Mahtava kulli seksiä fi homoseksuaaliseen

Se koppas jostain ohuen dildon, rasvas sen ja vaikka miten huusin sille, niin se pentele korkkas sillä muovikullilla, mun neitseellisen persreiän. Sitten kun se ohut lakkas koskemasta, se otti pöytälaatikosta paksumman patukan ja survo sen sisään paljoa varomatta.

Ens alkuun en tykänny siitä ja uhkasin kostolla, mutta sitten se jotenkin alko tuntua ihan hyvältä. Loppujen lopuks se runkkas sillä kovaa ja samalla vatkas kädellä munaa.

Kyllä tuli mahtava orkku. Kaiken lisäks se vielä ohjas spermaroiskeet suoraan mun naamalle. Panna se ei sitten antanutkaan, eli jäi itse ilman. Sille tais riittää se tyydytys, että sai persreikää.

Hyi hitto, multa ainakin naisena lähtis viimesetkin panohalut tuommoisen ukon kanssa! Homoseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että mies rakastaa miestä tai haluaa nimenomaan seksiä miehen kanssa. Minä ainakin rakastan seksuaalista nautintoa naisen kanssa, tulee se sitten normaalista nussimisesta tai muista leikeistä, vaikka sitten peräaukosta.

Sehän ei meikäläisestä homoa tee. Luultavasti olet rupinen, läskinen paikallispubi-hutsu, jonka äijä norkoaa ko. Mä ainakin panen poikakaveriani perseeseen aika usein. Välillä se ite pyytää sitä jos on mennyt liian pitkään edellisestä kerrasta. Olihan se alkuun opettelemista ja se sano välillä että sattuu tai ettei tunnu niin hyvälle. Mutta nykyään se nauttii siitä suunnattomasti. Tämmönen on aika kähee vehje: Ja sinulle nimimerkki "Homot": Anaaliseksi on vain yksi homoseksin muoto. Homot ottavat toisiltaan myös suihin.

Onko siis kaikki suuseksiä naiseltaan haluavat miehet myöskin piilohomoja? Anaaliseksi ei ole yhtään sen homompaa kuin suuseksikään jos mies harrastaa sitä naisen kanssa. Nami kun saa dildoa peppuun se on todella nautinnollista mä pidän siitä eikä se musta homoo tee ja tyttöystäväkin tykkää.

Dildoa en kyllä perseeseeni ottais! Mutta toisen heteron miehen suonikasta ja sykkivää elintä voisin vitsinä ottaa. Kikki Hiiri , Dildo perseeseen kuulostaa aika homolta, mutta heteromiehen jäykkää penistä voisi joskus kokeilla. Kerran thaimaassa iskin sellaisen todella nätin tytön, mutta kun päästiin hommiin sillä olikin penis! Tätä ei kyllä kerrota kavereille tuumasin kun tyttö otti suihin ja yksi johti toiseen ja pian huomasinkin hänen painavan peräreikääni samalla runkaten kaluani ja tulin aivan taivaallisesti.

Varhaisen kehittymisen myötä tuli kiinnostusta kavereilta ja yhdessä opeteltiin runkkaamaankin. Murrosiässä oli pikku porukoita, mielellään pitkä tai tosi paksu kalu oli plussaa ja kokoonnuttiin pienessä ryhmässä.

Hyvinkin monimuotoista seksiä on tullut harrastettua porukassa. Jopa parin kaverin kanssa kuntosalilta pidettiin joskus saunailtoja Naapurin poikien pantavana olen ollut jo 6 vuotiaana. Tuota on kyllä vähän vaikea uskoa.. Noilla ikävuosilla, löytyi monta uutta asiaa, jo pelkästään kehityksenkin myötä. Miten pitäisi suhtautua oman pojan pippelileikkeihin naapurin poikien kanssa. Poika on mennyt ekalle luokalle ja kavereita on alkanut olla enemmän.

Poikani on useasti tullut itkuisena kotiin. Kerran myös huomasin että poikani oli polvillaan toisen pojan edessä. Aloin seurata poikani leikkejä. Poikani siis näpräilee naapurin poikien pippeleitä ja toimii heidän "panopuunaan". Tosin kerran kun tilanteen näin niin poikani itse halusi sitä. Itse kopeloi toisen pojan haaroja ja tarjosi pyllyyään heille. Joku pojista ainakin on sukupuolikypsä koska kerran poikani pikkuhousuissa oli selvästi ison kokoinen spermatahra juuri pyllyreiän kohdalla.

Juttelin poikani kanssa tilanteesta vähän kautta rantain. Hän vaan silmät kirkkaana totesi, että naapurin pojat on kivoja poikia kun leikkii hänäen kanssaa. Ekaluokkalainen on liian pieni, varsinkin, kun muut ovat häntä vanhempia ja mukava on sukukypsä poika.

Uskoisin, että voi vaikuttaa ikävästi hänen kehitykseensä. Sano pojallesi, että vanhemmilla pojilla ei ole mitään asiaa hänen pikkuhousujensa sisään, ei pippeliin, ei pyllyreikään, eikä hänen pidä koskea heidän pippeleitään tai kikkeleitään, siinä menee tällä hetkellä raja.

Ja puhu lisäksi muiden poikien vanhemmille, että nämä puhuvat omille pojilleen. Voit kysyä asiaa vielä psykologilta.

Sun tehtävä isänä on suojella lastasi ja hänen kehitystään. Seksi kiinnostaa lapsia, mutta hänen pitää toimia oman kiinnostuksena mukaan, ei alistettuna ja johdateltuna omalle kehitystasolleen sopimattomaan. Varmaankin kannattaisi pojalle sanoa, että mitään ei tarvitse tehdä, jos ei itse sitä halua.

Kumminkin nuo leikit jollain tapaa kuuluu kehitykseen, mutta jos leikit liian rajuksi menee, niin tottakai asiaan on jollakin tavalla puututtava. Ehkä juttelemella muitten lasten vanhempien kanssa?

Jep, jep - harrastettu on poikien kanssa kaikelaista ja kivaa oli siinä v. Ehkä tuo edellä mainittu, mietteliäs isä, on aivan oikeassa miettiessään, tuskin 7v. Ensin opettelin runkut yksin ja sit pian muiden kaa.. Tane oli se jonka kaa runkkailtiin itseemme ja toisiamme. Oli ihanaa laueta kun kaveri runkkasi.

Keksittiin sit 69 ja suusex,,nautinto oli mahtava kun sai laueta kaverin suuhun ja kaveri laukesi mun suuhuni Nieltiin tietty kaikki, vuotiaana alettiin kulkea tyttöjen perässä ja suikkarit unohtuivat Lopulta hänkin kertoi kuinka harjoittelivat tyttöjen kaa,,saivat ekat orkut Itseäni kiinnosti jo aika nuorena poikien väliset jutut mutta ketään sopivaa en tuntenut.

Tytöistä tietty haaveilin mutta jostain syystä minua kiihotti kauheasti ajatus siitä että toinen poika nussisi minua. Teininä sitten olisinko ollut noin vuotias niin tutustuin yhteen jamppaan jonka kanssa alettiin pyöriä. Jossain välissä olimme sitten pussikaljoittelemassa ja puhe kääntyi härskeihin. Leikillään puhuttiin kullin imemisestä ja persepanoista. Yllättäen kaveri sitten kysyi josko oikeasti kokeiltaisiin.

Mentiin sitten niiden kerrostalon mankelihuoneeseen jossa molemmat vuoronperään imimme toistemme kulleja. Koitettiin nussiakin mutta ei ollut liukkaria niin kaveri ei saanut vehjeetään mun sisään. Lopulta sitten runkattiin toisiltamme spermat pihalle. Muutamaan viikkoon ei nähty kun tuo jotenkin kai nolotti molempia. Sitten kuitenkin kamu soitti että tulisinko katsomaan yhtä leffaa kun sen vanhemmat oli poissa kotoa. No eihän me edes sitä leffaa ehditty katsomaan kun kaverilla jo pyöri porno videoissa kun saavuin paikalle.

Pienen nikottelun jälkeen todettiin yhdessä että olis kiva jatkaa siihen mihin jäätiin. No ei muuta kun vaatteet pois ja kullit vuoronperään suuhun. Ja nyt kamulla oli rasvaakin. Mentiin sen vanhempien sängylle.

Menin nelinkontin ja kaveri rasvasi reikäni ja kullinsa. Työnsi sen sitten sisään ja nai mua perseeseen aika kiihkeästi. Tuntui aika höntiltä mutta kuitenkin ihan vitun kiihottavalta tulla sillai naiduksi. Ei vetänyt kuitenkaan ihan loppuun asti vaan lopuksi vuoronperään taas runkattiin toisiltamme paineet pois. Minua ei kiinnostanut panna, halusin tulla pannuksi. Ja nussituksi tulin useamman kerran tuon jälkeen. Puhelin soi kun sen vanhemmat lähti pois ainakin muutamaksi tunniksi.

Yleensä siihen kun soitin ovikelloa siihen kun olin kontillani kyrpä perseessä ei kulunut edes varttia. Harmi kun muutti sitten toiselle paikkakunnalle niin jäi nää panotouhut pois. Nyt avioliitossa ollessani edelleen salaa haaveilen näistä leikeistä kun toinen kundi painaa kunnolla suoleen. Teininä sitten olin kontillani kyrpä perseessä kun vanhemmat rasvasi reikäni. Sitten vanhemmat lähti kyrpä perseessä mankelihuoneeseen.

Tuntui nikottelun paineet perseessä. Työnsi sitten vitun perseeseen sillai sisään. Tytöistä imimme vitun pihalle ja perseessä soi kiihkeästi. Juuri tuossa v ikäisenä kaveri kertoili juttuja ns. Ja siinä sit vähän väkisin jouduin joskus esittelemään omaani.

Runkkailu tuli muutenkin tutuksi kavereiden kans ja kun sain karvat jo 11v 5. Jotkut halus nähdä, kun se oli kuin ylä-astelaisilla: Loppujen lopuksi sitä olisi pitänyt esitellä suurella ylpeydellä ja kateellisia muut pikkupojan pippeleineen taisivat olla. Yhdessä runkkailuihin tietysti kaikki tuo johtaa. Kikkeli leikit, ihan normaalia nuorten kehitystä. Itsekkin niissä touhuissa mukana, velipojan ja ja serkun kanssa. Samojan kokemuksia kuin yllä, aijemmin kerrottuna. Helkkarin suosittu keskustelu tämä: Jep kyllä itelläkin on kokemusta näistä "kikkelileikeistä".

Yhden kaverin kanssa on teini-iästä asti ollu jonkinlaisia runkkusessioita satunnaisesti joskin hyvin harvoin. Jos oikein muistan niin taidettiin jo pikkupoikana hämmästellä toistemme peniksiä Nyt pitkän tauon jälkeen näin "vanhemmalla iällä" v on taas heränny tämä "kiinnostus".

Viimeksi kaverin kanssa runsaan kaljanjuonnin jälkeen saunassa intouduttiin pienoiseen penisten tutkiskeluun. Mukavahan se on kulleja vertailla luvan kanssa. Molemmilla melko samanlaiset joskin pikku eroja löytyi. Kivaa oli tutkiskella toistemme kulleja läpikotaisin. Myöhemmin sitte runkattiin oikein kunnolla. Oli kivaa heittää kunnon spermat kun kaveri katteli vieressä.

Ensi kerralla toivottavasti samanlaista menoa tiedossa ; Pohjimmiltani olen hetero, mutta vapaa seksuaalisuus kunniaan! Tee sitä mikä tuntuu hyvälle kunhan se ei suoranaisesti vahingoita muita.

Seksi ei ole syntiä missään olomuodossa poislukien ne ikävät ja harvinaiset tilanteet joissa vahinkoa aiheutuu muille esim. Noh menipäs taas opettavaiseksi. Mutta hyvät ihmiset nauttikaa kehoistanne ja älkääkä pelätkö kokeilla uutta ja erilaista. Helkkarin hyvä kirjoitus tuo edellinen. Kavereiden kanssa on vastaavia kokemuksia nuoruusvuosilta. Näin tänään pitkästä aikaa yhtä kaveria. Nykyään taas sinkkuna elelee ja muuttanut takaisin samaan kaupunkiin. No mä pyysin tietysti heti saunomaan ja tarkoitus on tietysti katsoa miten käy kun päästään saunomaan.

Edellisestä kerrasta on jo yli kymmenen vuotta, mutta samaa pilkettä on komealla kaverilla vielä edelleen. Se vilkuilu housun etumukseen kertoi kaiken: Kyllä kyseisiä leikkejä tuli harrastettua pikkupoikana, joskus serkkutyttökin tutkiskeli ja ihmetteli jöpöttävää kikkeliäni. Vietimme kesälomat usein isäni veljen luona maalla ja iltaisin hämärässä aitassa tuli tutkisteltua serkkujeni kanssa toistemme kikkeleitä. Serkkutyttö tiesi jostain syystä noista leikeistä ja kiristämällä että hän kertoisi, noista leikeistä vahvemmillemme jouduimme ottamaan hänetkin mukaan leikkeihin.

Kyllä sitä om harrastettu, velimiehen - joka opetti "sala", etä pippelin kanssa voi muutakin touhuita, kuin vain pissimistä. Olemme kumpilin bi-"poikia" -ja sekös mukavaa Insesti on kyllä tosi kiihottavaa.

Kolmannella luokalla, eli noin vuotiaina, yhden samalla luokalla olevan pojan kanssa leikittiin "aikuisten kotia". Oltiin menossa tän kaverin luo koulun jälkeen ja hän kertoi minulle, kuinka oli muutaman vuoden vanhemman serkkunsa kanssa leikkinyt sitä ja serkku oli hänelle pornolehtiäkin näyttänyt. Leikissä oltiin isiä ja äitejä, niin kuin pikkutyttöjen kotileikeissä, mutta tässä leikissä nussittiin. Tiedän kaverini olleen fyysisessä kehityksessä minua edellä, koska hänellä oli sitten jo 5.

Ehkä jo tuolloin kolmannelle luokalla oli kasvanut housuissa vehje jo jonkin verran, en tiedä Sillä kun olin halukas siihen leikkiin, niin naitiin vaatteet päällä joen rannan metsikössä. Leikittiin varmaan 2 tuntia sitä siellä. Se oli uskomattoman kiihottavaa.

Kullini tuntui kokoajan housuissa samalta kuin nykyään kun olen laukeassa. Niin hyvältä sen hankautuminen omia housuja vasten siinä leikkiessä tuntui. Olin hyvin vähän isänä tässä leikissä, vaistomaisesti hakeuduin äidin osaan ja kaverini näytti nauttivan isän roolista. Tunsin hänet ohuiden housujemme läpi hyvin, hänen hieroessaan itseään minua vasten pääasiassa takaapäin ja mahtavalta se vasta tuntui, kun hän "lähetyssaarnaaja-asennossa" pani äitiä Itseasiassa näin kun muistelen, niin huomasin pullotuksen hänen housuissaan.

Itselläni ei niin huomattavaa pullotusta housuissa ollut, kun oma vehkeeni oli kovin kehittymätön. Joka tapauksessa kivat leikit loppuivat ja seuraava koulupäivä koitti. Siis seuraavana päivänä koulussa tämä poika tuli mulle sanomaan, että vähänks oli kivaa eilen koulun jälkeen.

Minä suutuin ja käskin hänen olla puhumatta asiasta. Homous oli kirosana ja kaikki halveksuttu oli aina homoa Ja homot kaikkein halveksutuinpia. Se jäi siihen yhteen iltapäivään. Se harmittaa minua melkein yhä ja se harmitti minua jo silloin. Olisin todella halunnut leikkiä lisää.

Tiedän että se olisi johtanut siihen yhteen kertaan, tod. Mutta minun estynyt minäni, joka oli saanut kasvaa siinä seksuaalisesti tukahduttavassa ilmapiirissä, esti sen.

Olinkin sitten 20v ennen kuin minua oikeasti pantiin. Oishan siinä eroa, jos olisi tapahtunut kotileikissä kolmannella luokalla, kun isi panee äitiä joen varren metsikössä. Kesällä mökkireissulla muisteltiin velimiesten ja serkkupoikien kanssa, miten nurina kolleina leikittiin, näitä pippelileikejä porukassa v.

Eiköhän se ollut sitä omaan kehoon ja toistenkin tutustumista. Ihan normi juttuna pidettiin ja kaikilla nyt omia lapsia ja todennäköisesti "perinne" poikien kohdalla jatkuu.

Mutta niistähän ei isille puhuta, kuten emme mekään. Kyllähän näitä tuli leikittyä oikeastaan koko ala-asteiän ajan. Laskeskelin että 6 eri kyrpää on perseessäni ollut.. Suurin osa näistä oli samanlaisia pikkupilejä kuin itselläkin siihen aikaan mutta pari kertaa sain myös täysikasvuista vehjettä vähän vanhemmalta serkultani ja kaveriltani.

Näistä kokemuksista sai spermatkin sisään.. Imemistä ei harrasteltu joka oikeastaan kaduttaa jälkeenpäin. Ehkä vuotiaana näitä viimeisiä kertoja harrastettiin mutta on kyllä tehnyt mieli sen jälkeenkin ja nykyäänkin välillä tekisi mieli saada vaikka vanhemman miehen kyrpä perseeseen.. Leikitty on, serkkupojan ja isonveljen kanssa, joka itseasiassa meidät nuoremmat opetti kikkelin saloihin Broidin kanssa joskus vehkeilty, isompinakin", mutta serkkupojan kanssa, tilaisuuden tullen heinäkuussa viimeksi mökkeillessä, verstetään vanhoja muistoja.

Parisuhteessa ollaan ja lapsiakin molemmilla - mutta on nää muistelut vaan mukavia Ja niistähän ei puhella - luulen että isoveikka, pokamies kun on, aavistelee jotain.. No se jää nähtäväksi, Tehköön aloitteen "opettaja" itse. Tosin, kun käy meillä saunomassa tekisi mieli kysyä - miten olis??

Mutta katsellaan ja muisstellaan Tällä tarinalla on epäilyttävän paljon tykkääjiä. Se ei voi olla tämän palstan suosituin. Voiko sama henkilö olla kaikkien peukuttajien taustalla? Luultavasti sama henkilö peukkujen taustalla. Ja sama henkilö on näiden paskapuheidenkin taustalla.

Luin näitä juttuja ja aikaisemmissa jutuissa jollakin on selkeästi lievä lukihäiriö sillä samanlaiset kirjoitusvirheet toistuvat monissa "kokemuksissa". Hänen lisäksi täällä on myös joku adult baby joka fantasioi siitä kuinka isot pojat vetävät häntä perseeseen, sitovat puuhun, alistavat kiusaamalla ja tutkivat hänen muniaan joko hänen suostumuksella tai sitten kiusaajan pakottamana.

Hänen jutut tunnistaa siitä kuinka hän taantuu jopa kirjoitusasultaan kakaraksi. Aikuinen todenpuhuja ei lapsuuskokemuksistaan puhuessaan taannuta omaa kieltään. Tämän palstan paskapuhujan kieli ei ole edes lasten käyttämää, vaan lapsellista sössöttämistä. Usein kuuluu sanottavan että valehtelijat tunnistaa siitä että heidän tarinansa ovat monimutkaisia ja täynnä detaljeja. Tuo ei ole ihan noin yksinkertainen asia, vaan kyse on siitä hetkestä kun valehtelu tapahtuu.

Kirjoitetussa tapahtumassa tai kokemuksessa voi olla paljon detaljeja ja tapahtumat voivat olla monimutkaisia. Se ei kuitenkaan kerro valheesta yhtään mitään.

Jalkapallo-ottelun tulos tai kolarin voi kuitata parilla sanalla. Sen sijaan kun siitä kerrotaan kokemuksena, joutuu käyttämään paljon yksityiskohtia ja tapahtumat voivat olla monimutkaisia jotta kuulijan saisi mukaan.

Se on ihan ok. Kyse onkin siitä tekstirakenteesta mikä paljastaa valheen. Alapään tutkailu on hyvin yleistä ja kuuluu kehitykseen. Erektio voi tulla ja tutkailu voi tuntua jännältä jos sen ymmärtää salaiseksi.

Mutta se ei ole sinänsä seksuaalista, eikä siihen liity himoa, ihastumista tai rakastumista. Se on puhtaasti mielenkiinnosta tapahtuvaa objektiivista tutustumista. Koska se on sitä, siihen ei voi liittyä monimutkaisia juonia tai suunnitelmia seuraavista kerroista koska lapset elävät hyvin rajoitetussa maailmassa jota vanhemmat hallinnoivat ja jota myös lapsen oma kokemattomuus ja tietämättömyys rajoittavat.

Lapsen elämä on arvaamatonta uuden oppimista. Yleensä juuri tuollaiset asiat paljastavat valheet. Aikuinen joka valehtelee lapsuudesta liittää tarinaansa aikuisen elämäntyyliin liittyviä elementtejä, kuten suunnitelmallisuuden, pitkäjänteisyyden tai esimerkiksi seksuaalisuuden.

Lisäksi nuo paskanpuhujat kuvittelevat että kaikki ovat sellaisia, kuten tuolla alempana yksi pelle selittää että 14 - 15 vuotiaina olivat muka kavereiden kanssa kyrvät jäykkänä koulun jälkeen kimpparunkuilla. Ei kyllä sellaista poikaporukkaa suomalaisesta koulusta löydy joka lähtisi vielä runkuille keskenään kun on naisista jo oltu kiinnostuneita. Oma tarinanikin on tuolla ja paukkuja tullut - miksi?

Moni ei ehkä vaivaudu kirjoittamaan omista poikienvälisistä leikeistä, vaan samaistuu, jonkun toisen tarinaan ja siinä samalla, antaa plussaa. Totuushan on että valtaosapojista, on näitä leikkejä leikkinyt 16 vuotiaina ja se on aivan normaalia kehitystä, kuten täällä on monesti todettu. Nämä asiathan on usein hyvin "salaisia" ja jännittäviä. Ja poikia kiinnostaa jossainvaiheessa, myös toisten poikien kanssa leikkiminen ja vertailu. On porukka masturbointia, kaverin, veljen, serkun ym.

Ja sitten pitemmällekkin meneviä touhuja. Asiat alkavat, varmaankin hyvin sponttaanisti ja johtavat, milloin mihinkin. Uskon että, kikkelien vertailu, masturbointi toisten kanssa, sperman lennätys kisat, kuuluvat, hyvin usean pojan kasvuun ja joillakin leikit jatkuu myöhempäänkin Näistä asioista ei useimmiten, sitten enään puhuta myöhemmin, koska aikuisuudessa, hävetään näitä tapahtumia ja sitten on nämä homofoobikot erikseen.

Kuitenkin varmasti tänäkin päivänä, moni nuori, parhaillaankin, on näissä puuhissa. Jos siihen suhtautuu ja ympäristö suhtautuu, normi kehitykseen kuuluvana - nin siitä vaan, antaa poikien tutustua ja leikkiä. Ainoana vaarana pidän sitä,että joku pakotetaan ko.

Tai siinä että joukkoon eksyy liian pieniä poikia, joilla ei vielä muusta kuin pippelin jöpöttämisestä, ilman omaa tahtoa. Antakaa vaan mutta rohjetkaa kertoa omista kokemuksistanne - se" helpottaa" ja tuo, useimmiten mukavia muistoja mieleen, lapsuus ja nuoruusvuosista. Ala-aste ikäsenä tuli useinkin oltua yökylässä tyttökavereitten luona ja kyllä se tyynysota ja muu paini aina meni siihen, että pikkareitten läpi toisiamme hyväiltiin.

Sitten juteltiin siitä että mitä niillä pimpeillä tehdään ja niitä tutkittiin, kokeiltiin miltä toisen pimppi tuntuu kun sinne sormen laittaa. Tytöt leikkii kans Joo niin mekin tyttökaverini kanssa leikimme ala-asteella ns. Vertailtiin miltä se näyttää jne. Muistan että myös poikien kans oli jotain "hippaleikkejä" pojat otti kiinni tyttöjä tai toisin päin.. Kai se oli ihan normaalia kehitysvaihetta. Eli tutkiskelua on tytöilki..

Eiköhän molemmat sukupuolet, tutustu, jossain ikävaiheessa oman sukupuolensa varustuksiin. Oma siskoni ainakin leikki näitä tyttöjen leikkejä, ystävättäriensä kanssa. Samoin oma vanhempi veljeni, kavereidensa kanssa. Itse maalla, serkkupojan kanssa, leikittiin myös ja kun olimme aika nuoria, opetti vanhempi veljeni myös meille "pikkupojille" runkkauksen salat ja olitiin taas viisaampia..

Nyt olemme kaikki perheellisiä. Olin 19 v kun silloinen kaverini halusi että lähdemme yhdessä hänen vanhempien kesäpaikalle. Kun lähdimme niin kaveri ajoi ja kertoi että hän on aina ihaillut minua ja haluisi viettää viikonlopun kanssani. Matkan aikana hän halusi että pysähdymme joten pysähdyimme eräälle levähdyspaikalle ja kun nousimme autosta niin hän halasi ja antoi suudelman. Kävelimme ja hän halusi että kävelisimme käsi kädessä. Mökille päästyään rohkenin ehdottaa että voisimme nukkua samassa sängyssä ja sen jälkeen rakkautemme alkoi.

Kikkelileikit ovat aivan muuta kuten , yllä plevista voimme lukea. Toiset herää, kypsyy, oppii, aikuistuu myöhemmin. Kikkelileikkejä on kyllä aikanaan leikitty hyvinkin ahkeraan. Koulun jälkeen kaveriporukalla vertailtiin kullien kokoja ja karvojen määrää.

Yksi kaveri kovasti tykkäsi pyllyään esitellä ja kyllä sitä oli kiva käsitellä. Panojakin kokeiltiin, mutta se jäi muutamaan kertaan. Joskus oltiin yökylässä ja silloin pääsi ihan oikeisiin petipuuhiin ja kulla sai imeä ja imettää tuntitolkulla. Naiset tuli kuvioihin ja nuo leikit sitten jäi, valitettavasti.

Olemme jatkaneet näin lenkkisaunonnan merkeissä. Muistan kun serrkupoikani kanssa aloimme tutkiskelmaan toisiamme yleensä saunareissuilla. Olimme eka kerran kai siinä vuotiaita. Sitten varttuessamme vanhijen pornolejtien kanssa runkkailtiin.

Sitten kaverini keksi, että leikitään tyttöä ja poikaa. Hän kävi hakemassa sisarensa asuja ja pukeutui niihin. Se jotenkin kiihotti enemmän ja juuri noiden asuleikkien aikana sitten saimme ensimmäiset orgasmimme ja siemensyöksymme.

Vuorottelimme tyttönä olemista ja jännää se oli. Lopulta se muuttui imemiseksi ja viimein myös panemiseksi. Nyt olemme molemmat naimisissa, mutta joskus heidän mökillään otamme leikit uusiksi; siis tyttöillään ja naidaan. No vähän se meni minullakin tuohon suuntaan. Olimme usein enoni kesäpaikalla kesäisin äitini kanssa. Olin 12 vuotta täyttänyt. Serkkupoika oli 13 ja serkkutyttö kaksitoista. Saunoessa ne leikit alkoivat ja niihin osallistui kaikki kolme.

Saimme ormitella yhdessä serkkutyttöä ja kerran he yhdessä pukivat minut tytöksi leikkiemme aikana. Asiassa kävi sitten niin, että minut esiteltiin äidilleni ja enolleni niissä asuissa ja kaikilla oli hauskaa.

Serkkutyttö sai meidät pojat viekoiteltua ensin runkaamaan toisiltamme ja sitten mysö imeskelemään ja myöhemmin myös panemaan. Erästä asiaa ihmeteltiin kaikki, kun enoni ja äitni aina iltaisin menivät yhdessä samaan makuuhuoneeseen. Myöhemmin, jo vuotiaana äiti kertoi hänellä olleen suhde veljensä kanssa jo nuoresta tytöstä alkaen ja sain minäkin nähdä kun serkkupoika ja tyttö rakastelivat keskenään.

Silloin tällöin ollaan vieläkin samoissa merkeissä yhdessä ja aina sen on ollut yhtä antoisaa. Kotona äiti halusi minun silloin tällöin käyttävän hänen aluisasujaan ja usein kävi mielessäni runkkaushetkieni aikana, että olisi varmaan kiva koettaa, mutta en ole tohtinut tehdä aloitetta. Leikimme lapsena sanomalehdillä ja räsymatoilla. Kaverini tykkäsi kun vedin hänen kikkelistään vanhan vaahtomuovipatjan. Aluksi vanhempi poika sai kikkelimme jököttämään.

Monesti tutkimme kavereiden kesken esille tullutta terskaa. Meillä oli eräänlainen kulli lapsena varastossa. Itse oli vitosella ja kaveri kakkos luokalla. Kesällä sitten pelattiin ja leikittiin paljon. Itse olin aloittanut itsetyydytyksen ja kaverini oli innokas pornon katsoja netistä. Liikkuimme lähellä metsissä paljon ja pyöräiltiin. Itse oli kiinostunut seksistä ihan sama oliko poika tai tyttö ja kaverini halusi olla kovakin panomies videoiden tähden. Olimme sitten pyörälenkillä ja pissahätä yllätti.

Menimme sitten aika syvälle puskaan pissalle. Siinä kun pissattiin niin kaverilta kysyin, että haluaako koskea mun pippeliin. Halusi ja siinä sitten kosketeltiin toisemme kikuleita. Olin sen verran rajulla päällä, että halusin heti myös kokeille peppua, mutta se leikki loppui lyhyeen kun joku huhuili tieltä, että kenes pyörät täällä on.

Seuraavalla viikolla olimme taas fillaroimassa kun otin aloitteen ja kysyin kaverilta, että mennäänkö metsään kokeilemaan seksiä. Kaveri oli heti mukana ja sitten mentiin. Varmistin, että ketään ei nähnyt kun menimme metsään. Aika syvälle mentiin ja heti vedettiin housut nilkkoihin kun sanoin, että paikka on hyvä. Eka vetelin omani suoraksi ja sitten aloin kosketella kaverin kikulia. Aika pienihän se oli. Itseltä tuli kiimatippoja ja kaveri maistoi niitä sormien kautta.

Halusin olla eka joka ottaa pippelin suuhun. Pippeli meni helposti suuhun ja toinen kives myös vahingossa.

En osannut oikein muuta tehdä kuin imeä. Sitten oli kaverin vuoro joka selvästi kainosteli minun pippeliä.

Neuvotteluiden jälkeen otti terskani verran suuhun ja nuolaisi pari kertaa. Yritti myös liikkuu terskaa hampaiden avulla, mutta ei pitänyt siitä. Halusin vähän lisää sormeilla kaverin peppua. Kaveri näytti miten ohut sormi menee helposti sisään.

Ei me tietenkään tajuttu mitään liukastamisesta joten kuivana koitin sisään eikä se tietenkään mennyt. Hetken nylkytin aukkoa vasten ja laukesin kaverin selälle. Pyyhittiin jäljet ja lähettiin menemään.

Kolmas kerta toden sanoo. Pyörä retkelle taas ja nyt olin ottanut kaikesta selvää. Ehdotin taas seksiä pusikossa, mutta nyt mentiin niin syvälle että aikaa olisi rauhassa vehtailla. Taas housut nilkkoihin ja menin suoraan ottamaan kaverin kikun suuhun. Imeskelin sitä ja kaveri sanoi, että kohta tulee pissaa.

Kaveri otti pippelin pois suusta ja pissasi viereeni. Sitten oli kaverin vuoro taas reenata pippeliä suuhun leikkiä. Eka terkasta ja sitten taas hampailla esinahkaa ylös alas.

Taisi nuolaista pari kertaa päästä. Sitten halusin laittaa kikua sisään. Halusin ensiksi kokeilla nuolaista pyllyä. Pari nuolaisi reilulla syljellä. Nyt oli liukkaus hoidettu. Takaapäin yritin ja levitin samalla pakaroita. Hiukan meni pidemmälle kun viime kerralla. Siihen nylkytin hetken ja halusin kaverin päälleni. Istuin kannolla ja kaveri istui pippelin päälle ja sitten meni syvälle. Kaveri hätkähti, mutta jäi päälle.

Kaveri oli selkäpäin minuun, koska housut oli vielä nilkoissa. Koitin pientä edes takas liikettä tehdä, mutta en kestänyt sitä tuli tulin kaverin peppuun ja pepun suulle. Siinä oli enemmän putsaamista. Näin oli nitä leikkejä minulla myös. Voi sinua, menitkö sä lukemaan tämän ketjun läpi?

Nyt et enää entisellesi palaa, sinusta tulee hintti. Leikimme lapsena kaverini kanssa sanomalehdillä ja räsymatoilla. Aluksi leikit olivat vain pelkkää esille tullutta terskaa. Monesti eräänlainen erikoinen kikkelien kikkeli antoi kikkelistään kikkeliä, joka oli jo aikamiehen kulli.

Kullista tuleva sperma yllätti meidät runkkauksen lopussa. Monesti hieroimme kikkeleitämme sanomalehdillä ja olimme laittaneet vanhan kikkelimme jököttämään varastossa. Olisi kiva runkata kaverin kikkeliä seinään. Hän näytti pelkkää esille tullutta terskaa patjalle, kun vedin hänen esinahkansa ostarin roskiksesta kuistin vintille.

Kullista oli tuleva kikkeli. Vanhempi aikamiehen kulli oli ruiskinut myös minua. Kyllä meillä oli noita vertailu juttuja. Olin ehkä innostunein esittelijä. Kaverit tekivät sellaisia kovuuden vertailu puristuksia omiensa ja minun kanssa. Tykkäsin kun ne runkkasivat minua. Itse olen poika ja aina veljeltäni maistelen. Itselläni ei ollut serkku vaan naapurin pojat rantasaunalla. Olin nuorena poikasena usein tätini porukan kesämökillä kesäisin. Minulla oli samanikäiset serkut.

Oltiin jotain kolmentoista ikäisiä silloin. Saunassa serkkupojan kanssa vertailimme kikkeleitämme ja vähän runkattiinkin. Kerran olimme keskenämme mökillä kun tädin porukat lähtivät iltaviihteeseen lähistöllä olevalla lavalle.

Lämmitimme sauna ja serkupoika alkoi maanittelemaan sisartaan, että tämä näyttäisi pimppaansa ja minä yhdyin maanitteluun. Aikansa esteltyään, tyttö lopultta lupasi, jos mekin näyttäisimme omamme. Ehdotin, että tehdään se saunassa ja pian istuttiin alasti lauteilla levitellen paikkojamme.

KUn ehdotimme, että tyttö sormittaisi meille, niin lupasi, jos me myös runkkaisimme hänen edessään

..

: Mahtava kulli seksiä fi homoseksuaaliseen

HOT POIKA PORN SUOMI KALUJA HOMO KUn ehdotimme, että tyttö sormittaisi meille, niin lupasi, jos me myös runkkaisimme hänen edessään Sen sijaan jokaisella on kylläkin oikeus valita, kenen kanssa haluaa seksiä. Serkullani oli tietysti isompi kikkeli kun minulla, spermaa ei meiltä vielä tullut, mutta serkulta tuli kiimalimaa jota pidimme maitona. Puhelin soi kun sen vanhemmat lähti pois ainakin muutamaksi tunniksi. Olisin todella halunnut leikkiä lisää. Tykkäsin kun ne runkkasivat minua.
Päivähuone homo helsinki caroline hieronta 905
Mahtava kulli seksiä fi homoseksuaaliseen Nordic hotel forum kokemuksia gay suomiporno elokuvat
Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Parin tupakan jälkeen menimme sisälle jatkamaan illanviettoa. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle. Eikö moderointi estä tuollaista asiaa mitenkään?

Mahtava kulli seksiä fi homoseksuaaliseen

TALLINNA SEX PARAS HOMO KALU

Minä ainakin rakastan seksuaalista nautintoa naisen kanssa, tulee se sitten normaalista nussimisesta tai muista leikeistä, vaikka sitten peräaukosta. Sehän ei meikäläisestä homoa tee. Luultavasti olet rupinen, läskinen paikallispubi-hutsu, jonka äijä norkoaa ko. Mä ainakin panen poikakaveriani perseeseen aika usein.

Välillä se ite pyytää sitä jos on mennyt liian pitkään edellisestä kerrasta. Olihan se alkuun opettelemista ja se sano välillä että sattuu tai ettei tunnu niin hyvälle. Mutta nykyään se nauttii siitä suunnattomasti. Tämmönen on aika kähee vehje: Ja sinulle nimimerkki "Homot": Anaaliseksi on vain yksi homoseksin muoto.

Homot ottavat toisiltaan myös suihin. Onko siis kaikki suuseksiä naiseltaan haluavat miehet myöskin piilohomoja? Anaaliseksi ei ole yhtään sen homompaa kuin suuseksikään jos mies harrastaa sitä naisen kanssa.

Nami kun saa dildoa peppuun se on todella nautinnollista mä pidän siitä eikä se musta homoo tee ja tyttöystäväkin tykkää. Dildoa en kyllä perseeseeni ottais! Mutta toisen heteron miehen suonikasta ja sykkivää elintä voisin vitsinä ottaa. Kikki Hiiri , Dildo perseeseen kuulostaa aika homolta, mutta heteromiehen jäykkää penistä voisi joskus kokeilla.

Kerran thaimaassa iskin sellaisen todella nätin tytön, mutta kun päästiin hommiin sillä olikin penis! Tätä ei kyllä kerrota kavereille tuumasin kun tyttö otti suihin ja yksi johti toiseen ja pian huomasinkin hänen painavan peräreikääni samalla runkaten kaluani ja tulin aivan taivaallisesti. Kotiin päästyä tyttöystävä kyllä vähän ihmetteli miksi halusin dildon perseeseeni. Harmi kun täältä suomesta ei löydy peniksellisiä naisia kun eihän tässä nyt mitään homoja olla että miesten kanssa ruvettaisiin muhinoimaan.

Kuin samoin tekee kutaa joskus ja joskus jopa laitan itekkin.. NS norm , Kirjoita seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan ilman pilkkuja: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Mutta entä jos olisikin kyseessä ollut ihan normaali nainen, joka valehtelisi miehelle jostakin.

Varmasti olisi ihan erilainen reaktio. Eli mielestäni tässä on tapahtunut seksiin liittyvä petos. Jos kyseessä olisi "ihan normaali" nainen, joka valehtelisi kumppanilleen jostain, ei kenties yhtä poikkeusta tarkoituksellista sukupuolitaudin tartuttamista lukuunottamatta häntä laitettaisi vankilaan.

Vai oletko kuullut, että esim. Miksi häntä tulisi lain edessä kohdella toisin kuin ketään muutakaan miestä? Koska hän on oikeasti nainen? Miksi häntä pitäisi kohdella ylipäätään jollain tietyllä tavalla sukupuolensa perusteella? Eikö strap-on antanut jo viitettä tästä? Voi sieltä housuista paljastua vaikka mitä ylläreitä ihan cissukupuolisilta mm. Jos nyt kauheasti pelkää että mitähän sieltä pöksyistä löytyy, niin voi vaikka kysäistä sitä ennenku lähtee petipuuhiin!

Mies tapaa naisen baarissa ja kysyy heti kärkeen "onko sulla kulli vai pillu". Vähän veikkaan ettei heru. Todennäköisesti ei heru vaikka sukupuolet kääntäisi päinvastaiseksi. Panemiseen päätyminen edellyttää ilmiömäistä tuuria tai sosiaalisia pelejä.

Ei ole mitään muita vaihtoehtoja. Koska käytännössä poikkeuksetta kyseessä on jälkimmäinen uusien tuttavuuksien ollessa kyseessä voi tuon kyselemisen ihan suoraan jättää pois mahdollisuuksien kirjosta jos on tarkoitus päästä harrastamaan seksiä.

Alkuperäinen sukupuoli on sivuseikka, jos muuten elää täysin uuden, oikean sukupuolensa kanssa. Eli jos nainen harrastaa seksiä transmiehen kanssa, niin ei se ole lesboseksiä, vaan ihan heteroseksiä siinä missä sekin, jos tuo transmies olisi syntynyt alunperinkin pojaksi. Ihan jo siksi, että mikään kirjoittamasi pidä paikkaansa minkään objektiivisen arvion perusteella. Nainen on nainen vaikka esittäisi miestä, mies on mies vaikka esittäisi naista.

Tästä ei pääse mihinkään. Muilla ei ole oikeutta kyseenalaistaa tätä kokemusta, sillä oma sukupuolikokemus määrittelee sukupuolen riippumatta siitä, millaisen kropan on sattunut saamaan. Sen sijaan jokaisella on kylläkin oikeus valita, kenen kanssa haluaa seksiä. Jos tyttö oli jälkeenpäin pettynyt siihen, että Scottilla ei ollut hänelle tarjota kuin strap-on ja suunsa, hänellä oli pettymykseensä täysi oikeus. Hauskaa silti, että asia on ilmaistu niin, että tyttö tuli tyydytetyksi näillä keinoin, en itse näkisi tässä sinänsä valittamisen aihetta.

Jos asia ei tullut esille syystä jos toisesta, niin on kieltämättä hyvin ikävää sekä Scottin että hänen eksänsä kannalta ettei läheiselle ihmiselle voi asioiden laitaa kertoa - silloin suhde ei ole kovinkaan rehellisellä pohjalla eri asia, kuinka vakavasti ja rehellisesti voi pelkästään internetin kautta seurustella. Jos joku jättää transtaustan vuoksi, niin miksi olla sellaisen ihmisen kanssa muutenkaan?

Maailmassa on paljon sellaisia ihmisiä, jotka asian ottavat vastaan kuten se on. Lisäksi toki tulee ristiriitaa siitä, että vaikka osalle ihmisistä ei ole merkitystä sillä, minkämerkkisellä kropalla toinen on sattunut syntymään, vaikka se olisi erilainen kuin nykyinen keho, niin osalle sillä on niin hitosti väliä. Mutta oikeuteen haastaminen on turhan vahva reaktio mielestäni silti.

Tajuan sinällään, miksi jotakuta voisi etoa kumppanin alkuperäisen, väärän sukupuolen paljastuminen, mutta en kyllä tekisi sen salaamisesta lailla rangaistavaa. Vielä kummallisempaa on se, ettei ikää tai omaa tautitaustaa tarvitse tehdä selväksi Vaikka olen kuinka pro-trans -mielinen, niin minusta silti pitäisi kertoa tuon kokoluokan asia kumppanille.

Muuten, eräiden transmiesten ja useidenkin transnaisten "havainnointi" on vaikeaa tai lähes mahdotonta jopa seksitilanteissa, saati muutoin. Tutustuttuani heihin olen ruvennut epäilemään usein, että olisko toi ja toikin Miksi tuo "havainnointi" on niin tärkeää? Kyseessä on henkilökohtainen asia josta voi kukin halutessaan keskustella oman kumppaninsa kanssa. Hyvänpäivän tutuille tai tuntemattomille vastaantulijoille asia ei kuulu tippaakaan.

Mielestäni kummalista, jos käytät aikaasi miettien, onko kaverillasi joskus ollut pallit. Tietysti olisi toivottavaa että ihmiset olisivat toisilleen rehellisiä suhteissa. Tämänkin blogin kirjoittaja puhuu avoimista suhteista ja rehellisyydestä. Mutta onko täyden rehellsiyyden olettaminen keskikasvuisilta teineiltä, kun se ei keski-ikäisille onnistu? Ja kuuluuko sinun mielestä valtion väkivaltakoneisto tuomioistuimeen tähän keskusteluun? Huomauttakoon että tuomittu on seksirikollisrekisterissä loppuiäkseen.

Siinä vaiheessa se on kahdenkeskinen asia ja sen salaaminen kumppanilta on kategorisesti valehtelua. Siinä jossa hän syyllistää heteroita pettymyksen tunteista sellaisissa tilanteissa joista aloituksessa on esimerkki.

Ensinnäkin, sukupuolta ei voi vaihtaa, sitä ei yksikään ihminen ole vielä tehnyt. Sehän vinkeää olisi jos sormenapsautuksella vois vaihtaa kun siltä tuntuu, vähän niin kuin jotkut eläinkunnan lajit. Nekin tosin tekee sen silloin jos jompi kumpi sukupuoli on loppumassa. Toiseksi, sä et pääse käsiksi kenenkään syntymätodistukseen vaikka kuinka vänkäisit vastaan, sen saa vain ja ainoastaan kyseinen henkilö itse tai viranomainen.

Mies ei todellakaan ole aina mies, eikä nainen välttämättä nainen, katsoo sitä miltä tahansa katsonta kannalta. Kun mies korjataan naiseksi, niin henkilöstä tulee nainen, vaikka kuinka vänkäisit vastaan. Huomaa puhun korjaamisesta, en vaihtamisesta.

Naisen ja miehen erottaa toisistaan kemiallisesti hormonit, siinä suurin ero. Jos blokkaat mieheltä testosteronin ja alat antamaan estrogeenia, vartalo muuttuu naisen vartaloksi. Jos taas annat naiselle testosteronia, hän muuttuu vartaloltaan mieheksi. Se miksi naiselle riittää testosteroni johtuu siitä, että testosteroni on voimakkaampi kuin estrogeeni. Sinulla on oikeus mielipiteeseesi. Perustelusi eivät vain kestä tarkastelua.

Alla tyhjentävä purku niiden osalta. Olet täysin oikeassa ettei sukupuoltaan voi vaihtaa. Se, miksi väität heti perään että voi on minulle aika käsittämätön veto sinulta. Se on täysin merkityksetöntä kuka siihen syntymätodistukseen pääsee käsiksi.

Vain sillä on merkitystä mitä siitä syntymätodistuksesta löytyy alunperin. Ketään ei voi korjata toisen sukupuolen edustajaksi. Korjaaminen edellyttäisi sitä, että jokin olisi rikki tai väärässä tilassa mikä taas ei ole mahdollista sukupuolen osalta niin kauan kuin fyysisesti sukupuoli on tunnistettavissa eikä mitään fyysistä vikaa ole havaittavissa.

Toisen sukupuolen tilaa voi jäljitellä, mutta se, että vehkeet leikataan pois mieheltä ei tee miehestä silloin naista, edes hormonihoitojen ja silikonin jälkeen. Kyseessä on edellen mies, joskin modattu sellainen. Oletuksesi siitä, että sukupuoli olisi asia joka on jollain tavalla psyykkinen tila on auttamatta virheellinen ja johtaa väkisinkin vääriin johtopäätöksiin.

Kun opettelet hyväksymään, että sukupuoli on synnynnäinen fyysinen tila joka todetaan vauvan syntyessä, niin ehkä pääset jyvälle siitä mikä on totta ja mikä ei. Olet yksinkertaisesti väärässä koska perusolettamasi ei voi pitää paikkaansa. Yksinkertaisemmin tätä ei sinulle kukaan pysty selittämään. Itsehän otit asian esille syntymätodistuksesta. On aivan sama mitä syntymätodistuksessa lukee kun kun sinä tai kukaan ulkopuolinen sitä ei näe.

Henkilö joka korjataan on rikki, transsukupuolisen aivoja on yritetty korjata aikanaan terapialla ja lähettämällä mielisairaalaan, siinä kuitenkaan onnistumatta. Yksi tapa on sähköshokit tai sitten on yritetty raamatullista käännytyshoitoa.

Silloin kun aivot väittää toista, mitä peilistä näkee on helpompi korjata keho ja huomaa sukuelimet. Eikä niitä miehen vehkeitä muuten leikata pois! Hormoni hoitokin aloitetaan vasta sen jälkeen kun olet saanut diagnoosin F Kun vauva syntyy, et tule näkemään mitä vauvan aivoissa tapahtuu tai tulee tapahtumaan kuin vasta vauvan tietoisuuden myötä. Voit kasvattaa lapsesi elämään siihen sukupuoleen joka syntyessä on selvästi fyysisesti määritelty, mutta et pysty muokkaamaan tietoisuutta lapsesta itsestään myöhemmällä iällä.

Minä en oleta mitään, minä tiedän kuka olen ja mikä on sukupuoleni vaikka minut kuinka kasvatettiin mieheksi niin tunnen ristiriitaa ja siksi olen korjauksessa. Kim Petras syntyi vuonna Kölnissä. Hänen vanhempansa ovat Lutz ja Konni Petras, ja hänellä on kaksi vanhempaa sisarta.

Kim on transsukupuolinen, ja syntyi fyysisesti poikana. Hänen syntymänimensä oli Tim Petras, mutta henkinen sukupuoli ilmeni jo hänen ollessaan 2-vuotias. Kimiä kiusattiin koulussa, mutta hänen perheensä oli hyvin ymmärtäväinen ja antoi lapsensa elää haluamaansa elämää.

Kim aloitti sukupuolenkorjausprosessin vuotiaana syömällä hormoneja, ja korjautti sukupuolielimensä poikkeuksellisen nuorena - vain vuotiaana. Tuo kirjoittamasi pitää sisällään hyvin vähän asiaa joka on totta, minkä saat ihan itsekin selvitettyä noin minuutissa kokeilemalla vaihteeksi loogista ajattelua tunteiden sijaan.

Vastaan nyt silti, ihan vaan jottei sinun tarvitsisi itse miettiä kun se ei tunnekuohujesi takia näytä onnistuvan. Syntymätodistuksessa lukee henkilön sukupuoli. Tämä sillä oletuksella ettei sitä jälkeenpäin aleta muuttamaan transsukupuolisuudesta huolimatta.

Jos muutetaan, vain alkuperäisessä syntymätodistuksessa lukee henkilön sukupuoli. Sukupuolen osalta vain lähtötilanteella on väliä ja lähtötilanne on se, että tyttövauva on tyttövauva ja poikavauva on poikavauva. Ei ole olemassakaan tyttöpoikavauvoja eikä poikatyttövauvoja poislukien ne tapaukset joissa vaivalla on molemmat sukupuolet fyysisesti olemassa.

Ymmärrän hyvin, että koska tämä on sinulle henkilökohtaisesti asia josta koet voimakkaita tunteita et osaa suhtautua siihen objektiivisesti. Henkilökohtaisesti minulle on ihan sama mitä sukupuolta kukin on niin ulkoisesti kuin "sisäisestikin". En myöskään voi väittää, että minulla olisi kaikkea tietoa asiasta enkä henkilökohtaisesti ole edes kiinnostunut siitä riittävästi ottaakseni selvää. Fakta on kuitenkin se, että se mitä ihminen on ja mitä ihminen kokee olevansa tai haluaa olla ovat monesti hyvin, hyvin eri asioita.

Tässä tapauksessa tytöt haluavat olla poikia ja pojat tyttöjä, mikä on siis ihan ok, mutta ei muuta sitä totuutta miksikään että tytöt ovat tyttöjä ja pojat poikia siitä huolimatta että jotkut pyrkivät ja usein melko vakuuttavasti onnistuvat esittämään olevansa eri sukupuolta. Näin se nyt vaan menee. Olen aina ihmetellyt miksi ihmiset eivät voi hyväksyä toisiaan sellaisina kuin he ovat, olivat he sitten bi-, homo-, trans- tai muita sexuaalisia tai asexuaaleja ihmisiä.

Sitä ihmettelen, miksi Melissan kirjoituksessa ja monessa kommenteissa heteroseksuaalisuutta käsitellään jonkinlaisena sairautena, josta pitäisi parantua. Jos silmät sidottuina nauttisin suuseksistä oletuksella että on nainen tekemässä sitä ja sitten paljastuu että se olikin mies, niin minua sekä yököttäisi että vituttaisi ja oletettavasti tekisi myös mieli pamauttaa turpiin, olenhan kuitenkin ihan tyypillinen perusmies - sorry, meitäkin on vielä olemassa.

On minullakin oikeus omaan heteroseksuaalisuuteeni. Se, että huomaisin että se olikin mies joka tuotti minulle fyysistä mielihyvää ei mitenkään "valaise" minua tai "avarra mieltäni" että ehkä minä kuitenkin olisin homo tai biseksuaali. Olisin muuten jopa ihan mielelläni ainakin biseksuaali, se olisi varmaan nuorena tehnyt panopartnereiden löytämisestä paljon helpompaa, eli mietin siihen aikaan asiaa jopa vakavasti. Mutta ei vaan löytynyt sitten pienintäkään bi-taipumusta millään Eli ymmärrän hyvinkin että transuilla ja muilla voi olla hankalampaa kuin perus-heteroilla, mutta on meillä heteroillakin tunteet ja oikeudet.

Se, että se toinen tuntisi itsensä naiseksi on hänen asiansa. Jos minusta tuntuu että hän on kuitenkin mies siksi että hänellä on pippeli tai muusta syystä , niin se on minun asiani ja tulkintani johon minulla on oikeus. Ehkä se jopa oli oikeuden tulkinta asiasta, kolme vuotta on aika pitkä tuomio. Itsestäni se tuntuu liioitellulta, mutta en silti ihan heti mene sanomaan että olisin pätevämpi kuin englantilainen tuomioistuin.

Tilanne, jossa ihmisellä on molemmat sukupuolimet, on tilanne, jossa XY-miehellä on anatominen kehityshäiriö. Käsitteenä pelkkä "sukupuoli" on huono, ja lakkaa toimimasta heti kun puhutaan transihmisistä. Geenivirheen seurauksena syntyy myös naisia naisen kehon ja sukuelimien kanssa, mutta joilla kaikesta huolimatta on Y-kromosomi, eli he ovat biologisesti miehiä.

Merkitseekö tässäkin tapauksessa Y-kromosomi jotain, mikäli ko. Eli onko nainen siis oikeasti mies jos ero muihin naisiin on lähes vain ja ainoastaan nuo kromosomit, ja koko elämä on muuten kulunut naisen kehossa ja roolissa?

Parhaimmillaan ennen murrosikää hoidot aloittanut transihminen vastaa näitä sukuelimiä lukuun ottamatta fyysisesti lähes just sen sukupuolen kehoa, johon myös kokee kuuluvansa, oli kromosomeissa taas Y: Fenotyypistä saattaa silloin itse asiassa tulla jopa "parempi", kuin monilla ei-transsukupuolisilla, koska hormonit on optimoitu. Sukuelingirurgiakin on nykyisin sen verta kehittynyttä, että toimivat naisen elimet on ainakin mahdollista saada aikaiseksi.

Miehen elimien rakentelu onkin sitten vähän kinkkisempi juttu. Pointti oli taas, että jos meillä on esim. Mun mielestä kaikkien kanssa. Kaikki nämä kolme naista vastaavat fyysisesti sitä vastakkaista naissukupuolta. Et sä nää kadulla kulkevista ihmisistä mitä niiden syntymätodistuksessa lukee, mihin sukupuoleen he itse samaistuvat jne.

Jos heteromies, tai tän jutun tapauksessa heteronainen ylipäätään haluaa hypätä sänkyyn transihmisen kanssa, niin eikö se jo kerro riittävästi siitä, mikä on läpimenevyyden taso ja että nää on molemmat heteroita?

Ite voisin jutun tapauksessa olla ihmeissäni siitä, miten oon seurustellut jonkun kanssa kolme vuotta ja hypännyt sänkyyn, ilman, että mies olis kertaakaan sanallakaan maininnut noinkin isosta asiasta elämässään. Muuten sillä ei olis mitään väliä, enkä olis haastamassa ketään oikeuteen tai poikkaisemassa välejä. Se on ihan okei jos kiinnostus kohdistuu vastakkaiseen, tai samaan, tai mihin vaan sukupuoleen, mut lakkaa olemasta okei, jos tossa jaossa on jotain merkitystä jollain merkinnällä jossain paperissa mistään muusta välittämättä.

Se on just sitä transfobiaa ja erilaisuuden pelkoa, etteikö korjattu transihminen olis ihan yhtä lailla kokemansa sukupuolen edustaja, kuin kuka tahansa biologinen sellainen. Asiatekstiä, ei siinä mitään.

Teet kuitenkin jutusta monimutkaisempaa kuin mitä se on. Jos ihmisellä on syntyessään miehen sukupuolielimet hän on mies. Jos ihmisellä on syntyessään naisen sukupuolielimet hän on nainen. Vaihtoehtoisesti voidaan ajatella, että sukupuoli määrittyy kromosomien mukaan jolloin edelleen miehet ovat miehiä ja naiset naisia fyysisen kehonsa määrittelemänä, eivät siksi että heitä huvittaa olla miehiä tai naisia.

Missään olosuhteissa mies ei ole mies vain koska hän kokee olevansa mies eikä nainen vastaavasti nainen samasta syystä. Tästä seuraa myös se, ettei missään olosuhteissa mies voi olla nainen eikä nainen mies vain koska he haluavat olla. Transsukupuolisen todellinen sukupuoli siis ei tosiaan missään tapauksessa määrity sen mukaan miltä hän näyttää vaatteet päällä tai siltä miltä hänestä tuntuu.

Virallisessa transprosessissa on pitkä tutkimusosa just siksi, että halutaan sulkea pois kaikki "perversiot" ja muut sukupuolen vaihtamishalua aiheuttavat jutut, jotka eivät liity transsukupuolisuuteen. Mut kuten tähänkin juttuun oli kirjoitettu, transs.

Kaikki sikiöt ovat aluksi tyttöjä. Raskausviikot muuttavat sikiön pojaksi, jos Y-kromosomi on ja toimii. Jos tossa muutoksessa meni joku pieleen, syntyy riippuen siitä, mikä meni pieleen lapsia joko molempien elinten kanssa, tyttöjä Y-kromosomilla tai transnaisia.

Transmiehillä joku meni pieleen ilman Y: Periaate on kuitenkin kaikissa sama, eli joku häiriö sikiön sukupuolen kehityksessä. Lähinnä tästä syystä mua kummastuttaa toi, että näiden kaksineuvoisten tapauksessa on okei valita sukupuoli sen perusteella, mitä aivot sanovat, ja miltä tuntuu, mutta jos keho on syntyessä tarpeeksi jompaan kumpaan suuntaan, sitten ei enää olisi, vaikka ainoo ero on fysiikassa syntymän hetkellä, mitä yritin viime viestissä selittää.

Just tästä syystä toi yksinkertainen "munat vaiko ei"-jako ei toimi eikä voida puhua vaan vaihtamisen halusta. Minulle henkilökohtaisesti on se ja sama miksi ihmine haluaa muutosta. Se muutos on kuitenkin vain keinotekoinen illuusio. Todellisuus ei sen muutoksen myötä muutu miksikään. Ihmisellä on liuta aivoista johtuvia ominaisuuksia ja nämä ominaisuudet painottuvat eri tavoin.

Ei ole olemassakaan naisten ja miesten aivoja. On yksinkertaisesti aivot jotka ovat tyypillisesti miehellä yhdenlaiset ja naisella toisenlaiset. Aivot kuitenkin vaikuttavat vain ihmisen henkiseen puoleen. Se mitä ihminen on fyysisesti on puhtaasti katsottu jossain välissä kromosomeista tai sitten sukupuolielimistä synnytyksen yhteydessä.

Pois lukien "kaksineuvoiset", yksikään täti tähänastisessa historiassa ei ole vielä synnytyksessä kantanut kiveksiä eikä setä piparia. Edelleen, on ihan ok yrittää muuttää kroppaansa siihen suuntaan johon sitä haluaa muokata, mutta olisi hyvä tiedostaa, että tapauksia joissa sukupuoli ei ole jatkossakin se mikä synnytyksen yhteydessä todettiin on hyvin vähän. Paljon vähemmän kuin transsukupuolisia.

Kiveksiä ei ole koskaan ollut munasarjat löytyy mutta penis myös löytyy. Toivo ettei itsellesi koskaan synny lasta joka myöhemmin ilmenisi transsukupuoliseksi, siinä olis kova pala purtavaksi. Et sinä minua kirjoituksistasi tunnekuohun valtaan saa kun on lusikalla annettu niin ei voi kauhalla hämmentää. Katsos kun tämä ei ole asia johon tarvitaan varsinaisesti mitään syvempää tietoa, siis kun puhutaan siitä kumpaa sukupuolta ihminen on.

Kuten sanoin, se lukee syntymätodistuksessa heti syntymän jälkeen. Tässä ei ole mitään epäselvää eikä mitään loogista tai itse asiassa tiedolla perusteltua eriävää näkemystä ole täällä esiintynyt.

Se, että sinä suhtaudut tähän puhtaasti tunteella ja pyrit selittämään asian niin kuin se on sinun mielestäsi "kivointa" ei toki automaattisesti tarkoita sitä, että olisit väärässä. Se kuitenkin tarkoittaa sitä, ettet ole oikeassa muuten kuin vahingossa. Jos kerran sinulle on "lusikalla annettu" niin on ihan totta että minun on sitä hankala "kauhalla hämmentää". Sukupuoli ei ole biologiassakaan niin selkeä asia miltä se voi äkkiseltään tuntua.

Tämä Aamulehden taannoinen juttu on aika hyvä tiivistelmä aiheesta: Siitä biologit ovat suurin piirtein samaa mieltä, että naaraat tuottavat yleensä suurempia sukusoluja kuin koiraat, Mappes toteaa.

Henkisillä ominaisuuksilla ei ole mitään väliä siinä vaiheessa kun sukupuolielimet ovat miehen.