Koti seksiä kalua livenä homo

koti seksiä kalua livenä homo

Immun aivot sulavat ihan itsekseen. Immusta tulee isona inisevä impotentti. J Joosef asuu Jerusalemissa. Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa. K Kinnunen käyttää kokaiinia.

Kinnusen kovassa kamassa on kuitenkin kissankusta. Kinnunen kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa. Kinnusen kikkeli katoaa kalmistossa. L Liisi on läski. Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin. M Maunun maksa on mäsänä. Maunun mutsi on muodoton möhkäle. N Nebukadaneessa on neekeri tyttö. Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti, Nebukadaneessalta nirrin pois.

O Ollilla on omituinen olo. P Paavo popsii pillereitä. Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan. Paavon peräaukosta pilkottaa pukamia. Q Quatseloquatil on vaikea nimi. R Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen. S Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea. Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu.

Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaisia. T Tolu on tuotemerkki. Tanja tykkää myös tolusta. Tanjan tissit töröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa.

U Urpolla on ummetusta useasti. W Waldo juo wiskiä. V Ville juo Viruvalkeaa. Ville ei näe enää. Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet.

Ville jää veturin alle Vantaalla. X Xavier on kolumbialainen huumekuriiri. Xavier jäi kiinni tullissa. Xavier opettelee vankilassa xylofonin soittajaksi. Y Ylermi on yksinäinen. Kaikki pihan lapset kiusaavat Ylermiä. Ylermi vetää itsensä kaulakiikkuun. Z Jaska kuuntelee ZZ-Topin uusinta levyä täysillä keskellä yötä. Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-Topin albuminsa.

Å Åke ån ruåtsalainen. Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin. Åke taitaa ålla håmå. Ä Äiti on ääliö. Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriään päähän. Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo. Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa. Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit!

Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi. Uusiks, mut nyt ilman vaatteita! Mikä sun nimes olikaan? Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään?

Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä. Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä.

Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa. Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia.

Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa. Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä.

Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu. Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä. Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia. Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu.

Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan. Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan.

Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa. Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä. Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa. Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä.

Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin. Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla. Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla. Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä.

Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta. Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa. Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa.

Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla. Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan. Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan. Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Sokea seisoo kadun reunalla, kun ohikulkija huomaa hänet ja päättää auttaa ottaen häntä riuskalla otteella kiinni kädestä huutaen hänen korvaan: Kuule, kaikilla meillä on rajoituksia! Miksi kansanedustaja tarvitsee avustajia?

Kansalainen lähtee lääkärin vastaanotolle kipeän kätensä takia, kun vastaanotolla lääkäri toteaa hänen tarvitsen tulehduslääkettä, mutta tarkastettuaan hintoja toteaa eutanasiapiikin olevan kustannusneutraalimpaa ja Lassila-Tikanojalla olisi vielä alennettuun hintaan jätekuljetuksia.

Se, että on ohjelma, johon on kokoontunut ihmisiä, jotka bilettävät, örveltävät ym, kertovat pieruvitsejä julkisesti telkussa ei tarkoita sitä, että tälläistä käytöstä yleisesti ihannoitaisiin.

Onhan telkussa paljon pahempaakin. Niin kuin tuolla toisessa ketjussa kirjoitinkin, ei BB ole mikään läpileikkaus suomalaisista ihmisistä.

Jos olisikin, olisin minäkin huolissani suomalaisista. Kun katsoo noita ihmisiä, niin ei siellä kukaan henkisesti ole pilalla ellei huomionhakuisuutta lasketa, mutta sekin lienee melko inhimillistä. Justiina tupakin himossaan meni kyllä vähän yli samoin Nino raivokohtauksinen killuu siinä rajamailla, mutta en nyt itse ainakaan näe niitä henkisesti sairaita ihmisiä sen enempää.

Ja entäs sitten se uteliaisuus vieraiden ihmisten intiimiäkin elämää kohtaan. Uteliaisuuskin on ihan normaali ja luonnollinen tunne ihmisellä ja on luultavasti aina ollut. Hän sentään ymmärtää munan päälle ja ottaa lastit mielellään suuhun. Tuollainen naisen pitää ollakin. Ja sitten tää muija paheksuu Kätliniä keikistelyn takia.

Se on paha jos nainen flirttailee Minna on sairas ihminen, ei varmaan kellekään ole yllätys että sillä ei ole koskaan ollut vaki duunia, kun se runkkaa joka päivä ja laskee housuihin kadulla jne Valkoinen sperma vaan valui minnan suuresta suusta Ihme pihtari ja valehtelee vielä olevansa bi, koska luulee sen olevan jotenkin in. Antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa. Mitä helvettiä sitten, jos aikuinen nainen on sinut seksuaalisuutensa kanssa? Niin pitää, mutta eivät hae sillä huomiota eivätkä jeesustele muiden flirttailusta.

Kätsy on sinut naisellisuutensa kanssa ja se on tervettä. Suomessa saa siis olla rivo pornoilija mutta ei flirttailla ja olla naisellinen. Se on sitten paha hyi, hyi. Ja mitä pahaa on liehakoinnissa. Enemmän vaan flirttiä peliin. Tuonne voisi mennä toinenkin ihan aito glamourkisu. Se on vain rasittavaa. Onneksi siirtyi slummiin ja Esa ja Minna paratiisiin. Aika erikoista että Kätsyllä on paljon plus ja miinus ääniä, kun taas Minnaa ei juurikaan ole vaivauduttu äänestämään puoleen eikä toiseen noissa gallupeissa.

Kun Minna ja Esa J olivat slummissa tuli heistä ihan tappetteja. Silloin heillä ei ollut äänestyskäyriä juuri ollenkaan. Koska noi ei voi kuksia koko ajan ja siihenkin alkaa porukka puutumaan niin mitä annettavaa näillä on tälle ohjelmalle verrattuna esim Kätliniin.

Eihän täälläkään puhuta muusta kuin kuksuttelusta ihmisinä näistä ei puhuta ollenkaan. Toiset nauraa vaan miten tyhmiä on, ja ilmaista sirkusta vaan: Jos eivät viittineet lakanoille laskea. Siellä sängyssä nukkuu muitakin. Vastaa alkuperäiseen viestiin minna otti brättin munan suuhun minna otti brättin munan suuhun Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

. Sehän on selvää, jos tunnustat muillakin olevan oikeus rakkauteen!? Miesten aamutoimet ; Luonut: Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit! Jaahas tuo ilme kertoo ja paljon! B Bertta on bimbo blondi, joka tekee kadulla bisnestä. Terapeutti piti ryhmäistuntoa esikoululaisille ja heidän äideilleen: H Hannu on homo.

Immusta tulee isona inisevä impotentti. J Joosef asuu Jerusalemissa. Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa. K Kinnunen käyttää kokaiinia. Kinnusen kovassa kamassa on kuitenkin kissankusta. Kinnunen kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa. Kinnusen kikkeli katoaa kalmistossa. L Liisi on läski. Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin. M Maunun maksa on mäsänä. Maunun mutsi on muodoton möhkäle. N Nebukadaneessa on neekeri tyttö.

Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti, Nebukadaneessalta nirrin pois. O Ollilla on omituinen olo. P Paavo popsii pillereitä. Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan. Paavon peräaukosta pilkottaa pukamia. Q Quatseloquatil on vaikea nimi. R Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen. S Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea. Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu. Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaisia. T Tolu on tuotemerkki.

Tanja tykkää myös tolusta. Tanjan tissit töröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa. U Urpolla on ummetusta useasti. W Waldo juo wiskiä. V Ville juo Viruvalkeaa. Ville ei näe enää. Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet. Ville jää veturin alle Vantaalla. X Xavier on kolumbialainen huumekuriiri. Xavier jäi kiinni tullissa. Xavier opettelee vankilassa xylofonin soittajaksi. Y Ylermi on yksinäinen. Kaikki pihan lapset kiusaavat Ylermiä. Ylermi vetää itsensä kaulakiikkuun.

Z Jaska kuuntelee ZZ-Topin uusinta levyä täysillä keskellä yötä. Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-Topin albuminsa. Å Åke ån ruåtsalainen. Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin. Åke taitaa ålla håmå. Ä Äiti on ääliö. Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriään päähän.

Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo. Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa. Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit! Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi. Uusiks, mut nyt ilman vaatteita! Mikä sun nimes olikaan? Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään?

Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä. Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa. Pakko oli ostaa yksi paketti.

Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia. Ei ihan heti pääse kahvi loppumaan. Ostin samalla pari tölkkiä limua. Nyt en aijo taas viikkoon juoda limsaa. Sallin limun juomisen aina viikonloppuisin. Viikolla mä juon kahvia, teetä ja vettä. Tänään lähden taas iltapäivällä pururadalle lenkille. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Tänään näyttäisi olevan vähän aurinkoisempaa. Nyt sitten alkoi heinäkuu.

Kesäkuu meni tosi nopeasti niin eiköhän tää heinäkuu mene myös äkkiä. Reissuun Tallinaan yli kuukauden päästä. Odotan niin innolla sitä reissua. Se on ihanaa kun on jotain mitä odottaa. Mun ei onneksi tee yhtään mieli alkoholia.

Se on vaan hyvä juttu. Mulla on tosiaan nyt tipaton heinäkuu. Tekee keholle ihan hyvää kun ei juo nyt alkoholia. Ensi viikolla kelalta tulee rahaa taas. Ihan hyvä niin on sitten rahaa ostaa ruokaa kun lähden lomille. Olen menossa poikaystävän luokse. Ihanaa päästä sen sänkyyn nukkumaan. Se on paras sänky missä olen koskaan nukkunut. Se on paljon isompi kun mun sänky taas. Siinä sängyssä voi nukkua missä asennossa vaan.

Kunhan en valtaa sitä koko sänkyä että poikaystävä pääsee nukkumaan. Poikaystävä on nyt ajanut paljon sen moottoripyörällä enkä vielä ole päässyt tänä vuonna sen kyytiin. No enköhän mä tänä kesänä pääse jossain vaiheessa.

Odotan innolla että pääsee sen kyytiin. Nyt aijon nauttia ihan täysillä tästä kesästä. Alkaa työt ja ryhmät. Siitä se syksy sitten lähtee. Olen todella tyytyväinen siihen että mulla on nyt sitten kolme työpäivää viikossa. Ja aijon jättää klubitalolla käymisen syksyllä.

Heinäkuun ajan käyn vielä klubitalolla tiistaisin. Voin sanoa että viihdyn paljon paremmin töissä kun taas klubitalolla. Mulla on paljon kavereita töissä kun taas klubitalolla mulla ei ole ollenkaan juttu kaveria. Sitten on myös niin hyvä juttu ettei tarvitse enää kulkea bussilla.

Nuo bussi matkat on mulle todella vaikeita. Mua alkaa aina ahdistaa välillä bussissa jos se on ihan täynnä ja joutuu istumaan jossain keskellä. Mutta jos bussi ei ole niin täynnä niin sitten se ei tunnu niin ahdistavalta. Vielä heinäkuu pitää jaksaa olla bussissa. Kyllä mä kestän sen. Ja jos alkaa ahdistaa niin sitten vaan otan sen rauhottavan siinä tilanteessa. Ensi viikolla mä alan syömään niitä uusia e-pillereitä. Huomenna mä jaan ne mun dosettiin. Otan sen aina illalla.

Toivon että ne on hyvät pillerit ettei joudu ihan heti vaihtamaan. Mulla sanottiin jos nuo e-pillerit ei sovi, niin ne vaihdetaan. Syvästä rakkaudesta ihmiseen Luonut: Sokea seisoo kadun reunalla, kun ohikulkija huomaa hänet ja päättää auttaa ottaen häntä riuskalla otteella kiinni kädestä huutaen hänen korvaan: Kuule, kaikilla meillä on rajoituksia! Miksi kansanedustaja tarvitsee avustajia? Kansalainen lähtee lääkärin vastaanotolle kipeän kätensä takia, kun vastaanotolla lääkäri toteaa hänen tarvitsen tulehduslääkettä, mutta tarkastettuaan hintoja toteaa eutanasiapiikin olevan kustannusneutraalimpaa ja Lassila-Tikanojalla olisi vielä alennettuun hintaan jätekuljetuksia.

Piikki perseeseen ja ruumis lihapuristimeen! Kun katsoo noita ihmisiä, niin ei siellä kukaan henkisesti ole pilalla ellei huomionhakuisuutta lasketa, mutta sekin lienee melko inhimillistä.

Justiina tupakin himossaan meni kyllä vähän yli samoin Nino raivokohtauksinen killuu siinä rajamailla, mutta en nyt itse ainakaan näe niitä henkisesti sairaita ihmisiä sen enempää. Ja entäs sitten se uteliaisuus vieraiden ihmisten intiimiäkin elämää kohtaan. Uteliaisuuskin on ihan normaali ja luonnollinen tunne ihmisellä ja on luultavasti aina ollut. Hän sentään ymmärtää munan päälle ja ottaa lastit mielellään suuhun.

Tuollainen naisen pitää ollakin. Ja sitten tää muija paheksuu Kätliniä keikistelyn takia. Se on paha jos nainen flirttailee Minna on sairas ihminen, ei varmaan kellekään ole yllätys että sillä ei ole koskaan ollut vaki duunia, kun se runkkaa joka päivä ja laskee housuihin kadulla jne Valkoinen sperma vaan valui minnan suuresta suusta Ihme pihtari ja valehtelee vielä olevansa bi, koska luulee sen olevan jotenkin in.

Antaa ymmärtää mutta ei ymmärrä antaa. Mitä helvettiä sitten, jos aikuinen nainen on sinut seksuaalisuutensa kanssa? Niin pitää, mutta eivät hae sillä huomiota eivätkä jeesustele muiden flirttailusta. Kätsy on sinut naisellisuutensa kanssa ja se on tervettä.

Suomessa saa siis olla rivo pornoilija mutta ei flirttailla ja olla naisellinen. Se on sitten paha hyi, hyi. Ja mitä pahaa on liehakoinnissa. Enemmän vaan flirttiä peliin. Tuonne voisi mennä toinenkin ihan aito glamourkisu. Se on vain rasittavaa. Onneksi siirtyi slummiin ja Esa ja Minna paratiisiin.

Aika erikoista että Kätsyllä on paljon plus ja miinus ääniä, kun taas Minnaa ei juurikaan ole vaivauduttu äänestämään puoleen eikä toiseen noissa gallupeissa. Kun Minna ja Esa J olivat slummissa tuli heistä ihan tappetteja. Silloin heillä ei ollut äänestyskäyriä juuri ollenkaan. Koska noi ei voi kuksia koko ajan ja siihenkin alkaa porukka puutumaan niin mitä annettavaa näillä on tälle ohjelmalle verrattuna esim Kätliniin.

Eihän täälläkään puhuta muusta kuin kuksuttelusta ihmisinä näistä ei puhuta ollenkaan. Toiset nauraa vaan miten tyhmiä on, ja ilmaista sirkusta vaan: Jos eivät viittineet lakanoille laskea.

Siellä sängyssä nukkuu muitakin. Vastaa alkuperäiseen viestiin minna otti brättin munan suuhun minna otti brättin munan suuhun Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

Ratikkakartta gay alaston siivooja

MOBIILI HOMO NETTIAUTO GALLERIA ALASTONKUVAT

SEKSI GAY KIDUTUS PORNOKUVIA