Gay etsivät miehet kiihottava mies

gay etsivät miehet kiihottava mies

Eivät kaikki miehet kiinnosta yhtä lailla, mutta miehessä kiinnostaa miehinen luonne, ihastuttava hymy, joustava askellus ja komea niskan kaari ja vahva elinvoimaisuus.

Etumuksen pullotus jaksaa kiehtoa yllättävän kauan. Miehiseen luonteeseen kuuluu myös tahto. Samanlaisuus kiehtoo, kuten myös suoraviivaisuus ja maskuliinisen särmikkäät muodot. Komealta mieheltä odottaa siloposkisuuden ja miehisen kulmikkuuden kaunista tasapainoa. Se, että testosteron näkyy luonnollisen tasapainoisesti, on kaunista.

En tiedä mikä siinä on mutta jos on ns vahva kaula niin se on vaan uskomattoman seksikästä! Pitää hillitä itteä etten käy kiinni, purrr! Ja tottakai peppu on pop. Harvemmin tulee niitä kuuluisia 'pullotuksia' katteltua, enemmän kiinnostaa esim salin suihkussa sällien alaselän, pakaroiden ja takareisien muodostamat kaaret Lihakset ja semmone miehekäs komeus. Ei siis mitään semmosta et hauiksen ympärysmitta kattaa puolta tenniskentästä, vaan semmone peruslihaksikkuus. Ja korvat, tai siis kuulostaa varmaan oudolta, mutta siis jos ne on semmoset lämpimät ja punottavat esim saunan jälkeen ni se on jotenki hirveen söpöö: Ite homona aina mietin mietin, että miten hemmetissä nainen voi olla seksuaalisesti kiihottava: D Mut miehessä on vaan kaikki niin kuumaa.

Peput on aivan ihania ja kyllä sitä pullotustakin tulee joskus kurkittua. Reidet on myös aika kiihottavat.. Meinaatko "parantaa" nämä gay-pojat: D no en tiedä ainakin yritin, mutta eivät he taida ymmärtää: D jos ei muuta niin ainakin toin näkökulmia tänne keskusteluun: Juu, no en mä tykkää kaalilaatikostakaan ja mun kaveri jumaloi sitä.

Mä en ymmärrä, mikä naisissa muka saa ne kauniimmiksi. Totta kai pidän tyttöjä kauniina mutta he eivät herätä minussa haluja. Ja kun tosta puhuit että et heti mieti seksuaalista vetovoimaa, niin en kyllä mieti minäkään.

Tässä aiheessa nyt vaan käsittääkseni kysyttiin siitä. Ja naisten perseissä en nää mitään hienoa. Ja tietenkää et katso selkää ja reisiä vaan katsot tissejä ja persettä niinkun kaikki muutkin heteromiehet yleistys Ja joo tosiaan voisinhan mäkin alkaa sua nyt tässä samantien käännyttämään homoksi, mutta ei siitä mitään hyötyä olisi.

Sinä olet hetero, minä olen homo, kaikki hyvin: Naiset ihan mukavia,mut ei oikein seksuaalisesti Kyllä naisen pakarat, selkä ja lantion kaari on kaunis. Ainakin paljon kauniimpi, kuin miehen suora lantio. Naisten perseet on kuin lattialle jysäytetty jauhosäkki. Ei ollenkaan napakka peba kuten miehillä. Vartalossa ei ole yhtään mitään. Edessä vain pullottaa tai jopa roikkuu kauhealla tavalla kaksi rasvapalloa. Muuten vartalossa ei ole mitään muotoja. Navan alapuolella on jokin kamalan ruma värkki, josta avaruushirviöt ovat saaneet Hollywoodissa vaikutteita.

Kauneus on katsojan silmässä! Sopusuhtainen kaks-kolmekymppinenja ehkä nelikymppinenkin tavallisissa farkuisa tai urheilukuteissa tai speedoissa kiihottaa eniten.

Töröttävät nännit ja isot nännipihat ei siis mitään tyyppiä paidannapit vievät multa jalat alta ja tietysti kaunis kyrpä, mutta ulkoisesti rauhallinen, fiksu käytös, ei mitään örveltämistä. Kaikista mukavinta on myös se, että ollaan sellaisessa kunnossa että jo pelkkä hieronnan antaminenkin on nautinnollista. Rentous, ystävällisyys, siisteys, pienistä asioista nauttiminen, vähän meneväkin saa olla. Vähän tyhmäkin saa välillä olla, romanttinen.

Ämmämäinen tunteilu ja pelailu on kyllä vähän liikaa. Sittenhän on nuo sukuelimet ja eroottiset alueet, se on jotenkin mukavaa kun voi toista tyydyttää ja toinen on yhtä halukas. Voidaan kokeilla erilaisia juttuja, mahdollisuuksia on vaikka millaiseen järjestelyyn ja asentoon; kyrpä on kova ja käytännöllinen, aukkojakin löytyy.

Tietää suurpiirtein miltä toisesta tuntuu, kun omaa samat vehkeet. Miehiin ihastun, miehet kiinnostaa seksuaalisesti. Sama täällä, -vuotiaat kiinnostaa.

Hyvä kroppa, pukeutuminen ok. Ne silmät, ne silmät.. Vatsalihakset, v-kuvio tuossa vyötäröluiden kohdalla, silmät, seksikäs hymy Silmät, hartiat, lantio, kädet, nilkat, se Miestä kauniimpaa ei luonnossa ole. Mistä vetoa, että täällä unelmamiehiään kuvailevat ovat itse langanlaihoja ja kalpeitatai sitten ylipainoisia. Yks kuvaili maskuliinisia piirteitä ja siisteyttä. HOHO Maskuliininen ei ole mikää siisti vaa turjake. Maskuliininen on vähä rähjäne. Maskuliinista ja siistiä ei olekaan Suomessa, niitä on vaan Italiassa.

HAHA Ne on nimeltään mafiosoja. Mutta samaan aikaan vastustavat ankarasti naisille kohdistettuja ulkonäköpaineita. Kyllä se hyvännäköinen miesvartalo on hyvännäköinen, katsoi sitä sitten vanha läski eukko tai nuori solakka sälli.

Antaa kattoa ja jos tuuri käy niin saa koskeakkin. Vaatteet pitää olla päällä. Ei mitään valmiiksi riisumista. En anna muille kuin omalle rakkaalle, joten sellainen itsevaltainen etuilu on askeleen hakua raiskauksen suuntaan. Kiitos miinuksista, mutta eikös joku lakikin ole minun puolella. Peppu, sixpack, pullotus etumuksessa, hymykuopat, hymy ja silmät.

Hyvin trollaa Sylläpito lukijoita kun nosti gay-palstan jutun ylös: Missä sanotaan, että tämä on gay-palsta. Itse huomasin vasta, kun luin juttuja. Kysymykseen voi vastata nainenkin. Luen mielenkiinnolla ja huomaan, että miesten mielipiteet ja toiveet taitavat kohdistua ainoastaan fyysiselle puolelle. Me naiset olisimme vastanneet kysymykseen liudalla henkisiä ominaisuuksia ja lisänneet harrastustoiveita. Minua kiinnostaa miehessä tietty särmä ja ulkonäkö tietysti.

En pidä erityisen lihaksikkaista, koska lihasten hankkiminen on tylsää eikä kerro hyvästä luonteesta.

Kiihottavatko henkiset ominaisuudet ja harrastukset todellakin naisia? Että kun sanot, että harrastat postimerkkeilyä, kirjallisuutta ja puhut seitsemää kieltä, alkaa naisella tussu kostua? Minuakin kiinnostaa kokonaisuutena enemmän mies, jonka kanssa olen samalla aaltopituudella ja joka on kiinnostava persoona, sivistynyt ja hyväluonteinen.

SIIS jos haen suhdetta, tai kumppania. Mutta mikä sitten noin visuaalisesti viehättää tai kiihottaa seksuaalisesti, onkin vähän eri juttu. Se ei ole varmaan kuule trollausta. Tämä on ajankohtainen asia. Itse samaa olen miettinyt jo pitkään. Kiinnostun sopivan miehekkäästä, itsensä kanssa sinut olevasta miehestä.

Tietysti tietynlaiset piirteet viehättävät niinkuin meissä kaikissa kun mietimme sitä itseä kiinnostavaa kumppania. Makuja on monia, toiset tykkää toisenlaisista ja toiset toisenlaisista. Mutta mun mielestä on aika pinnallista sanoa tykkäävänsä esim. Jos etsii oikeasti kiinnostavaa kumppania, en katso ensin pullottaako housuissa: Itse kiinnitän huomioni enemmänkin kasvoihin, tietynlaiset kasvonpiirteet herättävät kiinnostukseni ja täyteläiset huulet.

Sellainen vaalea viikinkityyppi on mieleeni. Ja jos vielä pääkopassa liikkuu jotain niin avot. Myös lihaksikkaat käsivarret miellyttää miehessä. Iso penis kiihottaa, jos on pieni niin ei mies kiinnosta. Se on vaan se jokin, jota ei osaa eritellä, kokonaisuus. En ole itse kiinnostunut miehistä seksuaalisesti.. Kauniit hampaat ja hymy kauniit nauravat silmät, sitten tietysti sopivan lihaksikkaat ja kiinteät käsivarret.

Jos pidemmälle päästään, niin lihaksikas selkä. Möhömaha ja ruutupaita, ja sellainen pullamössöolemus vaikkakin olisi kuinka kauniit silmät, ei vain sytytä. Vatsaa voi olla jonkin verran, mutta ei mikään nallekarhumainen. Joillakin on luontaista karismaa, toisilla ei, maskuliiniset piirteet herättää mielenkiinnon. Mua kiinnostaa sellanen tavallinen itseä 4- 10 vuotta vanhempi kiltti kundi, ei tarvi olla mikään bodari mutta ei saa olla läskikään, eli ihan tavallinen.

Mutta Se että on karvoitusta joka paikassa myös kasvoissa kiihottaa, mutta ei kuitenkaan mikään gorilla. Aina saa haaveilla, hahhah. Maskuliininen ja samalla sopivan poikamainen vekkuli, kiinteä peppu ja lihaksikkaat reidet, vahvat käsivarret, huolitellulla tavalla rähjäinen seksikäs parransänki, hiukset pikkasen sekaisin..

Seksuaalisesti aktiivinen, utelias ja kokeilunhaluinen. Mutta ennen kaikkea hyväksyy muut sellainenaan, kunnioittaa muita, käyttäytyy hyvin ja omaa pelisilmää eri tilanteissa. And the list goes on and on Tummat hiukset ja hyvä kroppa hyvä fysiikka, hyvät perityt geenit. Erityisen merkittävä piirre on tuuheahkot kulmakarvat ja vahvat kulmat; selviää paremmin elossa "savannilla" ja vahvoilla pohkeilla jaksaa juosta.

Kumma kyllä mutta näitä piirteitä olen huomaamattani katsellut miehessä, joka on vastaan kävellyt. Voisi kuvitella sellaisen helposti taistelun tuoksinnassa selviävän voittajana kun naaraista ja parittelusta on kyse. Täytyy tietenkin osata myös käyttäytyä. Ja sellaisen kanssa olen onneksi naimisissa: Mun mieheni on hyvin toimeentuleva vakivirka KELA: Elämän puitteet on kunnossa OK-talo , ja käymme yhdessä matkoilla. Mutta kaikkein eniten rakastuin mieheni hymyyn.

Hänellä on kauniit hymykuopat. Millään muulla ei mitään merkitystä. Miehissä kiinnostaa miehisyys,ei mikään neitiyys. Voimakkaat, kulmikkaat kasvonpiirteet, tummat silmät ja pitkät hiukset, ehkä leukaparta. Sopivan kiinteä vartalo, lihaksikkaat käsivarret. Sopivat vaatteet ovat reisitaskuhousut ja vaimonhakkaajapaita, tai sitten huppari.

MIehestä pitää loistaa vahvuus. Mutta myös hyväsydämisyys ja huumori, ei saa olla sillä tavalla kovanaama: Fyysinen vahvuus tulee esiin suorana jämäkkänä selkänä, hyvät käsi- ja jalkalihakset, mutta ei mitään bodattuja vaan työllä ansaitut, pylly tietty on tärkeä osa, Sängyssä on mukavaa kun mies päällä siinä painavalla vahvalla ruhollaan. Jännä kietoa kätensä ympäri ison rintakehän ympäri, hipelöidä hauiksia. Tuntea itsensä hennoksi ja siroksi naiseksi: Hymy ; Itse en pidä mistään älyttömistä lihaskimpuista, mutta sellainen jäntevyys on hyvännäköistä.

Eli ei mitään bodaajaa, ihan vaan hyväkuntoinen mies. Arabi, thaikkupoika, afrikkalainen jolla iso kalu ja jännä englannin aksentti, latinopoika. Eli semmonen eksoottinen, vähän niinkun maakuopassa tai savimajassa kasvanut alkukantainen nuorikko.

Länsimaisten, sliipattujen kaupunkilaisten kanssa olin nuorena miehenä, mutta enää ei kiinnosta. Nykyinen poikaystävä on juurikin thaimaasta ja hän tulee mun luokse vierailulle helmikuussa,.

Ulkonäkö, siisteys, käytöstavat, elämänasenne, pilke silmäkulmassa, hymynkare suupielessä, huomiointi- ja huomaamiskyky Jarmojarmo antaa jormaa thaikkupojille kireää ja saa jormaa savannin urheilta, mustilta sotureilta. Sen pitää tulla sellaiselta mieheltä, jolla on "oikeanlainen" olemus. Oikeanlaisuus, se taas riippuu esim. Kovempi kuin mitkään sixpäkit tai ruskeat silmät. Perusasiat pitää tietysti olla kunnossa, hampaat, iho, kunto, vaatteet. Mutta nuo nyt ovat itsestäänselvyyksiä, myös mitä naisten olemukseen tulee.

Ulkonäöllisesti huomio kiinnittyy yleensä ensin kasvonpiirteisiin. Voimakkaat piirteet miellyttävät ja ihastun usein silmiin. Miehinen ja vahva ulkoinen olemus, itsestään huoltapitävä, mutta ei tarvitse olla mikään lihaskimppu. Liian huolitellut kiiltokuvapojat ei nappaa. Luonteessa ihanaa on kohteliaisuus, määrätietoisuus, hyvä huumorintaju etenkin tilannehuumori ja leikkisyys. Vahva leuka, leveät hartiat ja selän v-linja.

Myös miehekkäät kädet ja käsivarret tekee vaikutuksen. Hymy ja kiva parransänki. Ei tarvi olla lihaskimppu, mut laiheliineille en syty. Yleisesti miehekäs olemus, grrrr. Rohkea älykäs oikeamielinen lämminsydäminen mies.

Sitä ei tietysti tiedä ihan sekunnissa, mutta loppupeleissä nuo ominaisuudet ovat keulilla tärkeysjärjestyksessä. Keskustelu käytiin noin vuonna Meri sanoi hampaat, ne kertoo kuulemma kaiken. Eija sanoi hiukset, koska on kampaaja, Anne sanoi pohkeet, mutta ei osannut selittää, Riitta sanoi silmät ja Arjan mielestä tanssitaito.

Itse ehkä yhdyn Meriin, koska hampaiden kunnosta huolehtiminen on ulkonäköön vaikuttavin asia. Saa olla vinossa, paikatut, kunhan ovat hoidetut ja puhtaat. Semmonen joka kiusaa toisia on tosi tyhmä niistä tyypeistä on mahoton tykätä. Ps pojat tajuutteko itekkään mitä te teette. Mielummin tykkää kiusatusta ku kiusaajast. Paljon rahaa ja pitkä kalu. Iso kuIIi ja korkea älykkyys. Rahalla ei ole väliä. Siistit vaatteet, hymy, tietenkin hyvät hampaat, hyvä leikkaus tukassa, ei niinkään liiat tatskat, kohtelias käytös, juu kyllä- naiset on heikkona kun mies latelee semmoista tekstiä mitä tietää naisen haluavan kuulla vaikkkei ihan totta oliskaan.

Siihen perustuu ulkolaisten miesten suosio naisrintamalla. Eikä esmes tokaise junttimaisesti ett annakkos. Nainen haluaa tulla vietellyksi, no ei aina mutta sanoo sen kyllä. Tämä siis aikuisen naisen mielipide. Täydellinen luomus, vartalo luonnostaan patsasmainen ja kiinteä.

Mies on luonnostaan niin täydellinen, ettei sitä voi maailman kauneinkaan nainen olla. Naisen kroppa on oudonnäköinen ja vajaa, kaukana täydellisestä. Komeat miehet ovat kuin huumetta, luomakunnan kruunuja. Hahah päivän paras vitsi!

Suurin osa miehistä etenkin suomalaisista on löllöjä rumia kaljamahoja, joihin ei heteroinkaan nainen saati homo viitsisi koskea. Komeat miehet on todella harvassa, kauniita naisia sentään näkee joka päivä. Komeat miehet ovat kuitenkin aina paljon paljon paremmannäköisiä kuin kaikista kauneimmat naiset.

Suurin osa miehistä ja naisistahan on tosiaan sitä peruskauraa, joka ei sytytä missään mielessä. Tätä moni ei homopelossaan ajattele. No olen pitkän aikaa ollut välinpitämätön miesten suhteen, mutta kun näin tuon Kiran Jethwan telkussa, niin hänen vartalonsa ja ulkonäkönsä on juuri sellainen, että se kiinnostaa minua naisena. Lisäksi miehen katse kertoo miten sielu voi. Suu ja hymy ovat myös asia,joihin kiinnittää huomiota. Kuitenkin lopupeleissä se luonne ratkaisee kaiken.

No miehen kuuluu haissa makkilannalle ja laskia tuhunua jatkuvasti. Se on vasta miehekästä. Hymy, hiukset, aina ekana katsoo ihania hiuksia, hiuksia on ihana tietty silitellä. Kun silmät tuikkii ja mies hymyilee hän on todella houkutteleva. Kyllä sitä kroppaakin saattaa yleissilmäyksellä vilkaista.

Lantio ja käsivarret kiinnostaa mua. Yleisolemus pitää olla miehekäs ja hyvät käytöstavat. Huumoria, hymy ja puhtaat hampaat ja muutenkin hygienia kunnossa.

Kännissä on kivaa No ei kännissä oleminen mistään hanurista ole, ei sitä viinaa huvikseen juoda. Nakuna on massaa ja lihasta näkösälä. Lihakset mukavan pyöreitä, kun ei ole liian laiha. Voimaa pitää olla paljon enemmän kun minulla. Jaa tää kysymys olikin homoille, enpä heti huomannut kun oikein etusivulla mainostetaan. Kyllä nyt lesbot hajottaa huoneistonsa, kun ne lukee, että miehiä vielä kehutaan.

Se on myrkkyä rekkalesboille joku ottaa vielä turpiinsa kun aamu koittaa. Itse taas en lesbona meinaa mitenkään ymmärtää mikä miehissä muka on kiihottavaa! Olen muutenkin alistuva mies jota alan piireissä kai kutsuttaisiin "subiksi" eli haluaisin saada piiskaakin mutta mua ei kiihota ajatus yhtään että piiskaa antaisi mies. Luulen että kiinnostus peppuseksiiin nimenomaan ottavana osapuolena on nimenomaan alistuvien heteromiesten juttu sillä lukemani mukaan homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa.

Itse haen seuraa ukkomiehistä, jotka elävät heterosuhteessa. Ei voisi uskoa kuinka paljon ainakin pääkaupunkiseudulla ukkomiehet hakevat salaa seksiä miesten kanssa. Eikä uskoisi ennen kuin näkisi. Ja ovat kiimaisia ja kovana ;-. Varmaan kun muijalta ei saa ja miehet ovat aina valmiita, ja lähes poikkeuksetta "palauttavat palveluksen". Aijaa, harmi etten ole moita kohdannut. Jokainen on vähän Se on sitten eri asia että kuka siirtyy ajatuksista käytäntöön Itse naimisissa onnellisesti ja silti miesten välinen kiinnostaa ja kiihottaa.

Tämä tilanne ollut koko aikuisiän. Mitään en silti ole tehnyt tässä miesasiassa. Mutta, jos vain löydän kiinnostavan ja mukavan miehen saatan siirtyä sanoista tekoihin Minä myös naimisissa onnellisesti naiseni kanssa. Haaveilen kuitenkin siitä, että saisin kerran imeä miehen kalua.

Imeä pitkään ja hartaasti Saat imeä jos haluat. Ei ole vielä kukaan miespuolinen ennen imenyt. Heteromiestä ällöttää seksi toisen miehen kanssa. Heteronaista ällöttää seksi toisen naisen kanssa.

Biseksuaalit miehet voivat haaveilla seksistä toisen miehen kanssa. Samoin biseksuaalit naiset seksistä toisen naisen kanssa. Homomiehet haaveilevat seksistä toisen miehen kanssa. Lesbonaiset haaveilevat seksistä toisen naisen kanssa.

Monet homomiehet tuntevat erityistä vetoa heteromiehiin. Siksi monet homomiehet esim. Monet homomiehet pitävät biseksuaalia miestä niinikään vetävämpänä kuin homoseksuaalia miestä. Siksi monet homomiehet esittäytyvät mielellään biseksuaaliksi. Aloittajan kysymyksen voisi siis uudelleenmuotoilla näin: Noh, selvitykset tästä vaihtelevat. Kinseyn tilastot on nykyään puolueettomien tahojen toimesta todettu vääristäviksi, siis ei-heterojen määrää reilusti liioitteleviksi.

Kuinka moni mies haaveilee seksistä naisen kanssa? Haaveilevatko jotkut miehet, siis tietty muut kuin itsestään selvät hetero- ja bissemiehet, seksistä naisen kanssa? Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kesällä päädyin sänkyyn yhden parhaimmista kavereistani, nuorehkon ukkomiehen kanssa. Hän oli varmaan arvannut oman suuntautumiseni, vaikka asiasta ei ole ollut koskaan puhetta. Hän tosin keskeytti yhdynnän kerran huutamalla "mitä me oikein tehdään? Tuntui vähän siltä kuin tuo kylmä ja tunteeton muija olisi ollut huoneessa itse läsnä.

Jouduin eräänlaiseen psykologin ja lohduttajan rooliin, kun kaveri sai orgasmin miehen kanssa ja oli varmaan tietämättäänkin, ehkä alitajuisesti haaveillut minusta perhehelvettinsä keskellä. Minulla on fetissi miesten suuntaan, vaikka olen äijämies. Mutta paneminen ja pussailu miehen kanssa tuskin onnistuisi. Kaipa sitä ollaan bi. Koska haen miehestä ja naisesta aivan eri ominaisuuksia, niin olisiko tuo miehissä käynti minulle edes aviopetos?

Jos haen miehestä sellaista, mitä en voi naiselta saada, niin eihän nainen siinä mitään menetä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä.

. Minua kiinnostaa miehessä tietty särmä ja ulkonäkö tietysti. Kiitos miinuksista, mutta eikös joku lakikin ole minun puolella. Teitä on alle 0,1 prosenttia. Myös täysin heterolla voi olla homoajatuksia, mutta hän ei niitä toteuta, eikä pysty toteuttamaankaan muuten kuin fantasioissaan, Ne saattavat ilmetä enemmänkin fetissien muodossa, kuin kookonaisvaltaisempana miehistä kiinnostumisena. Vähän tyhmäkin saa välillä olla, romanttinen. Gay etsivät miehet kiihottava mies Homo etsii Mies. Kuvat: 1 Kinnostaa joutua toisen dominoivan miehen käsittelyyn. Etenkin formupukuiset ja työasuiset miehet kiihottaa. Kaikenlainen. 6. heinäkuu Täytyykö olla bi-pari, jos etsii miestä tai naista mukaan ryhmäseksiin. Sex work net helsinki gay deitti. kolmanneksi On aivan tyypillistä, että jo pelkkä ryhmäseksitilanne kiihottaa niin paljon, että se riittä syyksi harrastaa sitä. Homo etsii Mies. 45 Kinnostaa joutua toisen dominoivan miehen käsittelyyn. Etenkin formupukuiset ja työasuiset miehet kiihottaa. Kaikenlainen sidonta.

Homoseksuaaliseen suomi24 seksiseuraa flirtfair

Gay etsivät miehet kiihottava mies