Posliini vai homo karvat kyrvän imeminen

Suuseksiä harrastava nainenkin voisi sanoa, että "makuasia" ;- Siististi leikatu lyhyehkö partakin hyvin rajattuna on siistimpi kuin huoltamaton viidakko. Itse taas en pidä kovin tyylikäänä miehiä jotka ajelevat kaikki karvansa koipikarvoja myöten, joka on jo varsin feminiinistä. Naisella taasen täysi posliini on mielyttävä, nam. Kummulla taasen "pitää" olla karvaa, joka mielellään lyhyeksi ajettu vakapa niin että siitä kuitenkin saa halutessaan hieman sormilla kiinni joko sellaisenaan tai muotoiltu, mutta ei kuitekaan liian pieneksi tyyliin parin sentin viiva.

Että näin, mutta jokainen tyylillään, puhtaus ja hygienia kuitenkin tärkeinä. Itse olen karvaton alapäästä oleva mies ja olen huomannut uimahallissa muitakin vastaavia.

Ei me silti moikkailla, niinkuin jotkut kerholaiset, mutta huomaan, että en ole yksin. Nuoremmat kundit on tullu kyselemään saunassa, että miks sulla ei oo karvoja ja olen kertonut sen olevan hygieenisempää ja miellyttävämpää suihinottajallekin. Vanhemmat ja konservatiivisemmat äijät joskus tuhahtelee ja supisee keskenään, mutta he eivät varmaankaan elä tässä päivässä ja ovat kasvatuksensa ja tapojensa orjia. Mä elän nyt ja omanihan ovat karvani, jossain.

Tämä keski-ikäinen nainen tykkää karvaisesta versiosta. Karvoja kannattaa siistiä, jos ne peittävät pikkuveikan kokonaan tai kasvavat tuuheana yhtenäisenä mattona leuasta nilkkoihin.

Jos runsaskarvainen mies haluaa ajella alapäänsä posliiniksi, pitäisi samalla poistaa muutkin karvat. On hassun näköistä, jos rinta, selkä ja jalat ovat tumman karvan peitossa ja paras paikka loistaa sen keskellä paljaana. Tosin eipä sekään tositoimissa taitaisi haitata. Voisiko joku perustella oikean syyn miksi nykyihminen tarvisi mihinkään kohtaan vartaloansa oikeasti karvoja?

Mikä hyöty niistä on? Miksi ihmeessä karvat pitäisi perustella? Karvat kasvavat ihan itsestään. Karvojen ajelu sen sijaan on aktiivinen, työläs toimenpide, joten se on se, joka pitää perustella. Häpykarvat ovat olemassa siksi, että niillä on tarkoitus. Karvojen tarkoitus on toimia merkkinä siitä, että yksilö on sukukypsä. Tästä johtuu myös se, että karvoitus on seksuaalisesti kiihottava. Miehellä lisäksi parta ja muu ihokarvoitus ovat sukupuolituntomerkkejä.

Ihmettelen kamalasti, miten nainen voi pitää täysin karvatonta miestä kiihottavana. Karvatan on paras niin miehellä kuin naisella. Kyllä munakarvojaan leikkelevät miehet on poikkeksetta homoja. Monella isolla ämmällä onkii karvoja ja saavat mun puolesta ne pitääkin, mutt eihän se niistä miehii tee.

On jokaisen oma asia onko karvaton vai karvainen. Aika moni ajaa karvat yläpäästä, miksei alapäästä. Olen karvaton ja nautin siitä. Niin annetaan kaikkien kukkien kukkia. Eilen ajelin munakarvatk, ja kivalta tuntuu.

Vähän siistitty on ok jos mies on hyvin karvainen muuten. Ihan posliini on ällö, en tunne mitään kiinnostusta. Itse ajelen kainalot, kivekset ja persvaon. Yläkölmion parturoin siistiksi ihan saksilla.

Olo on paljon hygienisempi, kun ei ole karvat keräämässä kuonaa ja hajuja. Tätä ongelmaa ei varmasti ole monella maitoparralla, mutta oleppa sitten karvaisempi kaveri. Naikkoset eksyvät myös joskus suihinoton yhteydessä ottamaan kiveksiäkin suuhun: Olen varmaan saanut mieltymykseni pornosta, en tykkää karvaisista miehistä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Karvat on ajeltu tietyistä paikoista, nyt on todella raikas puhdas olo, joten en enää kasvata.

Hyvin kehittyneet vehkeet myös hyvin esillä, näkösällä. Minua ainakin kiihottaa ja näyttää isommalta; sekäei tarvitse syljeskellä karvoja,itsekkin olen posliini koska koen inhottavaksi karvat. Paljon hygieenisempaa; Tiedä häntä? Itse ajelen varren ja sen edustan paljaaksi ja hankkiudun eroon kassikarvoista. Lyhennän jäljelle jääneet karvat sopivanpituiseksi.

Näky on ollut monille visuaalisesti miellyttävä, samaan aikaan miehinen, mutta siisti. Ja kalu tietysti näyttää isommalta kun on kokonaan esillä. Täysi posliini miehellä on vastenmielinen.. Oltiin eilen uimahallilla ja siellä mies joka oli täysin posliini ja kulli oli vielä kunnon tuppikulli - oli näky. Meidän yhdeksänvuotias oli vietävä pois, kun alkoi kommentoimaan että tolla sedällä samanlaneb kikkeli kuin hänellä Aattelin että aika naurunremakka tulee ja nuorimies saa ikuisen trauman jos koko suihkuhuone rämähtää nauramaan.

Kuka pitää mistäkin se on makuasia. Ja kundilla oli kokoa ja näköä mutta se karvaton ja kunnon tupessa Kyllä minäkin kassit sileinä pidän ja siistin saksilla munakarvat. Kerran kesällä vaimon kanssa vähän innostuttiin ja putsattiin toistemme alapäät - mutta ei oo meidän juttu. En tiedä mikä jhme villitys tämä sheivailu on. Naisella vielä ymmärrän mutta Siistiä aina voi ja lyhyenä pitää, mutta täysin karvaton mies alapäästään ja jos vielä kunnon tuppipippeli, on vähän huvittava.

Makunsa kullakin, kuten sanottu. Varmaankin sillä miehellä oli ollut kovat uintitreenit. Rankka urheilu kutistaa paikkoja väliaikaisesti ihan kuin kylmässä vedessä uiminen tai kova jännittäminen. Kyllä se saunassa lämpimässä varmaankin oli taas voinut palautua normaaliin lepokokoon. Toki on hänellä voinut olla pieni muutenkin, onhan niitä. En ymmärrä näitä juttuja, että karvat tulis muka suuhun heti, jos ottaa ajamattomalta mieheltä poskeen.

Eihän karvat kullinkärjessä kasva ; Sellanen vähän lyhennetty karvasto on paras miehellä. Ja jos pallit on ajeltu, niin lipasen niitä mielläni myös - vähän perusteellisemminkin.

Trimmattu häpykarvoitus miehellä on paras! Posliini miehellä olisi aikamoinen turn-off. Rintakarvat ovat myös ihanan eläimelliset, tekee mieli aina saada hyväillä sormilla. Rintakarva ajelu on nykyään muotia? Karvoitus kuuluu miehiseen olemukseen - siistiksi ajeltuna tietysti. Sheivaan aina säkit ja peniksen juuren muutaman päivän välein. Kun sänkin on tietyn pituinen niin se alkaa kutittamaan. Todennäköisesti ei enää kutittaisi jos kestäisi sen kutinan ja kasvattaisi kasseihinkin kunnon karvat.

Itse sheivaan alapääni säännöllisesti. Navasta alaspäin jätän ns kiitoradan. Mutta kivekset ja peniksen juuresta karvat pois. Itellä puhtaampi olo, ja kyllä olen siitä naisiltakin kiitosta saanut. Ja eikä mitenkään ole "poikalapsi" olo. Eikä kukaan ole niin tullut sanomaan.

Kerran sain naiselta kommentien että "miehet pöngittää karvojen ajelulla pintä vehjettään". Mutta kait se on makuasia, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Mulle alapään sheivaus kuuluu normi rutiineihin, ja itse siitä pidän. Mulla alko nuorena kasvaa karvat ja vanhempi nainen huomas kun olin kylässä. Sano että pitää ajaa siistiksi ja otti kalsarit pois ja höyläs kaikki karvat pois munan ympäriltä mikä seiso.

Sitten halus naida kun olin posliini mikä sitä kiihotti. Kävin joskus kylässä ja halus heti katsoa housuihin onko kasvanut karvoja, parturoi paljaaksi ja tykkäs sitten vasta naida. Todella käsittämätön muoti-ilmiö nykyään tuo karvojen ajelu. Vain jotkut harvat ovat jättäneet hiukan karvoitusta. Miehetkin ajelevat häpykarvojen lisäksi kaikki muutkin ihokarvat ehkä tukkaa lukuunottamatta.

Ennen vanhaan oli jokunen erikoislehti, jossa oli ajeltuja, mutta nyt ei mitään muuta ole olemassakaan. Ihokarvojen ajelu miehillä tuntuu muutenkin olevan nykyisin muotia. On muistettava, että häpykarvoitus on tärkein indikaattori yksilön sukukypsyydestä. Miehellä lisäksi muu ihokarvoitus on sukupuolituntomerkki. Siksi on luonnollista, että karvoitus laukaisee suvunjatkamisvietin, eli karvat ovat seksuaalisesti kiihottavia. Tosi kamalan näköinen on se, kun karvat on ajeltu muutama päivä sitten ja tilalle on tullut sänki.

Mahtaa se sänki myös tuntua inhottavalta. Naisena olen kymmenen vuotta ajellut vähäsetkin karvat pois 55v kun ei niitä ketään katsele. Erehdyin nuoren miehen kanssa sänkyyn ja tykkäs kun oli paljas. Ajelin siltäkin seisovan kullin 19cm ympäriltä vähäisetkin alun karvat pois. Sit oli jotenkin kiva saada karvatonta nuorta.. Nautin, haluan ja kiihottaa!

En edes osaisi enää varmaan olla karvallisen version kanssa sillai, ei kiinnostaisi. Käykääs katsomassa mun kuvaa seksitreffit. Olen pitänyt tuota mallia jo muutaman vuoden ja kehuja satelee.. Minne se nimimerkki pittää kirjottaa? Mitä karvaisempi ihminen sitä läheisempää sukua apinalle ja jos sheivaa niin haluaa etäisyyttä apinaan? Meiltä vanhuksilta oli seksi-ideat loppu ja päättettiin kokeilla tuota ajelua molemmilta.

Minusta mieheni oli tosi siisti ja seksikäs ilman karvoitusta, mutta ei ilmeisesti tunenut oloaan kotoisaksi paljaana, kun ei ole antanut uudestaan ajella. Häntä kyllä kiihottaa minun häpykarvojeni poisto, sessio päättyy aina yhdyntään. Meillä vaimolla kiitorata, minä täysin posliini vaimon toivomuksesta. Vaimo ei voi sietää pöheikköä, heti tulee kommenttia jos alkaa karvat rehottamaan. On jotenkin kiihottavaa, ja alistavaa jos miehellä on karvoja PALJON ; ja ottaa suihin, ja mies vielä pitää päästä kiinni, ja painaa sitä alemmas kohti karvoja ; tästä minä tykkään.

Miehen ei kuulu ajella karvojaan. Miehen kuuluu haista hielle ja paskalle. Pitäisköhän tehdä sellainen t-paita jossa lukee, että oon posliini. Olis varmaan helpompi iskeä sellainen nainen joka tykkää imeskellä posliinimulukkua kuin karvaista tappia. Sitäpaitsi jos nekin naiset pitäis sellaista paitaa, niin olishan se hienoa ettei eksyis ravintolassa väärään pöytään. Minä en ainakaan voisi kuvitella enää kasvattavani karvoja takaisin alapäähän. Ex-kihlatun pyynnöstä ne joskun pois ajelin ja nykyisen vaimoni kun tapasin niin hän riemastui ensi näkemällään.

Puhtauskin on paljon helpommin hoidettavissa, suuseksistä puhumattakaan. Selkeästi se tosin muissa miehissä herättää ihmetystä varsinkin kun olen muuten kohtuullisen karvainen.

Mutta "nainen tykkää" selitys laittaa aina uteliaat katseet kuriin. Vastaa alkuperäiseen viestiin Täysin karvaton alapää miehellä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Ikuisuuskysymyksestä vääntäminen plumpsahtelee sen verran näyttävästi esiin milloin missäkin, että Lily päätti kysyä,  kuinka paljon karvakintaan muoto todella kiinnostaa peittosi alle hyppäävää. Mielipide on niin ehdoton, ettei Jani suostuisi suuseksiin karvoitustaan luonnontilassa pitävän naisen kanssa.

Ei ainakaan omasta aloitteestaan — naisen pyytäessä hän sanoo voivansa harkita asiaa. Jani ei osaa tarkkaan sanoa, mistä hänen posliinimieltymyksensä on peräisin. Vielä suurempi vaikutus oli kuitenkin ensimmäisellä tyttöystävällä, joka suosi paljasta mallia.

Rillan mielestä häpykarvakeskustelut ovat surkuhupaisia. Hän ei ymmärrä toisten karvoituksen määrää tuomitsevia ihmisiä: Välillä taas ajelen itsekin, ja haluan säilyttää oikeuden myös siihen. Karvattomuus yhdistyy mielessäni enemmän alaikäisyyteen kuin seksikkyyteen. Vaikka paljas malli ei miellytä Mariusta, kumppanin karvat eivät ole hänelle este suuntaan eikä toiseen. Hän ei voisi esimerkiksi kuvitellakaan kieltäytyvänsä suuseksistä alakerran tyylin takia. Jos olette jo siinä pisteessä, karvat eivät ole syy kieltäytyä.

Tommi sanoo karvojen määrän ja mallin vaikuttavan seksiin suuresti. Kun välissä ei ole viidakkoa, suuseksi sujuu sutjakammin. Mieluiten Tommi kohtaisikin lyhyitä, siistiksi ajeltuja häpykarvoja.

Posliini on esteettömyydessään mukava, mutta saa miinusta nopeasti ilmestyvästä ja kirvelevästä sängestä. Eri malleilla on puolensa, mutta yksi ei Tommille kelpaa:. Jos naisella on liian iso puska, kieltäydyn suuseksistä.

Se ei yksinkertaisesti ole miellyttävää. Henkilökohtaisesti pidän pienesti siistityistä paikoista, riippuen tietenkin millainen se luonnollinen karvoitus on kenelläkin.

Jos on todella suuri ja tiheä pöheikkö, on se ehkä hieman haittana, muttei kuitenkaan läpipääsemätön este, sillä karvat voi käsin siirtää sivuun. Toisilla taas on luonnostaankin pienempi karvoitus. Täysin posliini on jotenkin liian.. Itselläni pidän luonnontilaisesta karvaotuksesta tuolla alhaalla, se on oikein mukavan tuntuinen, ainakin itselle. Suhteessa ollessani kuitenkin trimmailen hieman pituutta ja vähän siistin reunoja, ei kuitenkaan näytä ihan luolanaiselta.

Kerran olen nuorena ajellut kaiken pois ja voi apua sitä kutinan tuskaa!! Sänki pisteli niin, etten voinut olla mitenkään päin, oli vain pakko odotella karvojen takaisin kasvua. Vilukin tulee, tuntui siltä, että haaravälissä tuulee. Pakkeja ei ole tullut enkä ole niitä antanut karvojen takia. Asia on mielestäni sen verran henkilökohtainen, että se on jokaisen oma asia miten trimmailee, jos trimmailee.

Posliini vai homo karvat kyrvän imeminen

Posliini koska karvat kutittaa ja en jaksa tehä mitän taidetta ja muotoilla enä hieronta jyväskylä yle tv1 aamu tampere sex shop kyrpä pillussa seksiä oulu seksi foorumi seksiä turussa seksi kotivideo suomiporno gina seksi naiset homo chatti. seuraa kyrvän imeminen seksi vilmit nettilevykauppa lauttasaari suomi seksi. Posliini vai karvat parhaat pornotähdet massage teko trans seuraa kyrvän imeminen seksi vilmit nettilevykauppa lauttasaari suomi seksi. helsinki tarinat eroottiset homo seksi videot pillusta suuhun naisenorgasmi strip club suomalainen. Bdsm suomi posliini vai karvat - Seksiliike sex Lisäksi vuokramökit, lomamökit, Suomi24 posti kyrvän imeminen seksihieronta naiset alasti seuraa helsingistä.

Posliini vai homo karvat kyrvän imeminen