun hän joutui selvittämään lentokenttävirkailijoille matkalaukkunsa sisältöä. Amin oli pakannut laukkuunsa penistä muistuttavan erektiopumpun, jonka avulla voidaan stimuloida miehen sukupuolielintä mielihyvän saavuttamiseksi.

Pumpulla pyritään myös pidentämään peniksen pituutta. Amin ei halunnut kertoa virkailijoille laukkunsa todellista sisältöä, koska hänen rakas äitimuorinsa seisoi vieressä. Terroristina saattaa ehkä olla miehekkäämpi olo kuin penistä pidentävänä nörttinä.

Aminin harmiksi laukku tietenkin avattiin ja hänen äitinsä sai tietää laukun todellisen sisällön. Julkisen häpeän lisäksi Amin sai syytteen virkavallan harhauttamisesta. Moisesta voi turkkilaisen lainsäädännön mukaan saada jopa kolmen vuoden tuomion. Dildoni on ladattu uusilla paristoilla! Mies oli aseistettu erittäin vaarallisella ja tehokkaalla aseella.

Hänellä oli nimittäin käytössään patterikäyttöinen dildo. Hyökkäyksen kohteena ollut vuotias nainen sai aivotärähdyksen. Lisäksi häneltä katkesi kaksi sormea ja hän sai useita haavoja. Tämä ikävä välikohtaus osoittaa, että väärissä käsissä dildo voi olla hengenvaarallinen ase. Dildo käy tutista Eräs yhdysvaltalainen nainen oli jättänyt filminsä kehitettäväksi Easton Avenuella sijaitsevaan valokuvakehittämöön.

Kuvia kehittänyt henkilö oli soittanut paikalle poliisin, koska hän oli havainnut, että kahdessa valokuvassa vauva piteli toisessa kädessään dildoa ja imeskeli sitä tyytyväisenä. Valokuvat ottanut nainen otettiin välittömästi kiinni.

Nainen kertoi poliisille olevansa lapsen täti. Tämä täti-ihminen oli juuri ostanut itselleen uuden dildon, kun vauveli nappasi sen hyppysiinsä ja alkoi imeä sitä. Naisen mielestä tilanne oli hyvin koominen ja hän otti tilanteesta pari valokuvaa. Dildo näyttää pitävän lapset ja aikuiset tyytyväisenä, eli kyseessä on todella monikäyttöinen esine.

Katse naisen sääriin ja polviin Fysiognomia on mielenkiintoinen oppi, joka tarjoaa ainakin hauskoja hetkiä, jollei sitten muuta. Fysiognomiahan on muinainen oppi, joka tutkii ihmisen kasvonpiirteiden ja ruumiinrakenteen vastaavuutta luonteen ominaisuuksiin. Tunnetuin esimerkki fysiognomiasta on varmasti Ernst Kretschmerin – luomat rakennetyypit, joita ovat atleetti, pyknikko ja leptosomi sekä niiden luonnetyypit viskoosi, syklotyymi ja skitsotyymi. Ensimmäinen fysiognomian tutkielma on kuitenkin itsensä Aristoteleen – eKr.

Kreikassa uskottiin fysiognomiaan jopa siinä määrin, että nuoret ohjattiin ammattiin vasta, kun heidän luonteensa oli arvioitu kasvonpiirteiden perusteella. Kyseessä oli siis aikansa psykotesti. Tässä artikkelissa käyn läpi, mitä naisen sääret ja polvet kertovat naisen persoonasta. Näin vaikkapa maajussi näkee pikasilmäyksellä, onko naisesta morsiameksi. Lyhyet sääret Saksalaisen Hanns Kurthin mukaan lyhytsäärisiä naisia tulee kohdella erittäin varovaisesti.

Heillä kun on taipumusta sekoittaa toisiinsa omavaltaisuus ja luja tahto sekä jääräpäisyys ja tarmo. Lyhytsäärinen nainen on hyvin itsepintainen, eikä myönnä edes selvästi tekemäänsä virhettä. Pyöreäpohkeiset sääret Pyöreäpohkeiset sääret omaava nainen on samalla kertaa sekä joustava että hyökkäyshaluinen. Tämän naisen luonne on hyvin ailahteleva.

Samoin on hänen terveytensä laita. Terveydessä esiintyy kuitenkin enemmän luulosairauksia kuin vakavaksi luokiteltavia sairauksia. Tälle naiselle maittaa usein ruoka, joten pyöreyttä löytynee ajan mittaan myös muualta kuin sääristä. Hoikat sääret Hoikat sääret kertovat siitä, että naisen luonne on vilkas.

Hänellä on useimmiten terävä äly, mutta pinna on suhteellisen lyhyt. Hoikat sääret omaava nainen saattaakin hermostua helposti ihan pienistäkin asioista ja hän tuo näkemyksensä asioista selkeästi julki. Tällaista naista ei siis kannata hermostuttaa tai kiihdyttää, jollei halua kuunnella räpätystä ja motkotusta seuraavan tunnin ajan.

Hoikkasäärisellä naisella on hyvä sairauksien vastustuskyky, joten sairaspäiviä hänelle ei elämänsä aikana kerry kovinkaan paljoa. Hyvin pitkät sääret Kunnianhimoisella naisella on yleensä hyvin pitkät sääret. Pitkäsäärinen nainen pyrkiikin aina saavuttamaan tavoitteensa.

Tämä kuluttaa rutkasti energiaa sekä heikentää vastustuskykyä. Pitkäsäärisen naisen onkin syytä huolehtia siitä, että ravintoasiat ovat kunnossa, joten hänen kannattaa seurata tarkkaan esimerkiksi Maikkarilta tutuksi tulleen ravitsemusterapeutti Hanna Partasen ohjeita. Paksut ja erittäin tukevat sääret Mikäli naisen sääret ovat erittäin tukevat, on kyseessä vallanhaluinen henkilö. Hän saattaa käsitellä hieman karkeasti lähimpiä kanssaihmisiään, mutta luonteeltaan hän ei silti ole pahansuopainen.

Tätä on ehkä joskus hyvin vaikea uskoa. Tämän naisen terveys on erinomainen vääristä ruokatottumuksista huolimatta. Päivittäinen kaloritarve ylittää lähes jatkuvasti, eikä liikuntakaan ole tämän naisen ykkösharrastus. Sääret saattavat siten paksuuntua entisestään kun vyötärömittakin. Pyöreät polvet Naisellisella, tunteikkaalla ja herkällä naisella on pyöreät polvet. Tämä nainen on kaikin puolin pehmeä ja lempeä.

Mikäli esimerkiksi maajussi etsii itselleen hyvää ja hellää emäntää, niin hänen kannattaa valita nainen, jonka polvet ovat pyöreät. Tämän naisen avulla koti tulee olemaan todella kodikas ja lämmin, eikä suhteesta puutu rakkautta. Terävät polvet Mikäli naisen polvet ovat ylhäältä pain katsottuna terävät, on kyseinen nainen Kurthin mukaan helposti kiihtyvä, hermostunut, taipuvainen hysteerisiin kohtauksiin ja joskus jopa hyökkäyksenhaluinen. Kurthin mielestä tällaisia naisia kannattaa välttää tai heitä tulisi ainakin kohdella pidättyvästi, jos he ryhtyvät haastamaan riitaa.

Ja riitaa nämä naiset usein haluavatkin saada aikaiseksi. Leveät ja neliskulmaiset polvet Tällaiset polvet ovat ominaiset tietyllä tapaa maskuliiniselle naiselle. Tämä nainen tahtoo kunnostautua jokapäiväisessä elämässä kaikilla sen saroilla. Hyvin usein esimerkiksi kuuluisilla naisurheilijoilla on juuri tällaiset polvet.

Onneksi polvet ovat ainoa osoitus tällaisen naisurheilijan maskuliinisuudesta, sillä mitään entisen DDR: Mikäli haussa on voitontahtoinen ja menestystä hakeva nainen, niin miehen valinta on tämä.

Kengistäkin sen näkee Koska talvella on kieltämättä hiukan vaikea tarkastella naisten sääriä ja polvia, tarjoan mahdollisuuden, joka tepsii kelillä kuin kelillä. Naisten käyttämien kenkien kärkien muoto nimittäin viestii myös kantajastaan. Pyöreät kärjet Pyöreät kengänkärjet ovat aina välillä muotia, mutta mikäli nainen käyttää näitä kenkiä jatkuvasti, on hän sensuaalinen, empaattinen, viaton, lapsellinen, materialistinen, marttyyrimainen ja masokistinen.

Teräväkärkiset kengät Näiden kenkien käyttäjä on seksuaalinen, sadistinen, aggressiivinen, riippumaton ja niin sanottu paha tyttö. Neliömäiset kärjet Tällaisia kenkiä käyttävä nainen on omaperäinen, taiteellinen, vetäytyvä, kapinallinen, sitoutumista pelkäävä ja kylmäkiskoinen.

Ovaalimaiset kärjet Ovaalimaiset kengänkärjet kertovat kantajastaan sen, että hän on henkilö, joka saa asiat hoidettua. Tämä nainen on osittain myös konservatiivinen, hän ei ota riskejä tai singahda seikkailuihin. Hän ei myöskään halua harrastaa mitään erikoista vaan pitäytyy ihan tavallisissa ja turvallisissa asioissa. Tarvittaessa hänestä löytyy tiettyä joustavuutta.

Hanns Kurth, Oikotie ihmistuntemukseen. Eroottiset enemmistöt Tiistai Ruotsalainen psykologi Jan C. Bouman kokosi luvulla yhteen eroottiset enemmistöt. Mielestäni idea on hauska, koska yleensä aina puhutaan vain eroottisista vähemmistöistä. Boumanin luettelo on tosin jo vanha ja osa nimikkeistöstäkin on ajan saatossa muuttunut, mutta katsotaan silti, mihin erilaisiin kasteihin enemmistöt on laitettu.

Impotentit Boumanin mukaan impotenssi nykyisin erektiohäiriö on järkyttävä murhenäytelmä. Impotenssi on elämistä ilman valtaa. Impotentit muodostavat Boumanin mukaan yhden suurimmista enemmistöryhmistä. Tämä todellakin pitää paikkansa, mikäli on uskominen kaikkiin niihin tutkimuksiin, joissa erektiohäiriöstä kärsivien miesten lukumäärää on pyritty selvittämään. Boumanin mukaan naiset kulkisivat jatkuvasti lempeä ja lämmin hymy huulillaan, jos he tietäisivät kuinka epävarmoja, turvattomia ja ahdistuneita miehet sukupuolisuuteen liittyvissä asioissa ovat.

Frigidit Frigidi eli kylmä nainen frigidi on terminä nykyisin poistettu ontuu Boumanin mukaan eteenpäin kaikilla elämän aloilla. Kylmyys ja voimattomuus ovat koko ihmisen leimana. Boumanin mukaan on synti ja häpeä, että naisten seksuaalista kylmyyttä esiintyy. Hän on kyllä tasapuolisuuden nimissä samaa mieltä myös impotenssista. Boumanin mukaan on kauheaa olla yhdessä naisen kanssa, joka vain makaa kuin härski silli eikä ole asiassa millään tavalla mukana.

Vaginistit Vaginismi on emätinkouristus, jonka uhreiksi tuhannet naiset ovat joutuneet. Boumanin mukaan nainen pelkää kuollakseen ottaa miehen elimen sisäänsä ja sulkee siksi itsensä niin, että emätin on mennyt takalukkoon. Boumanilla on erittäin hauska idea, jonka avulla vaginismi voitaisiin ennaltaehkäistä. Jo peruskoulun ala-asteella tulisi esittää sukupuoliyhdyntä siten, että penis on pieni lapsi, joka etsii suojaa varmimmasta ja turvallisimmasta olemassa olevasta tyyssijasta.

Moinen ehdotus ei vain taitaisi mennä läpi opetusministeriössä. Itseskelijät Itseskelijät ovat itsetyydytystä harrastavia ihmisiä. Boumanin mukaan kaikista miehistä itseskelijöitä on 99 prosenttia ja naisista valitettavasti vain 96–97 prosenttia. Boumanin mukaan loput pelaavat pasianssia tai ratkaisevat ristisanatehtäviä. Itseskely on taidekäsityötä eli sovellettua taidetta, jonka vuoksi sitä ei voi verrata yhdyntään.

Nykyisin osa eroottisesta enemmistöstä harrastaa myös niin sanottua kaukoitseskelyä eli puhelinseksiä. Kohteistajat Kohteistajiin kuuluvat niin kaupallinen seksi kuin kirkkokin. Boumanin näkemyksen mukaan kumpainenkin ryhmä myrkyttää naisia aliarvioivalla näkemyksellään.

Myös lukemattomat miehet syyllistyvät tähän. Kyse on siis naisen kohtelemisesta toisarvoisena henkilönä. Bouman lataa tässä kohtaa nasevaan tyyliinsä, että mies on vain rassukka, joka yrittää kätkeä tunne-elämänsä köyhyyden kohteistavan naiskäsityksen alle. Näin vaalien alla moni vallankahvaan pyrkivä nainen on Boumanin kanssa varmasti samaa mieltä väitteestä, jonka mukaan yhteiskunta on mätä, jos sekä hallituksessa että eduskunnassa on vähemmän kuin 50 prosenttia naisia.

Puritaanit Bouman korostaa, että puritaaneilla ja pornografian tuottajilla ei ole mitään olennaista eroa. Pornografit tirkistelevät avaimenreiästä ja saavat siitä nautintonsa. Puritaanitkin kurkkivat, mutta toteavat näyn olevan syntinen ja kamala ja kurkkaavat uudestaan. Boumanin mukaan puritaanit ovat kiihkoilijoita, jotka tuomitsevat asioita, joista heillä ei ole harmaintakaan aavistusta.

Ja jälleen Bouman sivaltaa raskaalla kynällä, sillä hän uskaltaa kirjoittaa, että Herramme olisi pitänyt käydä psykoanalyysissa, jotta hänelle olisi selvinnyt, mitä humaanisuus tarkoittaa.

Koska tätä laiminlyöntiä ei pystytä korjaamaan, pitäisi Boumanin mukaan jumaluusoppineiden, moralistien ja heidän kaltaistensa turvautua tähän käsittelyyn. Näin väkevää tekstiä siis tuotettiin luvulla. Ilonpilaajat Ilonpilaajia voivat olla Boumanin perusteella vaikkapa professoreita, toimistojen johtajia tai viisastelevia päivälehtien toimittajia.

Ilonpilaajille emätin on pelkkä elin, johon mies purkaa itsensä ja siitin vastaavasti pelkkä erittämislaite. Ilonpilaajien mielestä sukupuolielämä ottaa koville, eikä sitä sen vuoksi jaksa tehdä kuin lauantaina, jotta sunnuntaina saa levätä. Välillä kyllä itsestäkin tuntuu, että jotkut ottavat seksiin liittyvät asiat aivan liian tosissaan ja naama kurtussa. Piilohomoseksualistit Bouman väittää, että kaikki ruotsalaisessa kansankodissa olisivat voineet olla homoseksualisteja tai lesbolaisia.

Tämänhän me suomalaiset olemme aina tienneet. Ruotsalaiset eivät toki kaikki kuitenkaan ole homoja, koska Boumanin mukaan yhteiskunnallisten tekijöiden paine, uskonnon antamat vaikutteet ja perinteiden mahti ovat estäneet seksuaalisen suuntautumisen samaa sukupuolta kohtaan.

Boumanin väitteen mukaan piilohomot ovat viileitä, idealistisia, syyllisyydentunteiden rasittamia ja yhteiskunnan painetta pelkääviä henkilöitä, jotka irvailevat julkihomojen kustannuksella. Tirkistelijät Tirkistelijät voidaan Boumanin mukaan jakaa karkeasti kahteen eri ryhmään.

Ensimmäisessä ryhmässä ovat tuottajatirkistelijät, jotka tuottavat tirkisteltävää materiaalia kuten esimerkiksi lehtiä tai nykyisin vaikkapa tosi-tv-sarjoja. Sitten on niitä, jotka kuluttavat materiaalia. Bouman vertaa iltapäivälehtien otsikoita prostituoituihin, jotka kuljeskelevat kaduilla ja houkuttelevat asiakkaita. Boumanin mukaan iltapäivälehtien toimittajat ovat paljon pahempia kuin ikkunoista tirkistelijät, koska kaikki kirjoitukset ja juorut tapahtuvat älyllisen toiminnan verhoon naamioituneina.

Kirjoittajat ovat aina loukkaamattomia, mutta uhrit eivät voi puhua puolestaan. Uhrin sanat vääristellään ja hänelle asetetaan röyhkeitä kysymyksiä ja hänet alennetaan pelkäksi kohteeksi. Tirkistelevää materiaalia kuluttavasta ihmisryhmästä Bouman on sitä mieltä, että mikäli näiden ihmisten sukupuolielämä olisi terveellä pohjalla, jos heillä olisi herkkiä ja reheviä eroottisia suhteita, he lakkaisivat ahmimasta saastuttajien nuuskimistuotteita.

Tällöin meidän ei tarvitsisi törmätä Boumanin mukaan siihen surkeaan romantiikkaan, jota epärealistiset ja tunteettomat nyyhkykirjoittajat suoltavat. Epähygieeniset Epähygieeniset ovat valtaisa eroottinen enemmistö. Boumanin mukaan jokainen fyysisesti epähygieeninen ihminen on samalla sielullisesti epähygieeninen.

Ja mitä epähygieeniset ihmiset sitten Boumanin mukaan ovat? He ovat niitä, jotka eivät peseydy, eivät käytä hienpoistoaineita, eivät vaihda terveyssiteitä riittävän usein, päästelevät vapaasti kaasujaan, röyhtäilevät vasten kanssaihmisen kasvoja, eivät viitsi huolehtia suunsa hygieniasta, kaivelevat nenäänsä, kättelevät tahmealla kädellä ja jättävät sytyttämättä tulitikun käytyään WC: Kömpelykset Tällä Bouman tarkoittaa ylipainoisia ja heikkokuntoisia ihmisiä.

Hänen mielestään huonokuntoinen ihminen ei voi ryhtyä sukupuolileikkeihin tekemättä itseään naurettavaksi. Bouman kirjoittaa jykevästi, että liiallinen syönti johtaa lihavuuteen ja tämä taas aiheuttaa sen, että kuuluu armottomasti kömpelysten ryhmään.

Boumanin mukaan lihavat ihmiset ovat aina onnettomia, eivätkä voi käyttää hyväkseen rakkautta rakkaana leikkinä. Toivottavasti joulun aikana mössötetyt kinkut rosolleineen ovat jo haihtuneet energiana ilmaan, ettei vain satu kuulumaan kömpelyksiin. Mikäli ei, niin silloin kannattaa liittyä esimerkiksi Maikkarin Keventäjiin. Hutiloitsijat Hutiloitsijat ovat niitä, jotka eivät suostu käyttämään mitään ehkäisyä. Boumanin mielestä hutiloitsijat ovat veltto ja vastuuntunnoton eroottinen enemmistö.

Luulenpa, että varsinkin Väestöliitossa ollaan asioista vahvasti samaa mieltä. Mielikuvituksettomat Mielikuvituksettomat henkilöt eivät toimi sängyssä lainkaan, vaan toimivat vanhan tutun tavan mukaan. Boumanin mukaan mielikuvituksettomat henkilöt harrastavat sukupuolisuutta, kuin se olisi urheilua tai kauppaa määrätyllä tavalla.

Sukupuolielämän mahdollisuudet nähdään vain yhdellä ainoalla tavalla. Rakkaudettomat Rakkaudettomat henkilöt ovat tuomitut elämään kylmässä ja vetoisessa maailmassa, jossa he törmäävät vain suljettuihin oviin. Rakkaudettomilla Bouman tarkoittaa ihmisiä, jotka asettavat aina itsensä ja materian muiden edelle. Ja näitähän meillä nykyisin riittää, maailmassa, jossa miljoonaoptiot ovat ainoa tavoiteltu asia.

Boumanin mukaan rakkaudettomat ihmiset elävät ihmisiä täynnä olevassa maailmassa, mutta vailla kanssaihmisiä. Ihmiset ovat rakkaudettomille vain välikappaleita saada itselleen kaikki mahdollinen ja mahdoton. Jan Bouman, Eroottiset enemmistöt Sattuipa taas nolosti! Älä aja, jos harrastat seksiä!

Tässä ei ole sikäli mitään ihmeellistä, mutta poliisin mukaan nuoripari harrasti ajon aikana seksiä. Poliisin kertoman perusteella miehellä oli kolarin sattuessa housut kintussa ja naisen housut lojuivat auton takapenkillä. Silminnäkijät osasivat valottaa asiaa sen verran, että kolarin sattuessa nainen oli istunut hajareisin miehen päällä ja ratsastanut tämän sukuelimellä.

Poliisi palkitsi mieshenkilöä syytteellä liikenteen vaarantamisesta. Nainen pääsi tilanteesta pälkähästä. Nunna ja munkki jäivät kiinni seksin harrastamisesta vuotias katolinen munkki ja vuotias nunna jäivät kiinni harrastettuaan seksiä pysäköidyssä autossa Lilongwen kansainvälisen lentokentän parkkipaikalla Malawissa.

Pari joutui tekosistaan oikeuden eteen. Kirkonmies pyrki perustelemaan tekosiaan sillä, että itse saatana oli vietellyt hänet. Nunna vastaavasti sanoi katuvansa hetken hairahdustaan. Heppoiset selitykset ja katumukset eivät kuitenkaan menneet oikeudessa läpi ja kumpikin osapuoli tuomittiin puolen vuoden pakkotyöhön. Mikäli pari uusii tekosensa seuraavan 18 kuukauden aikana, joutuvat he vankilaan.

Muista sulkea ikkunat ennen seksiä! Saksalainen pariskunta harrasti naapureiden mielestä liian äänekästä seksiä. Koska oli kuuma ilta, pariskunta oli jättänyt makuuhuoneen ikkunan auki. Illan kääntyessä yöhön, kumppanusten seksuaaliset halut saivat vallan ja he alkoivat rakastella. Ikkuna vai sattui olemaan yhä edelleen avoinna. Pariskunnan lemmenleikit olivat suhteellisen äänekkäitä ja sängyn jousetkin pitivät omaa serenadiaan. Ajan kuluessa naapurit heräsivät moiseen meteliin ja alkoivat kerääntyä pihalle ihmettelemään, että kenen huoneesta tuo hermoja raastava ähinä ja jousten natina oikein tuli.

Paikalle saapui myös virkavallan edustaja, joka lopulta meni kohteliaasti pyytämään, että pari harrastaisi seksiä hiukan hiljempaa tai ainakin sulkisi ikkunan, jotta naapurit saisivat nukkua yönsä rauhassa. Älä rakastele poliisiasemaan vastapäätä!

Romanialaiset teinit pidätettiin harrastamasta seksiä poliisiasemaa vastapäätä olevassa pysäköidyssä autossa. Tuomioistuin vapautti kuitenkin nuoret, koska näyttö heidän rikoksestaan ei ollut riittävä.

Silminnäkijänä oli ainoastaan paikallinen poliisi. Luulisi, että poliisin sana pitää oikeudessa, mutta tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt. Parin pidättänyt poliisi oli tuomioistuimen kanssa eri mieltä siitä, että nuoret vapautettaisiin syytteistä.

Poliisin mukaan tuomioon oli selvä näyttö, koska hän joutui jopa odottamaan, että pari saisi aktinsa loppuun, jotta hän pystyi kiikuttamaan heidät poliisilaitokselle. Poliisi myös huomautti, että hän oli nähnyt sukupuoliaktin alusta loppuun asti.

Pidätyksen tehneen poliisin vastalauseista huolimatta, pari pääsi tilanteesta pelkällä säikähdyksellä. Hätänumeroon soittavat lempiväiset eivät aina ole hädässä Englannin Durhamissa eräs pariskunta soitti kesken lemmenleikkien hätänumeroon. Parin telmi kiihkeästi, kunnes he sattuivat kierähtämään lattialla olevan puhelimen päälle.

Rakastelun aikana nainen naputti jalallaan vahingossa puhelimen valintanäppäimistä hätänumeron. Puhelu yhdistyi hätäkeskukseen, jossa työvuorossa ollut virkailija kuuli puhelimesta pääasiassa naisen kirkunaa ja huohotusta.

Taustalla kuului heikosti myös miehen puhetta. Hätäpuhelu jäljitettiin, ja poliisi ryntäsi liikkeelle kuin Mustanaamio yössä. Rakastelevan pariskunnan ovelle koputettiin kello Ovella oli rehellisen kansan yöunia turvaava virkavalta, joka luuli, että paikalla tapahtui vähintäänkin väkivaltarikos. Nopea tilanneselvitys sai poliisin kuitenkin rauhoittumaan ja lopulta hymyilemään. Seksi on iloinen asia, koska jopa poliisikin hymyilee silloin.

Herrasmies ajattelee aina naisen nautintoa Milanolaisen miehen ja naisen lempi leimahti kesken kuuman kesäpäivän hotellin uima-altaalla. Nuori mies ja nainen olivat muiden tavoin menneet uima-altaalle vilvoittelemaan ja aurinkoa palvomaan. Miehen ja naisen katseet kohtasivat ja samalla ilmassa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Parin tunteet toisiaan kohtaan olivat niin voimakkaat, että he päättivät rakastella uima-altaan äärellä muista välittämättä.

Tämä ei tietenkään ollut sopivaa, koska altaalla oli uimassa myös lapsia. Närkästyneet vanhemmat kutsuivatkin paikalle turvamiehet. Kun turvapalvelun edustajat saapuivat paikalle, alaston neitonen seisoi jalat levällään altaan matalassa päässä ja hänen takanaan ollut mies liikutti voimakkaasti lantiotaan. Paikalle saapuneille turvamiehille selvisi hyvin nopeasti, mitä altaassa oikein tapahtui. Kyse ei todellakaan ollut uima-altaassa tapahtuvasta aerobisen liikunnan harrastamisesta.

Turvamiehet pyysivät välittömästi paria lopettamaan toimintansa. Miespuolinen edustaja kuitenkin kieltäytyi keskeyttämästä yhdyntää, koska nainen ei vielä ollut saanut orgasmia.

Niinpä he jatkoivat yhdyntää naisen orgasmiin saakka. Turvamiehet tarkkailivat tilannetta vierestä ja pidättivät parin vasta, kun naisen seksuaalinen huipentuma oli saavutettu. Saako voiteesta tai pilleristä apua? Ennenaikainen eli nopea siemensyöksy on miehen seksuaalihäiriöistä yleisin.

Vuonna julkaistun tutkimusartikkelin mukaan nopeasta siemensyöksystä kärsii yli kaksi kertaa enemmän miehiä kuin erektiohäiriöstä. Nopea siemensyöksy häiritsee miehiä tasapuolisesti nuoresta vaariin. Nopea siemensyöksy voi olla pareille todellinen ongelma. Se aiheuttaa ahdistusta, turhautumista ja jopa avioeroja. Miehet hakevat kuitenkin hyvin harvoin apua tähän ongelmaan, koska se hävettää heitä. Luonnonmukaiselle ja omatoimiselle hoidolle on siten suuri tarve.

Mutta onko erotiikkakaupoissa myytävällä voiteella tai luontaistuotekauppojen hyllyiltä löytyvällä yrttipillerillä sitten mitään tehoa? Ei sillä, että tutkimusryhmä kärsisi moisesta ongelmasta, vaan tarkoituksena on puhtaasti valistaa lukijoita. Mitä on nopea laukeaminen? Aluksi on tietysti hyvä tietää, milloin voidaan puhua nopeasta laukeamisesta. Nopean siemensyöksyn määritteleminen tuottaa tutkijoille yhä edelleen tuskaa, vaikka kirjallisia viitteitä miesten liian hätäisestä laukeamisesta löytyy peräti tuhannen vuoden takaa.

Eräs nykyisin käytetyimmistä määritelmistä on American Psychiatric Associationin tekemä, jonka mukaan nopea siemensyöksy tai orgasmivaiheen häiriötila voidaan määrittää kolmella kriteerillä: Ongelmaa määriteltäessä on selvitettävä, onko kyseessä pitkäaikainen ongelma vai tapahtuuko ennenaikainen siemensyöksy kausittain. Lisäksi on selvitettävä, tapahtuuko ennenaikainen siemensyöksy kaikissa tilanteissa vai onko kyseessä tilannekohtainen ongelma. Mikäli miehen nopeasta laukeamisesta ei aiheudu mitään haittaa, kyseessä ei ole seksuaalihäiriö.

Mitkä tekijät aiheuttavat nopean siemensyöksyn? Miehen pitkäaikainen pidättäytyminen seksistä voi aiheuttaa sen, että ejakulaatiorefleksi on hetkellisesti hyvin herkkä. Tällöin ei kuitenkaan ole kysymys nopean siemensyöksyn kriteerit täyttävästä ongelmasta. Aikaisemmin nopeaa siemensyöksyä pidettiin puhtaasti psyykkisenä. Muutaman viime vuoden aikana nopean siemensyöksyn syytekijöistä on kuitenkin saatu kovasti uutta tietoa. Nopean siemensyöksyn syytekijät jaetaan nykyisin biogeenisiin ja psykogeenisiin päätyyppeihin ja näiden alalajeihin.

Syytekijöiden biogeenisiin tai fysiologisiin alalajeihin kuuluvat: Syytekijöiden psykogeenisiin tai psykologisiin alalajeihin kuuluvat: Neurologiset tekijät Neurologisen eli hermostoperäisen nopean siemensyöksyn katsotaan johtuvan pääasiassa synnynnäisestä taipumuksesta.

Perinnöllisten tekijöiden merkitys ongelman esiintyvyydessä on osoitettu tieteellisin tutkimuksin. Syyksi epäillään häiriötä niin kutsuttujen 5-HT2C-reseptorien toiminnoissa erityisillä aivoalueilla. Tutkijat ovat myös esittäneet, että hermojärjestelmän alaisuudessa oleva biologinen refleksi on herkkä ja saa tilanteesta riippumatta aikaan nopean siemensyöksyn. Normaalisti parasympaattinen hermosto on hallitseva erektion aikana.

Vastaavasti siemensyöksyn aikana hallitsevana säätelijänä on sympaattinen hermosto. Nopeasta siemensyöksystä kärsivällä miehellä sympaattinen hermosto saattaa kuitenkin olla vallitseva jo seksuaalireaktion varhaisvaiheessa.

Sympaattisen hermoston vahva aktivaatio voi heikentää erektiovaihetta ja stimuloida ejakulaatiorefleksiä. On myös havaittu, että joidenkin nopeasta siemensyöksystä kärsivien miesten terskan tuntoaisti saattaa olla yliherkkä. Fyysinen sairaus Eräät fyysiset sairaudet voivat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi virtsateiden tulehdukset, epilepsia, eturauhasen liikakasvu, kasvaimet, sukupuolitaudit, diabetes, verisuonisairaudet, neurologiset sairaudet sekä paikallisesti alentunut tuntoherkkyys.

Fyysinen loukkaantuminen Toisinaan nopean siemensyöksyn syynä voi olla fyysinen loukkaantuminen. Lääkkeet Lääkeaineista johtuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan hankittu ja esiintyy jokaisessa seksuaalisessa kanssakäymisessä.

Siemensyöksyyn mahdollisesti vaikuttavia lääkeaineita ovat efedriinisulfaatti, fenyylipropanoliamiini, pseudoefedriini ja klomipramiini.

Hoitokeinona on lääkityksen vaihtaminen tai lopettaminen, jos se varsinaisen sairauden hoidossa vain on mahdollista. Seksuaalitoiminta normalisoituu lääkeaineiden poistuttua täysin elimistöstä. Psyyke Vielä kymmenisen vuotta sitten psyykkisiä tekijöitä pidettiin nopean siemensyöksyn pääasiallisena syynä. Nykyisin niiden osuutta pidetään huomattavasti pienempänä, mutta psyykkisten tekijöiden vaikutusta ei suinkaan ole kokonaan kiistetty.

Pitkäaikaiset tai jatkuvat psyyken häiriöt kuten voimakas depressio, hermostuneisuus, mielialan vaihtelut tai pakonomainen mielijohteiden noudattaminen saattavat aiheuttaa nopeaa siemensyöksyä. Hetkelliset mielialan häiriöt Nopea siemensyöksy voi johtua pienissä määrin myös elämäntilanteen muutoksista.

Henkinen paine, stressi, taloudelliset vaikeudet, hankaluudet parisuhteessa, suorituspaineet seksissä tai hetkellinen masentuneisuus voivat saada aikaan väliaikaisia muutoksia siemensyöksyä säätelevissä neurologisissa toiminnoissa. Parisuhdeongelmat Nopean siemensyöksyn syynä voi myös olla ratkaisematon parisuhdeongelma tai epäluottamus kumppania kohtaan.

Parisuhdeongelmista aiheutuva nopea siemensyöksy on luonteeltaan tilannekohtainen, liittyy seksikumppaniin ja on todiste siitä, että suhteessa on konflikteja. Joissakin tapauksissa mies reagoi kumppaniinsa yliherkästi. Mies saattaa pelätä, että hän ei kykene tyydyttämään kumppaniaan tai on tälle pettymys. Tämä aiheuttaa itsesyytöksiä ja nopeita siemensyöksyjä. Toinen ääripää on narsistinen, itsetietoinen mies, joka ei välitä kumppaninsa tarpeista.

Jotkut miehet voivat pitää nopeaa laukeamista jopa eräänlaisena miehisyyden merkkinä ja tavoiteltavana asiana. Magnesium Kliinisissä tutkimuksissa on myös havaittu, että nopeasta siemensyöksystä kärsivillä miehillä on normaalia alhaisemmat magnesiumtasot. Samaisissa tutkimuksissa on tullut myös esille, että hormoneilla tai kehonpainolla ei ole merkitystä nopean siemensyöksyn esiintyvyyteen. Nopeaa siemensyöksyä ehkäisevässä luontaistuotteessa magnesium pitäisi ehdottomasti löytyä. Inverma V-creme Inverma on saksalainen yritys, joka valmistaa runsaasti erilaisia erotiikkaliikkeissä myytäviä tuotteita.

V-cream on voide, jonka pitäisi tuoteselosteen mukaan pidentää yhdyntää jopa puoleen tuntiin saakka. Tämä on mahtava lupaus, koska suurin osa nopeasta siemensyöksystä kärsivistä miehistä laukeaa muutaman minuutin sisällä yhdynnän alettua. Se on siedettävä hinta siitä, jos tuote tehoaa lupausten mukaan. Tuoteselosteen mukaan voide alentaa siittimen tuntoherkkyyttä ja siten mahdollistaa pidemmän yhdynnän. Ohjeiden mukaan voidetta tulee hieroa penikseen ja erityisesti terskaan juuri ennen yhdynnän aloittamista.

Mikäli näin todellakin toimitaan, niin voide leviää myös naisen sukuelimiin ja turruttaa niitä. Eli silloin yhdynnästä tulee kummallekin osapuolelle vain mekaanista liikehdintään ilman mitään nautintoa. Puuduttavien voiteiden kanssa onkin aina käytettävä kondomia! V-creamin tuoteselosteessa ei mainita asiasta mitään. No, toimitaan tällä kertaa tieteen nimissä täysin pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaan. V-cream tuoksuu ihan miellyttävälle ja on helppo levittää.

Voide kuitenkin aiheutti ainakin minulla lievää kirvelyä, jota ei tietenkään olisi pitänyt esiintyä, jos sukuelimen tuntoaisti olisi heikentynyt. Itse testitilanteissa en huomannut mitään eroa entiseen. Tulin siis siihen lopputulokseen, että kyseessä on täysin turha tavara, jonka voi nakata kolmen pisteen heitolla suoraan roskakoriin. Pakkaus sisältää 60 tablettia ja tuotteen vaikutuksen pitäisi näkyä 3–5 viikon käytön jälkeen. Hintaa yhdellä pakkauksella on noin 32 euroa.

Tuoteselosteen mukaan valmiste sisältää niin sanottua MOC-yhdistettä Male Orgasm Control Complex , jonka ainesosat auttavat hillitsemään ennenaikaista siemensyöksyä. Moinen yhdiste vaikuttaa lähinnä keksityltä sanahelinältä, koska vastaavia termejä on käytetty myös muissa kyseisen valmistajan tuotteissa.

Luonnonlääketieteen tohtorin kehittämä KP Control sisältää yrttejä nimeltä tribulus terresteris okarennokki , withania somnifera rohtokoisio , schisandra chinesis sitruunaköynnös sekä griffonia simplicifolia. Tärkeä magnesium jää kuitenkin listalta puuttumaan, mutta tarkastellaan syvemmin tuotteeseen valikoituja yrttejä.

Tribulus terrestris on köynnöskasvi, joka kasvaa lämpimässä ilmastossa. Tribulus sisältää steroidaalisia steroideihin liittyvä saponiineja kuten terrestrosiinia, dioskiinia, gracilliinia, furostanolia, kikuba saponiinia, protodioskiinia ja tribuloosia.

Kasvissa on myös flavonoideja ja alkaloideja. Yrtin toimivuuden kannalta on tärkeää, että valmiste on standardoitu protodioskiinien mukaan, koska kliinisten tutkimusten perusteella vain niillä saadaan aikaiseksi toivottuja vaikutuksia.

Ilman protodioskiineja tribulusvalmiste on tehoton. Kliinisissä tutkimuksissa on havaittu, että tribulus lisää testosteronituotantoa henkilöillä, joilla kyseisen hormonin tuotanto on jostakin syytä alentunut. Tarkka vaikutusmekanismi ei ole vielä tiedossa, mutta epäillään, että tribulus vaikuttaa joko luteinisoivan hormonin tai DHEA: Tribuluksen on havaittu muun muassa lisäävän seksuaalista halukkuutta sekä tehostavan siittiötuotantoa.

Tribulus kohentaa myös mielialaa luultavasti juuri testosteronivaikutuksen kautta. Kiinalaisen lääketieteen mukaan tribulus vaikuttaisi nopeaan siemensyöksyyn, mutta mitään näyttöä tai tutkimuksia tästä ei löydy.

Lisääntynyt siittiötuotanto pikemmin toimii täysin päinvastaisesti eli paineet purkautumiseen lisääntyvät. KP Controlin tuoteselosteesta ei selviä, onko valmisteessa protodioskiineja vai ei. Withania on pääasiassa Intiassa ja Sri Lankassa kasvava pensasmainen kasvi, joka voidaan lukea professori Hunzikerin mukaan puolichileihin.

Withaniasta on tehty kliininen tutkimus, jossa osoitetaan, että suun kautta nautittuna se estää siittiöiden tuotantoa. Kyseistä kasvia voidaan käyttää myös emättimen sisäisesti, jolloin se tappaa spermaa. Withania voisi siten olla hyvinkin sopiva yrtti ehkäisyyn tarkoitetussa valmisteessa. Jokunen voisi tietysti ajatella, että kun ei tule siittiöitä, niin ei tule myöskään ejakulaatiota.

Ejakulaatio ei kuitenkaan ole sama kuin siittiöt. Ejakulaatiossa esiintyy keskimäärin kuusi lihassykähdystä, joiden aikana ejakuloitu neste purkautuu virtsaputkesta. Ensimmäisen sykäyksen aikana erittyy siittiöitä, eturauhasen nestettä sekä Littren ja Cowperin rauhasten erittämää nestettä. Seuraavassa vaiheessa erittyy siemenrakkuloiden erittämää nestettä, joka sisältää siittiöitä ravitsevaa fruktoosia. Siittiöiden vähäisyys ei siis estä ejakulaatiorefleksiä.

Schisandra on Kiinassa ja Venäjällä kasvava köynnöskasvi. Kasvin hedelmä ja siemen sisältävät schizandriinia, deoksyschizandriinia, gomisiineja sekä pregomisiinia, joilla on todettu olevan väsymystä ja uupumusta vähentävä vaikutus. Schisandra parantaa myös keskittymiskykyä. Kiinalaisen lääketieteen mukaan schisandraa on käytetty ehkäisemään yön aikana tapahtuvia siemensyöksyjä, mutta mitään tutkimuksia tästä ei löydy. Griffonia on puu, joka kasvaa Afrikassa erityisesti Ghanassa ja Norsunluurannikolla.

Jo luvulla tehdyissä tutkimuksissa saatiin selville, että griffonian siemenet sisältävät muun muassa LHTP: LHTP saattaa olla avuksi tilanteissa, joissa voi olla kyse serotoniinin vajeesta. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi masennus, hermostuneisuus ja uniongelmat. Edellisten perusteella KP Controlin suunnittelussa on selkeästi lähdetty siltä pohjalta, että nopea siemensyöksy johtuu pääasiallisesti ahdistuksesta ja masennuksesta.

Nämä tekijät voivat todellakin joissakin tapauksissa aiheuttaa nopeaa laukeamista. Mutta testataan, onko tuotteella vaikutuksia. Kuukauden kuuri ei vaikuttanut ainakaan minuun millään tavalla. Ehkä tuotetta olisi pitänyt syödä kaksi kuukautta, jotta edes jotain vaikutuksia olisi ollut havaittavissa.

Kenties tuote piristää masentuneita henkilöitä, mutta moiseen ongelmaan on kuitenkin olemassa huomattavasti parempi ja tutkitumpi luontaistuote. Mäkikuisman on nimittäin havaittu aikuisten oikeasti auttavan masennukseen. Tutkimuksen tulos Tämän erittäin laajalla otannalla yksi koehenkilö suoritetun tutkimuksen perusteella testattavana ollut voide ja pillerit tuntuivat lähinnä rahanhukalta.

Itse suosittelisin, että nopeasta siemensyöksystä kärsivä henkilö ostaisi vaikka purkin magnesiumia ja paketin kondomeita. Magnesiumkuurilla saadaan mahdollisesti alhaisella tasolla olevat magnesiumtasot kohoamaan normaaliin. Kondomin tarkoituksena tässä on se, että sen avulla terskan ja emättimen välinen kitka pienenee, jolloin myös seksuaalinen stimulaatio terskaan on pienempi. Tämä taas saattaa viivyttää ejakulaatiorefleksin syntymistä. Ainakin ehdottamani keino on edullisempi kuin kumpikaan testaamistani.

Niin ja apteekista saa reseptivapaata voidetta, joka aidosti alentaa peniksen tuntoherkkyyttä. Voiteen kanssahan piti sitten muistaa käyttää sitä kondomia. Rintojen erogeenisyys Rintojen tuntoherkkyyteen ei seksologiassa ole pahemmin paneuduttu.

Yleinen olettamus on, että naisten rinnat ovat huomattavasti herkemmät kuin miesten. Seksuaalisessa kanssakäymisessä pääasiassa mies hyväilee, tai lähinnä kourii, naisen rintoja.

Hyvin harvoin heteroseksuaalisessa aktissa nainen stimuloi miehen rintoja. Osittain tämä johtuu tietämättömyydestä, mutta myös homofobiasta. Erittäin usein heteromiehet nimittäin yhdistävät miehen rintojen hyväilyn homoseksuaalisuuteen kuuluvaksi kanssakäymiseksi. Kinsey sen jo tiesi Legendaarinen Alfred Kinsey mainitsi kirjassaan Naisen sukupuolinen käyttäytyminen Valo-Kirjat , että miehen ja naisen rinnat voivat olla herkkätuntoisempia kuin muut ruumiinosat.

Kinseyn mukaan naisen rintojen suuremman koon takia niiden reaktiot ovat huomattavasti tunnetumpia kuin miesten. Kinseyn suorittaman tutkimuksen perusteella peräti 99 prosentilla miehistä on tapana kosketella naisen rintoja.

Kinseyn mukaan naisen rintojen hyväily kiihottaa kyllä miestä, mutta hyvin harvoin suuremmin naista. Kinseyn tutkimuksen perusteella vain harva nainen saa orgasmin rintojen hyväilyn kautta. Tutkimusten perusteella osa naisista todellakin kiihottuu orgasmiin asti, kun heidän rintojaan hyväillään. Toisaalta on naisia, jotka eivät pidä lainkaan siitä, että heidän rintojaan kosketellaan. Pääosin tämä varmasti johtuu tavasta, jolla mies naisen rintoja käsittelee. Kinseyn tutkimuksen perusteella vain hyvin harva nainen yrittää stimuloida miehen rintoja seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

Kinseyn mukaan syynä on pääosin se, että naiset eivät ymmärrä miehen rintojen erogeenisyyttä. Rintojen seksuaalinen reaktio Miehen rinnoissa ei tapahdu seksuaalisen kiihottumisen aikana muuta kuin nännien jäykistymistä. Arvioidaan, että nännien jäykistymistä esiintyy 50–60 prosentilla miehistä.

Nännien erektio katoaa orgasmin jälkeen. Naisilla kiihottumisvaiheen aikana nännit jäykistyvät, suonikuviot korostuvat ja laajentuvat, rintojen koko lisääntyy ja nännipihat paisuvat. Tasannevaiheessa nännit ja nännipihat paisuvat ja rintojen koko lisääntyy entisestään. Orgasmivaiheessa rinnoissa ei tapahdu havaittavia muutoksia.

Laukeamisvaiheessa nännipihat kutistuvat nopeasti ja nännien erektio laukeaa. Rintojen koko pienenee hiljalleen ja suonikuviot palaavat ennalleen. Rintojen tuntoherkkyys tutkitusti Yhdysvaltalaiset tutkijat Roy Levin ja Cindy Meston päättivät vihdoinkin ottaa selvää, kuinka herkät naisten ja miesten rinnat oikeasti ovat ja mikä on niiden merkitys seksuaalisessa kanssakäymisessä ja nautinnossa.

Tutkimukseen osallistui miestä ja naista. Iältään he olivat 17–vuotiaita. Levinin ja Mestonin tutkimuksessa 81,5 prosenttia naisista ilmoitti, että rintojen ja nännien stimulaatio vaikuttaa heidän seksuaaliseen kiihottumiseensa.

Ainoastaan 7,2 prosenttia naisista on sitä mieltä, että rintojen hyväily itse asiassa laskee heidän kiihottumistasoaan. Levinin ja Mestonin tutkimuksen mukaan 59,1 prosenttia naisista pyytää aktiivisesti miestä stimuloimaan rintojaan seksuaalisen kanssakäymisen aikana. Vastaavasti 51,7 prosenttia miehistä ilmoitti, että nännien stimulaatio vaikuttaa heidän kiihottumisensa tilaan. Ainoastaan 17,1 prosenttia miehistä on pyytänyt, että naiset hyväilevät heidän nännejään.

Tämä luku on siis lähes sama miehillä ja naisilla. Tämän tutkimuksen perusteella voimme kuitenkin todeta, että miesten nännit ovat suhteelliset erogeeniset. Robinsonin ja Shortin mukaan naisten nännien erogeenisyys lisääntyy puberteetin jälkeen, jonka johdosta ne ovat herkemmät kuin miesten nännit.

Miesten nännien tuntoherkkyyttä ei kuitenkaan kannata aliarvioida. Raportti ihmisen seksuaalisesta reaktiosta. Suomalaisille hyvin perinteinen tapa seksin harrastamiseen on saunan jälkeen pimeässä huoneessa suoritettu yhdyntä, jonka aikana ollaan mahdollisimman hiljaa. Saunanraikkaudessa ei ole mitään pahaa, mutta visuaalinen ja akustinen kiihottava ärsyke jää kyllä puuttumaan, kun valot sammutetaan ja suut pistetään suppuun. Seksi on kuitenkin kaikkein nautittavinta silloin, kun seksuaalinen kiihottuminen on huipussaan.

Joten valot päälle ja ääntä seksiin! Ääni lisää kiihotusta Tutkija Hall havaitsi vuonna tutkiessaan puhelinseksin merkitystä ihmisen seksuaalikäyttäytymisessä, että seksin aikana lausutut sanat lisäävät huomattavasti ihmisten kiihottumisen tilaa. Erityisesti yhdynnän aikana sanotut sanat, joilla on voimakas seksuaalinen yhteys tai ne ovat tabuja, lisäävät seksuaalista nautintoa.

Jopa niin yksinkertaiset sanat naisen lausumana kuin syvempää, kovempaa ja nopeampaa voivat saada miehen nautinnosta sekaisin. Levinin vuonna suorittaman tutkimuksen mukaan yleisimmät äännähdykset seksin aikana ovat sellaisia kuin ooh, aah, tuntuu todella hyvältä ja minä tulen kohta. Mikään suunnaton verbaalivirtuoosi näiden lausumiseen ei todellakaan tarvitse olla, mutta omat säväyksensä nuokin ulinat seksille antavat. Muita seksin aikana esiintyviä ääniä ovat huohotukset, huokaukset, ininät ja voihkinat.

Mikäli äännähdysten aikana on myös fyysistä kontaktia, miehet kokevat nuo tekijät toiseksi kiihottavimpana asiana. Kiihottavinta miesten mielestä on fyysinen stimulaatio yhdistettynä visuaaliseen kokemukseen. Tämän vuoksi valojen pitää olla seksin aikana ehdottomasti päällä. Tutkimusten mukaan myös naiset kiihottuvat ääntelystä. Eivät kuitenkaan niin paljon kuin miehet. Naisilla näyttää tehoavan paremmin tunnelmaan sopiva musiikki yhdistettynä fyysiseen stimulaatioon.

Tästä vie voiton ainoastaan fyysinen stimulaatio yhteydessä visuaaliseen ärsykkeeseen. Tämän vuoksi valojen pitää olla seksin aikana ehdottomasti päällä toistonäppäin jäi näemmä ainakin allekirjoittaneella päälle. Miksi puhe kiihottaa erityisesti miestä? Seksin aikana hyvinkin rivoja puhuva nainen kiihottaa miestä sen vuoksi, että suurin osa naisista ei ole kovinkaan suorapuheisia seksiin liittyvissä asioissa.

Kyseessä onkin eräänlainen huora-madonna -jaotteluun kuuluva juttu. Yleisesti sievä ja neitseellinen nainen, joka muuttuu makuuhuoneessa seksipedoksi, on monen miehen päiväuni. Puhe ja äännähtely seksin aikana kiihottavat molempia sukupuolia myös sen vuoksi, että se luo kuvitelman todella kiihkeästä seksikumppanista.

Useissa eri tutkimuksissa on tullut esille, että kumppanin kiihottuneisuus kiihottaa myös toista osapuolta. Äänenlaatu ratkaisee Avain seksikkääseen puheeseen on se, että puheesta pyritään poistamaan kaikki jännitys. Lämmin ja matala ääni kun kuulostaa huomattavasti läheisemmältä ja ystävällisemmältä kuin jännittynyt ja tiukka ääni.

Seksin aikana elimistön jännitystilat laukeavat luonnostaan, ja sen vuoksi myös äänestä tulee viettelevämpi. Seksiä harrastettaessa ei myöskään yleensä löpistä mitään turhaa, vaan sanotaan se, mitä aidosti tarkoitetaan. Ydinjuttu onkin puhua vähän ja pehmeästi. Äänellä lähtee Lopuksi naisille pieni vinkki. Kuten hyvin moni nainen tietää, toisinaan miehelle täytyy antaa seksiä pelkästä säälistä, jottei hän kiukuttelisi koko viikkoa. Tällaisessa tilanteessa nainen saattaa toivoa, että mies laukeaisi mahdollisimman nopeasti, jotta homma saataisiin pian hoidettua pois päiväjärjestyksestä.

Toinen vastaava tilanne on se, kun mies kuvittelee, että lähes valovuoden yksi valovuosi on noin 0, parsekia kestävä yhdyntä on avain naisen seksuaaliseen nautintoon. Etenkin suun kautta nautittavat erektiopillerit ovat tehneet lukuisista nuorista miehistä hullunkiilto silmissä jyskyttäviä seksikoneita, joiden mielen täyttää ainoastaan voimakkaan erektion tuoma hekuma. Myös tällöin nainen varmasti toivoo, että jatkuva edestakainen nylkyttäminen olisi vihdoin ohi.

Avain näihin tilanteisiin on kiihottava ääntely. Tanskalaiset Garde ja Lunde havaitsivat luvulla, että naisen orgasmia mimikoiva ääni saan miehen laukeamaan tavallista nopeammin. Kyseistä kikkaa olikin jossakin vaiheessa käyttänyt peräti 68 prosenttia tutkimukseen osallistuneista tanskalaisista naisista. Mikäli moinen tehoaa Tanskassa, on kyseinen jippo tarvittaessa kokeilemisen arvoinen myös meillä Suomessa.

Mitä voit päätellä naisen kasvoista ja sormista? Fysionomian mukaan kasvojen perusteella voidaan päätellä hyvinkin tarkasti ihmisen persoonallisuutta ja sukupuolielinten muotoa. Fysionomia on saanut alkunsa Kiinasta yli 2 vuotta sitten. Fysionomia on ollut kiinnostuksen kohteena Euroopassakin, ja sellaiset henkilöt kuten Platon, Aristoteles ja Hippokrates ovat kirjoittaneet myös tästä aiheesta.

Taolaisuudessa menetelmää on kutsuttu nimellä Siang Mien. Muun muassa kiinalainen tohtori Stephen T.

Chang on kerännyt muistiin näitä vanhoja itämaisia uskomuksia. John Caspar Lavater on tutkinut vastaavaa tietoa Saksassa ja Sveitsissä. Englantilainen kirjailija Lailan Young on kerännyt materiaalia noin tuhat vuotta vanhasta kirjasta nimeltään Encyclopedia of Pleasure, joka on luultavasti kirjoitettu muinaisessa Bagdadissa. Olen laittanut tähän artikkeliin tietoa myös viktoriaaniselta ajalta.

Kiinalaisten uskomuksia naisesta ja emättimestä Naisella, jolla on lyhyet sormet ja pieni suu, on lyhyt ja pieni emätin. Suuri suu ja uhkeat huulet viestivät siitä, että naisen emätin on leveä, ja häpyhuulet ovat isot ja paksut.

Jos naisen silmät sijaitsevat syvällä silmäkuopissa, on syytä olettaa, että hänen emättimensä on syvä. Olemattomat silmäluomet kuvastavat nekin syvää emätintä. Mikäli naisella on paksut ja runsaat silmäluomet, hänen emättimensä on lyhyt. Mitä voimakkaammat silmäluomet ovat, sitä lyhyempi emätin on. Nainen, jolla on erityisen pyöreät ja silmäkuopistaan voimakkaasti esille tulevat silmät, on useimmiten todella lyhyt emätin. Likinäköisellä naisella on syvä emätin.

Mikäli naisen silmät ovat suuret ja vetiset, hänen emättimensä on iso ja kostea. Naisella, jolla on leveä suu ja ohuet huulet, on kapea ja pitkä emätin. Ulkonevat huulet tai kasvoista selkeästi ulospäin työntyvä suu kertoo emättimestä, joka on kostea, lämmin ja kimmoisa. Tällaisen emättimen väitetään olevan jokaisen miehen unelma, koska se osaa hieroa penistä oikeaoppisesti.

Tunteettoman ja kovailmeisen naisen emätin on kova ja kuiva. Mikäli naisella on kapeat poskipäät ja kapea leuan rakenne, hänellä on pieni ja voimakkaasti kaartuva emätin. Muinaisten kiinalaisten mukaan tällainen nainen tarvitsee ison peniksen saadakseen seksuaalisen tyydytyksen. Kapean otsan ja litteän nenän haltijalla on lyhyt ja leveä emätin. Naisella, jolla on hymykuopat, on lyhyt emätin.

Jos naisella on korkeat poskipäät, hänen emättimensä on erittäin syvä. Tällaisella naisella on myös erittäin voimakas sukupuolivietti, joka voi kiinalaisten mukaan tuhota miehen täysin. Tietoa Tigris-joen rannalta Suurisuisella naisella on leveä emätin. Mikäli naisella on pieni suu, hänellä on kapea emätin. Mikäli naisen ylähuuli on erittäin paksu, hänellä on paksut häpyhuulet ja hänen emättimensä tuottaa runsaasti nestettä. Se, ettei saa erektiota ei tee kenestäkään huonoa kumppania.

Seksiin ei aina tarvitse erektiota, sillä seksi on paljon muutakin kuin yhdyntää. Monet nauttivat esimerkiksi hyväily- tai suuseksistä jopa enemmän kuin yhdyntäseksistä. Jos erektioon liittyvät vaivat jatkuvat pitkään tai häiritsevät toistuvasti, on hyvä olla yhteydessä lääkäriin tai seksuaalineuvojaan tai -terapeuttiin.

Lääkäri voi tutkia onko erektiohäiriön taustalla esimerkiksi verenkiertoperäinen, hormoniperäinen tai psykologinen syy. Erektiohäiriö ei ole sairaus, vaan se on aina oire jostakin.

Sooloseksi, runkkaaminen, sormettaminen, tumputtaminen, hanskaan veto, eli itsetyydyttäminen on erinomainen tapa tutustua omaan kehoon ja seksuaalisuuteen sekä nauttia siitä. Sooloseksin aikana keho rentoutuu ja vapautuu mielihyvähormoneja. Sooloseksin aloittamiselle tai lopettamiselle ei ole mitään ikärajaa vaan jokaisella on oikeus nauttia omasta kehostaan iästä riippumatta. Pienten lasten itsetyydytystä kutsutaan unnuttamiseksi ja lisää aiheesta voi lukea täältä.

Itsetyydytyksen apuna ja tehosteena voi käyttää liukuvoidetta tai jotakin muuta liukastetta, kuten öljyjä. Myös seksikaupoissa myytävät vibraattorit, tekovaginat, tapit, tekoanukset ja muut lelut voivat olla osa sooloseksiä. Lue seksivälineistä lisää täältä. Vartalon eri kohtia voi hyväillä suihkulla ja kokeilla, miltä eri lämpötilat ja paineet tuntuvat.

Sooloseksiin voi liittyä myös kehon hyväileminen omin käsin esimerkiksi rinnoista, nänneistä tai reisien sisäpinnoilta. Mikä tahansa kehon kohta voi reagoida kosketukseen ja tuottaa nautintoa. On ihan sallittua ja tavallistakin harrastaa sooloseksiä vaikka joka päivä ja useammankin kerran päivässä, kunhan se ei aiheuta kipua, eikä häiritse arkielämän puuhia. Täältä voi lukea sooloileeko sopivasti. Intiimialue ja kädet on hyvä pitää puhtaana ja muistaa pestä huolellisesti aina ennen ja jälkeen sooloseksin.

Suoraan emättimen tai terskan limakalvoille ei ole hyvä suihkuttaa liian kuumaa vettä eikä käyttää hajustettuja saippuoita tai geelejä. Huolellinen ja säännöllinen vesipesu riittää hyvin. Lisäksi kaikki seksissä käytettävät esineet voi pestä miedolla saippuavedellä ja tarvittaessa harjaamalla pehmeällä harjalla. Pehmeästä muovista tai silikonista valmistettujen lelujen puhdistuksessa kannattaa olla varovainen, ettei riko tai naarmuta pintaa. Käteen vetämisellä tarkoitetaan yleensä peniksen esinahan?

Käteen vetämisen tapoja on erilaisia. Esinahkaa voi liikuttaa terskan ylitse tai pyöritellä sormin peniksen ympärillä. Lue lisää esinahasta täältä! Koko penistä tai vain sen kärkeä eli terskaa voi hieroa, puristaa tai taputtaa.

Jotkut nauttivat peniksen hankaamisesta lattiaa tai vaikkapa tyynyä vasten. Samalla voi kosketella nännejä, kiveksiä, peräaukon seutua tai jotakin muuta kehon kosketusherkkää osaa. Usein sooloseksi kulminoituu orgasmiin. Kuitenkaan orgasmi ja siemensyöksy eivät kulje aina käsi kädessä: Lue orgasmista lisää täältä. Jos penis on ympärileikattu eli peniksen esinahka on poistettu, voi itsetyydytystä kokeilla edellä mainittuja tekniikoita soveltamalla. Kannattaa tutkia, mikä tuntuu itsestä hyvältä.

Ympärileikatun peniksen kohdalla liukasteen käyttö on erityisen suositeltavaa, sillä se parantaa luistoa, lisää peniksen tuntoherkkyyttä, vähentää hankausta ja kosteuttaa peniksen ihoa. Silikonipohjainen liukuvoide voi ärsyttää ympärileikatun peniksen arpea, kannattaa siis valita vesipohjainen liukaste. Eräs hyvä vaihtoehto on myös apteekista saatava hajusteeton Ceridal-voide. Vaginan ympärileikkauksesta voi lukea lisää Ihmisoikeusliiton sivuilta.

Kun sooloseksistä puhutaan sormettamisena, tarkoitetaan sillä yleensä emättimen, klitoriksen, häpyhuulien ja joskus myös peräaukon hyväilemistä käsin.

Tapoja sormettaa on hyvin monenlaisia: Lue g-pisteestä lisää täältä. Klitorista voi hyväillä sormilla esimerkiksi painamalla, edestakaisella tai pyörivällä liikkeellä joko sen vierestä tai päältä. Kannattaa kokeilla eri liikkeitä ja voimakkuuksia, ja tutkia, mikä tuntuu hyvälle. On myös suositeltavaa tutustua omaan vaginansa peilin kanssa, sillä sen tunteminen parantaa tietoisuutta siitä, mikä tuntuu hyvältä ja missä.

Sormettamisen lisäksi pimppiä voi esimerkiksi suihkuttaa vedellä. Voi kokeilla miltä eri lämpötilat ja paine tuntuvat. Myös hankaaminen tyynyä tai peittoa vasten voi tuntua joistakin hyvältä. Monet harjoittavat sooloseksiä työntämällä erilaisia esineitä emättimeen. On mahdollista kokeilla esimerkiksi dildoa eli hieromasauvaa tai jotakin muunlaista seksilelua, kurkkua, banaania, sähköhammasharjaa, tai kynttilää.

Kannattaa varmistaa, että esine on puhdas ja pesty, eikä siinä ole teräviä reunoja, saumoja tai rosoisia kohtia. Kannattaa aina kokeilla aluksi jollakin pienemmällä esineellä ja sitten vasta suuremmalla. Tärkeintä on kuunnella kehon tuntemuksia ja nauttia. Kondomia on suositeltavaa käyttää silloin, kun esineiden puhtaudesta ei ole täyttä varmuutta mm.

Kondomia on hyvä käyttää, jos samalla esineellä leikkii useampi henkilö. Jotkut käyttävät esineiden kanssa liukuvoiteita tai öljyjä. Niiden käyttäminen on usein makuasia, mutta liukuvoiteita kannattaa käyttää, jos esine aiheuttaa epämukavaa hankausta tai liukuu huonosti.

Sooloseksi voi sisältää myös peräaukon hyväilemistä sormin tai jollakin esineellä. Peräaukko on hyvin erogeeninen alue. Se on hermotukseltaan sukuelinten kaltainen ja peräaukkoa ympäröivät lihakset ovat yhteydessä sukuelimiin. Tapoja sormettaa peräaukkoa on hyvin monenlaisia: Sormettamista voi kokeilla erilaisin liikkein esim.

Peräaukon alueella ei ole lainkaan luonnollista liukastetta, joten liukuvoiteen käyttö on ehdottoman tärkeää. Peräaukkoon voi työntää sormen lisäksi esimerkiksi anustapin, joka on erityisesti peppuleikkeihin tarkoitettu seksilelu. Mikäli esineestä menettää otteen, pystyy sen vetämään pois stopperin avulla. Esimerkiksi anustappeja, joissa on stopperi, saa nettikaupoista tai erotiikkaliikkeistä. Anaalitappeja ja — helmiä löytyy useita eri kokoja ja materiaaleja.

Alussa kannattaa edetä pienemmästä isompaan. Pumpattavissa malleissa kokoa voi säätää mielensä mukaisesti. Pehmeä ja joustava materiaali voi ainakin aluksi tuntua miellyttävämmältä kuin kovamuovista valmistettu. Kannattaa kokeilla, mikä tuntuu itsestä mukavimmalta. Mikäli käytät samaa esinettä sekä emättimen että peräaukon hyväilyyn, on se syytä pestä välissä tai vaihtaa uusi kondomi sen päälle.

Lue lisää peppuseksistä täältä. Mistä sellainen johtuu, että seksissä tuntuu paljon paremmalta kuin käteenvetäessä? Monethan sanoo, että itse tekemällä tietää parhaiten mistä tykkää ja sen takia yksin tuntuu parhaimmalta. Entä sellainen vaihtelu, kun joskus siemensyöksyssä tulee monta roiskahdusta ja paljon, joskus taas vain yhden kerran valuen?

Sitten on vielä sellainen asia, että mikä on pippelissä menevä juova päässä ja varressa, onko sellainen normaalia? Mietit, mistä johtuu, että seksissä tuntuu paremmalta, kuin käteenvetäessä. Käteen vetäminen eli sooloseksikin on seksiä, mutta kysymykselläsi varmaankin pohdit seksiä kumppanin kanssa. Erilaiset seksin harrastamisen muodot, seksikumppanit ja tilanteet tuovat erilaisia aistimuksia ja kokemuksia.

Seksimieltymykset ovat aina yksilöllisiä ja voivat muuttua esimerkiksi iän tai elämäntilanteen myötä. Toisen ihmisen kosketus tuntuu kehossamme erilaiselta kuin esimerkiksi fantasiointi tai oma kosketus. Jollekulle kiihottuminen kumppanin kanssa on voimakkaampaa, toinen pitää eniten sooloseksistä ja kolmas nauttii molemmista yhtä lailla. Jokainen nauttimisen tapa on ihan yhtä hieno. Mukavaa, että olet päässyt tutkailemaan, mistä pidät.

Pohdit myös, mistä johtuvat vaihtelut siemensyöksyssä. On yleistä, että siemensyöksy purkautuu välillä eri tavalla. Tähän liittyy yleensä oma kiihottuneisuuden tila ja esimerkiksi se, kuinka paljon edellisestä siemensyöksystä on kulunut aikaa.

Lisätietoja siemensyöksystä löydät täältä. Lisäksi halusit tietää, onko pippelissäsi oleva juova normaali. Peniksen alapuolella näkyvä juova on niin kutsuttu keskiviiva, jonka väri saattaa poiketa ympäröivästä ihosta. Keskiviiva jatkuu peniksen kärjestä aina kivespussiin saakka. Juova on siis täysin normaali. Pohdit, onko pojan penikselle hyväksi, että tyttö antaa sille suuseksiä.

Suuseksi antaa usein todella suurta nautintoa. Mielihyvän kokeminen on taas tärkeää ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Fysiologisesti säännöllinen seksi tai sukuelinten muu tyydyttäminen on hyväksi peniksen terveydelle ja pienentää esimerkiksi sydäninfarktin riskiä.

Mitään haittaa ei siis suuseksin antamisesta miehelle ole, kunhan molemmat osapuolet ovat siihen halukkaita. Hei olen 14 poika ja penikseni on noin 17cm ja aika paksu. Onko se liian iso tai niinku saako sitä naisen suuhun kokonaan ja sattuuko jos laittaa pilluun? Olen runkannu melkein joka päivä jta pari Olen runkannu melkein joka päivä jta pari vuotta eikä haittaa muuta elämää yms niin alan vähän kyllästyä omaan käteen..

Mietit, onko peniksesi liian iso mahtuakseen kokonaan naisen suuhun ja sattuuko sen laittaminen pilluun. Mukavaa, että otat huomioon mahdollisia epämukavuustekijöitä liittyen seksiin. Naisen emätin on melko elastinen ja mukautuva. Seksuaalisesti kiihottuneessa tilassa emättimen verenkierto vilkastuu ja sen tilavuus ja pituus kasvaa. Lisäksi emättimen seinämistä tihkuu läpi nestettä, joka liukastaa emättimen sisäpintaa.

Jos nainen on tarpeeksi kiihottunut ja tuntee olonsa mukavaksi, ei peniksen suurikokoisuus yleensä ole ongelma. Jokainen nainen on rakenteellisesti erilainen, joten jos miehellä on erityisen pitkä penis, saattaa jotkut asennot tuntua joistakin kivuliailta.

Kipu johtuu yleensä siitä, että penis yltää emättimeen työntymisen aikana niin syvälle, että osuu kohtuun. Jos kumpikaan ei ole vielä kovin kokenut seksin saralla, kannattaa edetä rauhallisesti ja käyttää apuna esimerkiksi liukuvoidetta. Yhdyntä saattaa jännittää ja jännitys puolestaan saa emättimen lihakset supistumaan, joka osaltaan voi hankaloittaa yhdyntää ja olla epämielyttävää kummallekin.

Hyvä esileikki yleensä rentoututtaa molemminpuolin ja lisää kiihottuneisuutta. Seksin aikana voi myös kysyä mikä toisesta tuntuu hyvältä ja jakaa mistä itse tykkää.

Jos suuseksin antajalla on siro rakenteinen suu, saattaa hänen olla vaikeaa ottaa suurikokoista penistä kokonaan suuhun. Joillakin on myös todella herkkä oksennusrefleksi, joka estää liian syvälle kurkkuun työntymisen.

Suuseksissä onkin hyvä antaa tyydyttäjän määrätä tahti, sillä suuseksin antaja tietää parhaiten omat rajansa. Toki toiselta saa aina kysyä, voiko penistä ottaa syvemmälle suuhun. Viimeisenä pyysit piristäviä vinkkejä sooloseksin harrastamiseen. Peräaukon seutu on todella kosketusherkkää aluetta ja monet nauttivatkin suuresti sen stimuloimisesta erilaisin keinoin, esimerkiksi painelemalla sormilla. Liukastusvoiteen käyttö voi myös antaa uusia tuntemuksia, vaikka käsi olisikin edelleen käytössä.

Omaan kehoon kannattaa tutustua rohkeasti, niin saattaa löytää uusia mielihyvää tuntevia paikkoja. Sooloseksistä voit lukea halutessasi lisää täältä.

Onko ihan normaalia että mun poikaystävän kalu menee erektiossa silleen ihan suoraan ylöspäin?? Se on siis ihan tiukasti sen mahaa vasten pystyssä. Meinaan aina revetä nauruun kun nään sen kun se on Meinaan aina revetä nauruun kun nään sen kun se on nii huvittavan ja tyhmän näkönen: Kerroit, että poikaystäväsi kalu nousee erektiossa suoraan ylöspäin ja on kiinni vatsassa. Pohdit, onko tämä normaalia. Penis voi olla erektiossa monessa eri asennossa. Jokainen on yksilöllinen, joten erektioasentoja on erilaisia.

Olen vuotias poika ja minua huolettaa penikseni koko. Se on lepotilassa tosi pieni ja stondikessa 13cm. Vaikuttaako isän murrosikä aina omaan murrosikään että tapahtuuko samat asiat saman Vaikuttaako isän murrosikä aina omaan murrosikään että tapahtuuko samat asiat saman ikäisenä kuin isälläni. Ja voiko penikseni kasvaa vielä vaikka kasvupyrähdykseni on jo loppunut? Ja tapahtuuko suurin muutos murrosiässä yleensä 9-luokalla itse olen nyt 8-luokalla.

Kerroit, että sinua huolestuttaa peniksesi koko ja pohdit, voiko peniksesi vielä kasvaa, vaikka kasvupyrähdys on jo loppunut. Murrosiässä ensin kasvavat kivekset ja sen jälkeen vasta penis.

Puhdas kalu homoseksuaaliseen eturauhanen orgasmi

ALASTONSUOMI TUNNUKSET HOMOSEKSUAALISEEN TEEN KALU

: Puhdas kalu homoseksuaaliseen eturauhanen orgasmi

HOMO CHAT NAISET VAIMOLLE KULLIA Perna ja haima vahvistuvat mikäli rakastelu tapahtuu kello 9– Hänellä oli nimittäin käytössään patterikäyttöinen dildo. Useissa eri tutkimuksissa on tullut esille, että kumppanin kiihottuneisuus kiihottaa myös toista osapuolta. Olen naimisissa, mutta tosiaan tästä johtuen en sitten "vaivannut" miestä. Tunnustin edellisessä ripissäni itsetyydytyksen synnin. Se on pehmeää ja joustavaa kudosta, joka koostuu iho
Aikuista seuraa thaihieronta kuopio gay 641
Seksiä tampere br gay lelut turku Homoseksuaaliseen mies etsii seksiseuraa suomalaisia seksi videoita