Homoseksuaaliseen sexwork pojat fin sex work finland

Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts. Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Find all posts by MarieRose. Ehkä ihan hyvä ettet vastaillut! Taitaa Sihteeriopistolaiset ja noi portaali tyypit olla tosi kaukana toisistaan Herra, anna heille anteeksi sillä he eivät tiedä mitä tekevät.. Se on valitettavasti moneen kertaan ennenkin huomattu, miten jonkin asian fanaatikoille kannattaa yrittää puhua järkeä.

Eli nyt joku kristitty perheenäiti on järkyttynyt, kuinka hänen täysi-ikäinen poikansa ei olekaan perhetaustastaan huolimatta täysi vihannes, vaan on kokeillut avioliiton ulkopuolista seksiä. Ja mikä järkyttävintä, poika ei mennytkään raiskaamaan ketään, vaan meni ja tuhlasi kolehtirahat synnilliseen porttoon! Kuinka suvaitsevaa ja lähimmäisenrakasta tuo kristikansa onkaan.. Find all posts by Venom. Huolestunut kristitty äiti kysyy joltain maksulliselta mahtaako tämä olla hyvä kristitty.

Vai onko se minun vuoro uhrautua? Ulkona on tosin aika kylmä odotella vuoroaan jossain porttikongissa Find all posts by adebisi View Blog. Tuli vaan äkkiseltään mieleen, että ainakin vanhan testamentin mukaan wanhoina hyvinä aikoina temppeleissä oli ns.

Mutta minä en ainakaan lähde iskemään päätäni seinään mihinkään hartauden mekkaan Mitä se raamattu sanookaan tosta huoraamisesta? Saako sitä tehdä vai ei? Itse kun en ole pitkään aikaan käynyt kirkossa, ni en oikeen muista, oliko se kiellettyä vai ei. Joku sano, et raamattu sallii, toinen taas, että kieltää.

Muutenkin olen aivan sekaisin ku raamattu sallii orjuuden, mut sanotaan, et ei saa olla rasisti ja kieltää homoseksuaalisuuden, mutta toiset sanoo, et pitäis olla suvaitsevainen. Voisiko joku nyt kertoa, miten olla ja elää. Päähän sattuu liika funtsaaminen. View Public Profile Find all posts by Uskonto on kyllä yksi pervoimmista asioista mitä äkkiseltään mieleen tulee. Jotain uskonnon ja sen harjoittamisen pervoudesta kertoo hiljaan julkisuudessa käsitellyt jenkkipappien sotkut.

Thinglock ansiokkaasti kiteytti pääpointteja. Uskonnossahan on loppupeleissä kysymys kansantarinasta, jolla on selitetty niitä asioita, joita ei ole osattu muuten selittää. Tarina ja sen säilyttäminen ainoana totuutena on kuitenkin karannut jo satoja, ellei tuhansia vuosia sitten käsistä ja johtanut älyttömiin ylilyönteihin.

Mielestäni Suomessakin usein puhutaan uskonvapaudesta. Pitäisi mielummin puhua vapaudesta uskonnosta ja uskonnoista. Kaveri näytti epäileväiseiltä, mutta kun työnsin rahat kouraan, niin päästi kuitenkin sisään.

Kaveri esitteli paikat, pukukopit ja suihkut ja antoi kylpytakin, johon herrat pukeutuvat, ja pyyhkeen. Neuvoi vaihtamaan pyyhettä usein. Paikassa on myös sauna, mutta en siellä käynyt. Suihkutila on aivan OK. Sitä on syytä käyttääkin ahkerasti. Olin tehnyt kotiläksyni huonosti, enkä todellakaan tiennyt mitä edessä on.

Miehet siis panevat tyttöä porukalla. Huoneita on kolme ja jokaisessa oli täysi touhu päällä. Ensimmäisessä huoneessa mies pani takaapäin tyttöä ja toinen työnsi munaa suuhun. Ympärillä kummallakin puolella joukko seisoi joukko miehiä jotka hipelöivät ja kopeloivat pantavaa tyttöä. Joku piteli tyttöä kintuista kiinni. Panojen välilllä aina joku yritti työntää sormea tytön tussuun, mutta yleensä tyttö älähti niin rumasti, että se leikki loppui aina lyhyeen.

Tussua ei saa sormeilla. Se on varattu parempaan käyttöön. Samanlainen meno oli joka huoneessa. Yhden tytön panosessio kesti jotakin 20 - 30 minuuttia.

Sitten on edessä vuoron vaihto. Session loppuhuipentuma oli, että ne jotka asiaan tunsivat kiinnostusta, runkkasivat siemenensä tytön kasvoille ja rintojen päälle. Oli se aika limaisennäköistä touhua. Session jälkeen siivooja tuli paikalle ja desinfioi sängyn. Kiertelin huoneissa katselemassa tyttöjä ja heidän kasvojensa ilmeitä. Kyllä tytöt siinä myllyssä orgasmeja näyttivät saavan.

Hieman ihmettelin, että mitä järkeä miehillä on seistä ringissä, hieroa muniaan ja katsella muitten paneskelua. Pikkuhiljaa ymmärsin, että pakko siinä ringissä on olla jos meinaa mukaan päästä. Eipä muuta kuin sängylle odottamaan omaa vuoroa. Tytöt yleensä pyörivät sängyssä ympyrää myötäpäivään. Kun yksi mies on hoidettu, niin pyllyä siirretään niin että seuraavaa mies pääsee pukille.

Meikäläisen kohdalle osui suihinottohuki, eikä siinä mitään kyselty, että kumilla vai ilman. Myöhemmin huomasin paikan kotisivuilta, että suikkarit tehdään aina ilman kumia. Tyttöjä paikalla oli ehkä kymmenkunta. Juttelivat väliajalla asiakkaiden kanssa, tuntuivat olevan kaikki vakioporukkaa, toisensa tuntevia klubilaisia. Selvästi hyvähenkinen ja vierasystävällinen paikka. Paikan omistajakin käsittääkseni oli paikalla, turkkilainen mies.

Nautti suikkarit siinä meikäläisen vieressä kun itse odottelin vuoroani. Neuvoi ja ohjasi tyttöjä. Nähtävästi yksi isokokokoinen tumma turkkilainen tyttö oli aivan uusi. Tätä tyttöä omistaja opetti kädestä pitäen menemään pyyhkeen päälle lattialle makaamaan.

Sitten taas se runkkausjuttu alkoi. Paikalla oli myös uusi amerikkalainen tyttö Alexanda ehkä , joka järjesti kiimaisia esityksiä. Session jälkeen meni lattialle makaamaan.

Päällä oli sukkahousut kai haarojen välissä oli kai joku aukko, jotta se paneminen oli onnistunut Housut piti repiä pois samalla kun tyttö sätki vastaan. Kukaan ei kiinnittänyt minuun mitään huomiota, joten olo tuntui kotoisalta. En olisi koskaan uskonut, että pystyn muiden miesten läsnä ollessa minkäänlaiseen seksiin. Mutta kun kaikki sitä tekivät, niin ei se mitenkään kummallista ollut. Jos jollakin ei seisonut, niin ei sille naurettu.

Mitään homoseksuaalisuuteen liittyvää on mukanaolijoissa huomannut. Paikassa saa myös ruokaa, itse nautin vain keitettyjä makkaroita, vaikka kyllä kai se muukin sapuska ihan hygieenistä oli. Porukka oli aivan sivistyneen oloista. Alkoholijuomia ei sieltä saanut, muita juomia kylläkin. Sisäänpääsymaksu päivällä herroilta 89 euroa ja klo 18 jälkeen 70 euroa. Paikka sulkeutuu kello Tytöt pääsevät sisään ilmaiseksi, samoin pariskunnat, mikä nyt pienenä vinkkinä parisuhdematkailijollle annettakoon.

Siitäkään en ole varma, olivatko kaikki paikan tytöt ammattilasia, vai olivatko ne aitoja nymfejä, jotka halusivat seksiä vähän tavallista enemmän. Enkä sitäkään tiedä, touhusinko ehkä jonkun mukanaolijan muijan kanssa. Tässä linkki TaZ-lehden gangbang-seksiä ja kyseistä paikkaa käsitelevään saksankieliseen artikkeliin: Tästä johtuu se, että lehtiartikkelissa kyseinen paikka on kuvattu eri tavalla kuin tässä rapsassa.

Muutama kysymys nousi tuosta muuten loistokkaasta rapsasta mieleen, eli paljonko tuolla oli ukkoja ja oliko niiden määrää mitenkään rajoitettu? Tuli vaan mieleen, että jos yhden tytön ympärillä on 20 muuta panohalukasta ja aikaa kaikenkaikkiaan tuo min. Ja onko mukana jotain hoputtamisen makua, eli jos jäät lykkimään liian pitkäksi aikaa niin alkaako siinä jo joku toinen karvakäsi repimään itselleen siinä tilaa?

Ilmeisesti mestassa voi kuitenkin olla vaikka koko päivän? Perjantai- iltana klo 18 jälkeen oletettavasti oli ruuhka-aika. Arvelisin että miehiä oli kolmessa huoneessa kerrallaan korkeintaan viisitoista yhden naisen ympärillä plus muutama seurustelutilassa syömässä ja juttelemassa tai suihkussa.

Mitä nuorempi tyttö sitä suurempi tungos. Suurin osa oli jo halunsa tyydyttänyt yhden tai useamman kerran, joten ei se innokkuus päästä pukille kovin näkyvää ollut. En tiedä onko sisään otettavien määrällä muita rajoituksia kun mitä paloviranomaiset ovat asettaneet. Tosiaan, ei aina onnistunut tuo pano haluamani tytön kanssa. Vähän tuurista kiinni, mihin suuntaan tyttö peräpäänsä keikauttaa.

Hyvä keino on mennä tauon jälkeen desinfioidulle sängylle odottamaan tyttöä. Tosin ei voi aina tietää, kuka tyttö siihen tulee. Hoputtamisen makua ei ollut. Turska sai tehdä työnsä rauhassa loppuun ilman että muut miehet olisivat häirinneet. Paikka aukeaa kello Originally Posted by Klaus Kinky. Originally Posted by Codenamegentleman.

Missä seuraava osa viipyy? Ja kertoohan se Artemiksesta. Altaalla oli kuitenkin jo kylpytakkimiehiä, nähtävästi VIP-asiakkaita ja julkkiksia, jotka olivat ehkä pitäneet orgioitaan yläkerran VIP-tilassa. Muutama tyttö päivysti, ne jotka tulevat kauempaa ja asuvat yläkerrassa. Aamuvuorolaiset painavat pitkää päivää. Samat tytöt näyttivät viihtyvän paikassa ainakin kello Kaunis päivä, ulkoaltaalla mukava lekotella ja hekumoida tulevilla nautinnoilla. Pidin saksalaisista, koska tuo sopimuskulttuuri on samanlainen.

Mukana ei ole lypsämistä, jossa aktin jälkeen ehdotetaan vielä maksullista selkähierontaa. Myös pienipyllyiset romanialaiset nuorikot kiinnostivat, ja kaikki rillipäät rotuun tai väriin katsomatta. Valitsin tytöt ulkonäön - en keskustelutaidon mukaan. Keskusteluissahan on vain yksi punainen lanka, haluatko seksiä vai et.

Ylimääräinen viisikymmentä euroa kannattaa pitää varalla tallelokerossa. Sen verran tytöt velottavat suuhun laukeamisesta. Jotkut eivät tätä asiaa kertoneet, jotkut taas pyrkivät aktiivisesti siihen että näin kävisi. En tiedä mitä tapahtuu jos rahaa ei löydy, mutta pankkiautomaatti on kyllä vastaanoton vieressä.

Hinta huoneeseen on tuo 60 euroa, mutta yksi filippiiniläinen tarjosi alennusta, hieronnan ja suuhoidon olisi saanut 40 eurolla. Elpymistä odotellessa alakerran wellniss-huoneessa voi ottaa torkut. Vähän tuli aika pitkäksi, kun ei sitä selvin päin jaksa kovin kauaa joutavanpäiväisiä höpöttää muiden turskien kanssa.

Ruotsia ja norjaa kuuli paljon, yhteenkään suomalaiseen en törmännyt.

Homoseksuaaliseen sexwork pojat fin sex work finland

Contact Us - Sexwork. Näitä ikävä kyllä sattuu Essiii!!! Esitin oman käsitykseni paikan luonteesta, että se on joku kiinteähintainen bordelli. Find all posts by adebisi View Blog. Päähän sattuu liika funtsaaminen.

Mies orkasmi thai homoseksuaaliseen hieronta kuopio