Gay bb suomi sex seuraa

gay bb suomi sex seuraa

Ympäristöstä tulee pitää huolta. Z niin kuin Zorro, tällä saa kätevästi aikaa allakkaan. Ånko tälle kirjaimelle käyttöä? Ö-mappi, sinne joutaa aika moni asia. Pääaineena luin laajan kokonaisuuden strategiaa, yritystaloutta ja muita vastaavia reaalimaailmasta irrallaan olevia substanssikokonaisuuksia. Sivuaineista hain kosketuspintaa maaperään tutustumalla pitkän sivuaineen verran ohjelmistotuotantoon sekä vielä lyhyen sivuaineen mittaisen katsauksen tietojohtamiseen.

Työskentelen globaalissa liikkeenjohdon konsultoinnin, tietotekniikan ja ulkoistamisen palveluyrityksessä nimeltään Accenture. Maantieteellinen lokaatio on Helsinki, joskin iso osa ajasta vietetään asiakkaiden luona ympäri maita ja mantuja. Miten päädyit sinne töihin? Accenture kutsui minut keväällä yrityspäivien yhteydessä järjestettävään, jo legendaariseksi muodostuneeseen iltatilaisuuteen, josta prosessi alkoi. Muutaman haastattelun jälkeen minulle tarjottiin työsopimusta, jossa määrätyn aloituspäivämäärän neuvottelin niin, että sain toiseen firmaan tekeillä olleen diplomityön stressittä valmiiksi ja ehdin vielä pitämään kuukauden kesälomaakin.

Mikä työssäsi on parasta? Parasta ja toisinaan myös rasittavinta on työn projektiluonne ja projektien keskinäinen erilaisuus: Työn projektiluontoisuus myös takaa keskimäärin sen, että saa keskittyä selkeästi yhteen asiakokonaisuuteen kerrallaan ja toisaalta asiat saadaan myös päätökseen. Projektityön kääntöpuolena ovat päälle painavat kuolemarajat ja toimintaympäristön jatkuva dynaamisuus. Hyvänä puolena täytyy lisäksi mainita työympäristö ja siinä vaikuttavat kollegat, jotka nuoreudessaan joko fyysinen tai henkinen ikä pitävät organisaation jatkuvassa positiivisessa liikkeessä.

Miten toimenkuvasi rakentuu opiskelujen pohjalle? Mistä on ollut hyötyä? Tutalla saa hyvän yleiskatsauksen yritystä koskettaviin asioihin ja vankan pohjan, jonka päälle rakentaa käytännön osaamista. En kaipaa; koen saaneeni siitä kaiken irti ja olleeni valmis siirtymään elämässäni seuraavaan vaiheeseen.

Toisaalta työ nuorekkaassa ja dynaamisessa firmassa muistuttaa aika ajoin opiskeluaikoja, joskin menetetystä ajasta saatava korvaus on moninkertaistunut. Lisäksi pidän aktiivisesti yllä myös kontakteja opiskelijamaailmaan vastaamalla Tampereen alueelle tehtävästä opiskelijayhteistyöstä.

Missä toivot olevasi viiden vuoden päästä? Työpaikassa, jossa saan tarpeeksi usein kokea mahdottomia haasteita, onnistumisen riemua, innovoinnin tuskaa ja intohimoista yhteishenkeä paketissa, joka jättää elämään tilaa myös muulle kuin työlle.

Mikä, missä ja millainen tämä työ on, sen aika näyttäköön. Muistele teekkariwappua lyhyen runon muodossa Join oluen, join parisenkymmentä, herään aamulla. Indecs voitti kilpailun heti sen ensimmäisenä vuonna. Miksi juuri Indecs voitti palkinnon? Ansioiksemme luettiin liikuntatapahtumien monipuolisuus ja runsas määrä läpi vuoden.

Aktiivisen jäsenistömme lisäksi osa kiitoksesta kuuluu myös sisarkilta jonka kanssa olemme järjestäneet monia tapahtumia ja jakaneet liikuntavuoroja.

Mitä eri lajeja tapahtumissa on harrastettu Lajeina on ollut ainakin jalkapallo, sulkapallo, koripallo, lentopallo, pesäpallo, beachvolley, kyykkä, sähly, kuntopiiri, kamppailulajit, kumipelausiso, suunnistus, vaellus, jääkiekko, kaukalopallo, mäenlasku, lumifutis, pöytälätkä ja Skijump Miten paljon tapahtumissa on ollut porukkaa? Suuremmissa yksittäisissä tapahtumissa aika paljon, mutta viimeisen vuoden aikana normaalit tapahtumat ovat olleet liikaa pienen aktiivisen porukan varassa, jolle kuuluu suurin ansio saamastamme palkinnosta.

Fuksien määrä on ollut hämmästyttävän pieni lähes joka lajissa, joten haastankin heidät aktiivisemmin mukaan tapahtumiin. Selkeä enemmistö porukasta on ollut nykyisiä 2. Miten aiot kehittää killan liikuntatarjontaa? Ennen tapahtumien määrän lisäämistä haluaisin aktivoida suuremman määrän jäseniä liikuntatapahtumiin, mutta toki joitain uusia lajeja olisi kiva ottaa mukaan tarjontaan. Myös kesäksi olisi kiva saada Tampereella oleskelevat jäsenet liikkumaan viime vuonna porukkaa ei kesäkuun alun jälkeen riittänyt.

Otan ilomielin vastaan ideoita uusista liikuntamuodoista tai muista vapaa-ajan aktiviteeteistä. Myös kauniimman sukupolven edustajia olisi kiva saada enemmän tapahtumiin, joten ehdottakaa joitain teille mieleisiä liikuntamuotoja. Mitä liikuntatapahtumia tällä hetkellä pyörii tai on tulossa? Bommarin vakiovuorot su ja ke , Tamppivuorot ti ja ke , kevään aikana ainakin jalkapalloa ja pesäpalloa, kesällä näiden lisäksi beachvolleytä, jos porukkaa riittää.

Miten tapahtumiin pääsee mukaan? Tulemalla paikalle edellä mainittuina aikoina ja liittymällä Indecsin sporttilistalle lähettämällä mailia datatoimarille tai kirjoittamalla sähköpostiosoite kiltiksen ilmoitustaululla olevaan listaan.

Milla Soppela Pidä kiltis siistinä Ohjeistusta yhteiseen tavoitteeseen Kuten joku on ehkä saattanut huomata, jos ei muusta niin ainakin komennosta killan ilmoitustaululla, olemme aloittaneet vuoden alusta killan siistimiskampanjan. Vuoden alussa pidettiin fuksien kanssa siivouspäivä, jossa kiltis jynssättiin putipuhtaaksi, vaan kauankos se puhtaus taas kestikään? Eli tarkoituksena olisi näiden täsmäiskujen lisäksi todella myös ylläpitää siisteyttä ja edistää kaikkien viihtyvyyttä kiltiksellä.

Uudet hienot kalusteemmekaan eivät pääse oikeuksiinsa ollessaan peittyneinä kaikenmaailman ryönävuoriin. Riittää, että jokainen siivoaa omat sotkunsa, näin myöskään kukaan ei vahingossa heitä pöydillä lojuvia tavaroitanne roskiin. Olisi myös varsin suotavaa, ettei aiheuteta pöydille lehti- ja paperikaaosta vaan laitetaan ne siisteihin pinoihin pöydillä oleviin koreihin tai sivussa olevaan lehtitelineeseen.

Sieltä ne kävelevät jossain vaiheessa paperinkeräykseen. Korviini on myös kantautunut tieto, että joitain tahoja saattaa ärsyttää iänikuiset kahvirinkulat pöydillä, puhumattakaan käytetyistä kahvikupeista! Näin ollen kahvin tai muiden nautintoaineiden juojat voisivat jälkensä pyyhkäistä esimerkiksi vessapaperilla, jota on hyllyillä.

Hyllystä löytyy myös tiskiainetta ja -harja, joita jokainen saa ihan itse käyttää, kun käy mukinsa tiskaamassa viereisissä wc- tiloissa.

Kiltamme ei tarjoa kertakäyttömukeja kahvinjuontiin kiltahuoneella, joten hyllyyn saa tuoda oman mukinsa. Kahvi sen sijaan tarjotaan, sitä löytyy hyllystä ja vierestä kahvinkeitto-ohjeet.

Näistä mainittakoon suurimpana ongelmien tuottajana määrä, jota tulee siis 1,5 mitallista täyteen pannuun. Kahvimaitoa saa jääkaapista ja senkin käytölle ohjeet löytyvät jääkaapin ovesta. Joitakin aikoja sitten kiltahuoneellemme ilmestyi myös biojäteastia viimekeväisen ponnen ansiosta. Biojätteeseen kuuluvat esimerkiksi suodatinpussit kahvinpuruineen, teepussit ilman niittejä, hedelmien kuoret, ruuan tähteet, talous- ja wcpaperi, kasvien lehdet ja kaikki mikä on joskus ollut elävää.

Lopuksi vielä kooste opitusta: Linja-autossa oli tunnelmaa, Hartwallilla saatiin maistiaisia ja Lappeenrannassakin tunnelma saatiin lopulta kohoamaan. Tässä päiväkirjallemme matkan varrella uskottuja ajatuksia ja tunnelmia, bussin takaosan näkökulmasta Se surullisen kuuluisa kossupullo Fysiikan luennoilla olivat paikalla lähes kaikki excuilemaan lähdössä olevista Indecsin fukseista.

Anna teki ex tempore päätöksen lähteä sittenkin mukaan ja täyttää siten viimeinen tyhjänä ollut paikka R. P 1,5 l kossupullo. Matkaseuramme ei kestänyt meitä edes linja-automatkan alkuun saakka, vaan hyppäsi sohvalta ja särkyi pirstaleiksi. Muisto ei koskaan katoa. Kriisiapua tarvitaan Lähtö Obeliskilta Kaikki olivat oikeasti ajoissa takaisin bussissa ensimmäisen pysähdyksen jälkeen.

Ei Alkoa kossupullon korvaajan hankkimiseksi. Maha täynnä, mieli hyvä Kenenkään ei ole edelleenkään havaittu puuttuvan bussista. Vessa ei ole tukossa ja kaikki meinaavat oikeasti olla suhteellisen kiltisti ennen Hartwallia. Paskin läppä kisan edustukset ovat oikeasti olleet kohtuullisen paskoja Sanna-Mari havaitsi lipun vuorella, joka ei ollut kultainen.

Kossupullon kohtalo vaivaa edelleen mieliä. Iiron lahkeessa asuu muumi Tekstissä oli kuulemma hyvin koomainen hoo. Ja Terhi pitää lääkärit loitolla omenoiden voimalla. Todettiin, että Lahteen on yllättävän lyhyt matka joku Jyväskyläkin olisi jo ihan eri asia Sanna-Mari havaitsi, että bussin ohitti auto.

Aino keksi, että busseissa voi katsoa elokuvia. Iiron koordinaatio ei enää toimi: Tuo on jo melko paha. Kossupullo ei ole edelleenkään joukossamme, joten sitä ei voi avata. Itku pitkästä ilosta ja nauru lyhyestä Joku keksi, että Lappeenrannasta olisi lyhyt matka Venäjälle hakemaan viinaa. Onneksi niitä ei kuitenkaan tarvita Kykenemme vielä itsekin tajuamaan, miten huono juttujen taso todella on Juhani asui Kajaanissa, mutta syntyi lahtelaisessa kerrostalossa. Käskettiin lisätä Artun opetus: Jopa pinnit karkaavat Santsun päähän.

Jos vuosi olisi 80 vuotta, kaikki eivät eläisi vuottakaan. Saaks siel ulkona muuten juoda? Vierailuaika Hartwallin tehtaille Takaisin bussissa. Tuli ähky ja jälkimaku. Oli hyvää ja ei. Vesa meinaa edelleen olla reissun alkoholittomalla linjalla Bussi alkoi kärytä ja hajosi!! Koska menevät ensimmäiset ihmiset rikki?

Bussi ehjä ja liikkeellä edelleen. Opiskelija tai Aino ei kuulemma tarvitse elämäänsä kuin taskumatin, pullonavaajan ja eväsrasian. Joista eka ja vika ei. Ja Juippi laulaa kuulemma aina väärin. Mutta kuka tekee muistiinpanoja Rankalla kun Terhi on Saksanmaalla? Hiljalleen kaikki tuntuvat ajautuvan tänne bussin peräpäähän. Vaikka täällä tutor-laurin mukaan haiseekin Kuskilta tuli paskin läppä! Täällä tapahtuu kummia Terhikin avasi lopulta ensimmäisen siiderin Elli väitti, että täällä takana on paska ilma.

Ja käski avata kattoikkunan. Tottelimme Juippi laulaa edelleen mieluummin kuin hyvin. Santsukin keksi lopulta, mikä on Finlandia Pojat innostuivat: Terassikausi ja jäätelökausi on nyt virallisesti avattu!

Roskis nimeltä Sulotar hyökkäsi Ainon kimppuun ja pojat keskittyivät inttijuttuihin sekä kaljaan. Bussi ei ole edelleenkään räjähtänyt ja kaupassa oli kylmiä juomia.

Vaikka Jaakko valittikin jotain epämääräistä puolen litran Sandelseista. Lauri ja Arttu kävivät sotkussa ja hienoa kuulemma oli. Kesän ensimmäiset kärpäset on nyt myös bongattu! Juippi sanoi Iiroa huoraksi, josta seurasi parisuhdekriisi. Joka johti siihen, että Iiro kuristi Juipin. Joka ei valitettavasti kuollut. Bussi ajoi kuoppaan ja melkein hajosi taas Santsu purki patoutumansa siideritölkkiin, syö nyt nakkia ja on pitkästä aikaa tyytyväinen.

Nakki on tosin kuulemma turhan pieni, mutta silti siideriä parempi. Iirolla on todistettavasti yllättävänkin hyvä musiikkimaku Ainon Strongbow-tölkki hylkii sisältöään, Santsu hajottaa kaikki nestepakkaukset puolen metrin säteellä ja Vesa ompelee keskittyneestä. Vesa on myös edelleen selvinpäin ja vaatteet päällä! Aaro kertoo vitsejä, muttei suostu tarttumaan mikkiin. Porukka alkaa taas mystisesti kasautua bussin takaosaan ja thaiviski vetelee viimeisiään Aaro kertoo lopultakin vitsin mikkiin!

Ja Juipin tasottomien vitsien määrä on ääretön. Timokin pääsi mukaan vitsiin! Vesalla on lopultakin kalja kädessä! Ei se vaan voi vastustaa kaljan kutsua: Kuskikin pääsi taas vauhtiin paskin läppä kisassa. Kevät on tosiaan täällä: Manager liittyi paskin läppä kisaan, mutta ei yllä edes sellaiselle tasolle, että yritelmiä voisi sanoa läpiksi Suomen suurin Prisma on mainoksen mukaan Lappeenrannassa, wow!

Anttikin aloitti vitsinkerronnan, olisimme tosin odottaneet parempaa tasoa Tavarat mukaan ja kahdelta takaisin Vesa meinaa edelleen olla selvin päin ja Juipilla ja Iirolla on jälleen parisuhdekriisi. Aina välillä kannattaa olla ei-lihansyöjä! Iiro, Jaakko, Juippi ym. Lappeenrantalaisia ei näy vieläkään paikalla, mutta katsotaan, mihin ilta kehittyy. Porukka alkaa olla hiljalleen filosofisessa kunnossa ja Santsu ja Vesa ovat uppoutuneet ilmeisen syvälliseen keskusteluun.

Saunaintoisia tyttöjä ei ilmaannu, joten sekasauna alkaa ja pojat suuntaavat sinne Terhi kaatoi Ainon siiderin. Puolet tosin jäi pulloon eikä Aino nuollut nestettä pöydältä. Saimme tiskiltä kuivaamiseen sydän-enkeli-kuvioisia serviettejä!

Timo lähes nuoli kaatuneet siiderit Samin lahkeelta, mutta seura sai Timpsan lopulta hillitsemään halunsa. Pohdintaa siitä, onko puolen tunnin kävelymatka Alkoon liian pitkä. Ei, sanoo Aino, yli tunti yhteensä on, sanoo mm. Terhi Todettiin, että Vesa olisi loistava ulkoministeri ainakin myyviä otsikoita syntyisi kiitettävästi.

Todettiin myös, ettei kuumeinen Lauri ole kovin loistava väittelijä, vaikka aina välillä herääkin. Aktiivista keskustelua siitä, onko sovinismilla ja realismilla lopulta jotain eroa Juippi kertoi Laurin olevan horo, koska on a neitimäinen ja b tykkää nuolla naisten piirakkaa. Tosin kukaan ei ymmärtänyt näiden kytköstä. Lisäksi Juippi väitti ymmärtävänsä Lauria Lappeenrantalaisia tulee ja menee, mutta kukaan ei jää paikalle. Kun Juippi tulee, ei tarvita erilaista paperia, koska se ei ole niin konkreettista.

Juippi runoilee enemmän tai vähemmän onnistuneesti Santsu ehdotti juomapeliä, koska empiiristen havaintojen mukaan tunnelma ei pääse normaalitasolle ilman Vesan hölmöilyjä. Kukaan ei oikein herää. Tarvittaisiin elämää Pojat sinkosivat saunasta ulos. Kuulemma sauhuumaan Ne tulivat takaisin.

Tässä vaiheessa kirjurilta loppui a paperi ja b kirjoitusinto. Tunnelma ei edelleenkään kohonnut, joten lähdimme paikalliseen Iltatähti-baariin. Yksi Managerin fukseista joutui lähes heitetyksi ulos, mutta muilla oli kohtalaisen mukavaa.

Enemmän tai vähemmän mutkien kautta palailimme saunalle, jossa tunnelma oli kohonnut lisääntyneen ihmismäärän myötä, ja loppuilta menikin tanssiessa ja hauskaa pitäessä. Musiikkia sai kuulemma toivoa mitä tahansa mitä vain YouTubesta löytyi, mutta saantoprosentti toiveissa oli silti kohtalaisen heikko. Viimeiset hitaat sujuivat Iso Hali -tyyppisessä piirissä ennen kuin kahdelta starttasimme sitten bussissa kohti Hervantaa.

Yleistunnelma bussissa oli melkoisen torkkuva, mutta jotkut jaksoivat pitää tunnelmaa nsa yllä jopa koko matkan ajan. Lepi väitti unohtaneensa takkinsa saunalle ja sammui lopulta bussiin ruisleipä kädessä.

Tosin seuraavana päivänä selvisi, ettei kyseinen takki edes ollut matkassa mukana olimme takaisin Hervannassa, ja itse kukin suuntasi kotiin tässä vaiheessa jo kaivatuille yö- tai aamu-unille. Timo Pyykkö Valkohaalarisitsit Amos Valkohaalarisitsit, yhteiset sitsit Indecsin sosiaalipolitiikan ja lääkiksen kanssa pidettiin lääketieteen opiskelijoiden kerhohuoneella eli Amos klubilla.

Matka sitseille alkoi ensimmäinen maaliskuuta, jolloin Joonas Leppävuori soitti ja kyseli lähdettäisiinkö sitseille. Totta kai me lähdettäisiin sitseille, mistä löytyy lääkis- ja sosiaalipolitiikan tyttöjä! Ilmoittautuminen vetämään -ja voi venäjä: Ehdin jo menettää toivoni rikkaista naimisista, kunnes puhelin soi jälleen. Kuusi tuntia ennen sitsejen alkua Lepi soitti ja sanoi: Kyllähän me sitseille lähdetään!

Sovittiin, että illasta tulisi rauhallinen -ja kotiin heti sopivassa saumassa. Täytyisihän sitä yrittää olla fiksusti, jäisi itsellekin parempi muistikuva.

No, siihen kuvaan voidaan palata myöhemmin Haalarit päälle ja bussiin 13! Tunnelma bussissa oli kotoisa, koska puolet ihmisistä oli haalarikansaa.

Amos Klubilla kengät pois ja sisään! Aluksi tunnelma oli jännittynyt ja ihmiset olivat jakautuneet kolmeen leiriin koulutusohjelmittain. Leirit tarkkailivat toisiaan ja tunnelma oli lähinnä jäykkä. Tarkkasilmäisenä huomasin oletuksen edullisesta sukupuolijakaumasta todeksi. Tunnelma räjähti rennoksi puheen solinaksi heti kun istuimme pöytiin, niiden tuntemattomien ihmisten keskelle. Toastejen, Lauri ja Joonas, toimesta kisattiin kuva- Toastejen, Lauri ja Joonas, toimesta kisattiin kuvaarvoitus ring-a-ling -tyyppisesti.

Arttu ja Iiro alkoivat tietysti heti soittamaan Joonaksen numeroon. Ensimmäinen punishment oli siinä. Sen jälkeen jäädyin totaalisesti, kun piti kertoa vitsi. Mistä minä nyt vitsin repäisisin! Sitä olotilaa oli pakko hiukan lieventää. Sovittu linja, rauhallisesti vaan, katkesi lopullisesti kun kolme lähellä istuvaan naista eivät juoneet omia shottejaan, vaan reilusti kaatoivat ne kaljatölkkiini.

Pikku hiljaa tölkkini sisältö konsentroitui. Ja niin ilta eteni hyvin. Alkuruuasta pääruokaan ja niiden välissä tietysti laulua ja juominkeja, niinkuin sitseillä on tapana.

Ruokailun jälkeen killat esiteltiin. Sosiaalipolitiikan poijjaat näyttivät puuttuvan Osa sossuista oli jäänyt sovinnolla kotiin, sillä he olivat arvelleet koneteekkarien vievän kaikki naiset. Koneteekkareitahan ei valkohaalarisitseillä ollut ja kun sossut luovuttivat, naiset olivat meidän!

Onnellisuus sai keskittymiskykyni herpaantumaan ja jouduin jostain syystä eteen. Nytkin piti yrittää ratkaista kuva-arvoitus. Toast antoi yleisen vinkin koko juhlaseurueelle ja tajuntani laajeni. Vastaushan oli aivan selvä! Kaikki hiljentyivät odottamaan vastaustani. Selvänäköisyyteni herätti hämmästystä, kanssatoverini eivät odottaneet minulta moista viisautta.

Kahvi ja konjakki siinä tekijäisenä suistivat minut lopullisesti sovitulta polulta. Onneksi tutalainen ei koskaan ole yksin! Muillakin tutalaisilla oli kädet tyhjinä ja pää täynnä Lopulta oli turvauduttava yösijaan vieraassa asunnossa, kaverini luona tietenkin.

Lohdutukseksi ja matkaevääksi sain tutoriltani vielä muutaman kaljan. Matka oli antoisa ja teekkareiden perinteitä kunnioittava. Ei se itse tarkoitus ole niin tärkeä kunhan syy on arvoitus.

Vai miten se menee I m studying in FEUP engineering faculty of Oporto s university more specifically industrial engineering and management. The only person, from my university who went with me was Luis Magalhães who also shares the same ideas that I ll express next. Since the first time I heard about this event from our student s association I immediately noticed that it would be very important for me to be there in order to relate myself to foreigner people and learn more about marketing which is an area related with my course.

From the first time I started the communication with the organisation that they were very receptive to any doubts, I noticed that this trip with Estiem would be so much better than what I could have ever imagined. As soon as I arrived I was very well treated and I immediately connected with everyone around me. All the activities were very well organised as well as the fun provided.

The conferences were very interesting and compelling and the speakers left us at ease. Our way in Helsinki was really easy as everything was carefully planned in advance.

Unluckily we weren t able to sightseeing the city. However the provided leisure moments and nightlife were well worth the journey such as the sit sit was.

After Helsinki, the seminary was held in Tampere where we would spend the following days. There we saw snow for the first time while in Finland and also learned how dangerous it can be. For our big start in this unexplored city we went to a Valentine s day party ready to be hugged and hug back!

And even the karaoke was no match for us! But our best moments in Tampere were spent on a cottage where we could party as much as we wanted, while enjoying the sauna and the ice holes, as well as sledding and loads of fun.

This journey helped me a lot in learning and improving my personal relationship as well as my curriculum, only possible thanks to the great efforts of the Visionary Marketing, Helsinki-Tampere team. It was really great to be able to meet these two amazing cities in such a short time accompanied by that wonderful group of Estimers.

Hope to meet you next ; Visionilaiset kasassa. Johanna Ketoja Pörssin rinnerieha Jyväskylä Olipa kerran seitsemän veljestä: Eräänä raikkaana talvipäivänä he päättivät vastata jyväskyläläisten kyltereiden esittämään sydäntä raapaisevaan toiveeseen pelastaa opiskelijatapahtuma teekkariudettomuudelta. Niinpä he pakkautuivat Maran vanhempien tila-autoon ja suuntasivat kohti Jyväskylää. Artun, Vesan ja Jessen suoritukset olivat yhtä puhtaita kuin heidän haalarinsa.

Tölkit päätyivätkin miltei täysinä huulille vain muutaman pisaran kostuttaessa hankea. Joukkomme atleetti, Mara, räväytti ja säväytti pysähtyessään kerta toisensa jälkeen useiden metrien päähän tölkistä. Osoittaen tutalaista sisukkuutta hän riisui valjaat ja käveli painavasti lastatun pulkkamme luo ja valitsi helpomman oluen.

Matka alkoi railakkaasti ja jo ennen puoliväliä kuskina toimiva Johanna kyseli korvatulppia. Hyvässä seurassa aika suorastaan lensi ja olimmekin perillä jo ennen kolmatta Gay Bar-kappaletta. Riihivuorelle saavuttuamme lisäsimme ulkoaktiviteetteihin sopivia vaatteita haalareidemme alle.

Matkalla vessaan järjestyksenvalvojat pysäyttivät Artun ja sanoivat, ettei vessaan sitten mennä juomaan omia juomia. Oven edustalla oli noin sata iloista opiskelijaa omat juomat kädessä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta, joten houkutus vessassa tissutteluun oli kyllä kova.

Taisteluvarustukseen siirryttyämme osallistuimme ensi töiksemme kaikkiin mahdollisiin kisoihin. Indecsin nimen koristaessa kaikkia osallistumiskaavakkeita siirryimme kaljabenjin luo.

Iiro osoitti vääräksi harhaluulon, että kömpelö ihminen ei voisi olla myös kankea. Muutaman Iiron muotoisen kuopan jälkeen Iiro sai viimein otteen tölkistä. Ote ei kuitenkaan pitänyt ja kultainen neste virtasi hangelle. Arttu ja Vesa ryntäsivät saman tien tölkkiä kohti. Vesa ehti paikalle ensin, 16 Järjestäjät tiesivät joukkueemme kovan kunnon ja laittoivatkin lumifutiksessa parhaan valttinsa meitä vastaan heti ensimmäiseen peliin.

Jyväskylän lahja lumifutikselle, Pörssin joukkue, asettui vastaamme pelokas ilme kasvoillaan. Pelkoa lisäsi yläosattomuutemme, joka johtui tuomarin lupaamasta maalista, jos pelaisimme ilman paitaa.

Miltei voitosta voittoon jatkunut putkemme päättyi lopulta kolmanteen peliin vastustajien voittaessa tuomaripelillä heillä oli tuomarin mielestä enemmän maaleja kuin meillä. Stiga-race osoittautui heikoksi kohdaksi erittäin fyysiselle joukkueellemme.

Iiron miehekäs läpi vaan asenne johti hylkäykseen ja useiden pujottelukeppien uudelleen asetteluun. Artun päivän nopein aika hylättiin naurettavin perustein Stigaa ei olisi kuulemma saanut kantaa vaan sillä olisi pitänyt laskea.

Vesan motoriikka ei riittänyt haasteelliseen selkä edellä-tyyliin, vaan hän tutustui rataa reunustavaan lumipenkkaan syvällisesti. Nopein aika muttei yhtään suoritusta. Valkohaalaristen suoritukset eivät kuitenkaan jättäneet ketään kylmäksi. Sinkkurinki kisa päättyi odotetusti kaksoisvoittoomme.

Ainoan varjon kisalle antoivat tyttöjen likinäköisyys alussa kukaan ei ottanut Jesseä parikseen. Ensimmäisessä kisassa, kottikärrykävelyssä ja eukonkannossa, nappasimme triplavoiton. Toiselle kierrokselle pääsi jatkoon Arttu pareineen ensimmäisen kisan parhaan ajan takia sekä Vesa voitettuaan puhtaalla voimalla merimiespainissa vastustajansa. Pakkasta oli ja taitoa. Maalejakin tehtiin, mutta voitot tuli muualta.

Viimeisenä lajina oli haastava, koordinaatiota ja synkronointia vaativa, halauslaukkarata. Tutalaiseen tyyliin Arttu ja Vesa olivat pareineen ylivoimaisia. Palkinto oli suoraan aikuisten kaupasta. Köydenvetoon osallistuimme sekasarjaan yhdessä Pörssin tyttöjen kanssa. Olkkosen Joonaksen esimerkkiä seuraten emme ottaneet taka-askelia emmekä astuneet maahan piirretyn viivan yli. Tämä johti suvereeniin voittoomme vastustajien liukuessa mahallaan köyden päässä.

Possuryömintään oli varattu paikka vain kuudelle joukkueelle. Tampereelta asti ajaneina olimme tietysti hieman muita myöhemmin paikalla emmekä saaneet nimeämme kuuden joukkueen sekaan.

Emme antaneet tämän kuitenkaan häiritä suoritusta vaan lisäsimme listaan ylimääräisen kohdan meitä varten. Teekkarin on oltava myös röyhkeä. Itse kisa oli alusta asti hallinnassamme.

Tukkihumalassa muutama joukkueemme jäsen tosin muisteli jääkiekkoaikojaan taklaillessaan puolet kevyempiä tyttöjä. Kaikkien selvittyä tukkihumalasta ja mäkijuoksusta lähdimme liukumaan mäkeä jonossa takamuksillamme. Meidän haalarimme osoittautuivat parhaiten voidelluiksi ja tulimme konttauspaikalle ylivoimaisessa johdossa.

Teekkarille tuttu konttausasento oli meillä hyvin hallussa ja saavuimme palkinnot sisältävälle lumikasalle ensimmäisinä. Kasa sisälsi Koskenkorvapulloja kaulaa myöten upotettuina. Kaikki pullot olivat erikokoisia. Jonon ensimmäisenä kontannut Jesse arveli kisan vielä jatkuvan ja nappasi käsiinsä toiseksi pienimmän pullon. Pullon henki ehtyi jo kolmannen veljemme kohdalle puolen joukkueesta jäädessä kuivin suin. Odotellessamme palkintoa miltei jumalallisesta suorituksestamme meille selvisi, että itse pullo oli ollut palkinto.

Kyllä harmitti pullon valinta. Olimmepa kuitenkin näyttäneet kyltereille ja humanisteille, ettei teekkaria kokeneempaa konttaajaa olekaan. Härvelilaskun tulokset valittiin puhtaasti tuomariäänien perusteella. Ei siis ollutkaan yllätys voiton päätyessä Jyväskylään. Miten kaksi sohvaa suksilla ja pöydällä olevalla pöytälätkällä on muka hienompi kuin kuusi teekkaria pulkkien ja liukureiden päällä jonossa?

Kisojen loputtua oli aika siirtyä Opinkivelle saunomaan. Saunalla opetimme kylterihumanisteille teekkarilaulantaa. Löysimme myös karaokepaikan, joka täyttyi saman tien valkohaalarisista. Lauloimme miltei kirjat läpi Paratiisista Albatrossiin karaoketädin kuuluttaessa kerta toisensa jälkeen: Eikö kukaan muu halua laulaa? Karaoketädin näyttäessä yleisölle muutakin kuin teekkarilaulantaa ryntäsivät muutamat meistä lavalle tanssimaan ja laulamaan tädin kanssa.

Saunan jälkeen oli aika siirtyä Giggling Marliniin nauttimaan jyväskyläläisestä yökerhoelämästä. Emme kuitenkaan päässeet suorilla perille vaan päädyimme etkoille sikäläisen siniverisen luokse. Kestitys oli hyvä suomalaisen väkijuoman löytäessä kumppanin hienosta hifipuristetusta espressosta.

Muutamat meistä päättivät myös keventää karvoitusta parvekkeella partakoneen avulla. Aateliselta lähdimme lähellä sijaitsevaan kuppilaan, Sonjaan, nauttimaan häppärin antimista. Paikan järjestysmies osoitti halveksuttavaa nihkeyttä eväämällä Maralta sisäänpääsyn turhan takia. Kadulla tetsaaminen ei ole muka suotavaa käyttäytymistä kuppilaan sisään haluavalta.

Mara päätti mennä lepäämään hetkeksi autoon, joka sijaitsi aivan kuppilan vieressä. Lähtiessämme Sonjasta huomasimme Maran kadonneen. Hän ei myöskään vastannut puhelimeen. Ennen kuin olimme päässeet sisään katosi Vesakin. Lopulta löysimme kuitenkin toisemme yökerhon sykkeestä. Yökerhossa tunnelma oli railakas. Lux-bändin lukuisat Bon Jovi-coverit innoittivat joukkomme kauniiseen yhteislauluun. Baarin sulkiessa oviaan siirryimme viereiseen kebabpaikkaan.

Iiro osoitti, että isolla miehellä voi olla myös huono motoriikka tekemällä näyttävän sisääntulon kebabilan portaisiin. Rotanlihat saatuamme hyppäsimme autoon ja lähdimme kohti rakasta Hervantaa, johon saavuimme lopulta viiden aikaan aamuyöstä. Pörssin Rinneriehasta jäi käteen mm. Lisäksi saimme hyvin näkyvyyttä Suomen humanistiskylterisessä yhteisössä olemalla yhtä äänekkäitä seitsemistään kuin parisataa heikäläistä.

Teekkareiden fysiikan ylivoimaisuus tuli myös selväksi kaikkien voimaa, nopeutta tai taitoa vaativan lajin päättyessä voittoomme. Ensi vuonna uusiksi mutta suuremmalla joukolla. Oli muuten OK reissu. Terhi Marttila Council Meeting Hampuri Vesa pyysi kirjoittamaan jutun CM-matkasta jo heti seuraavaan Infactoon, joten vielä matkaväsyneenä nyt sitten kirjoittelen.

Pahoittelen siis sekavia ja mahdollisesti katkeilevia ajatuksiani jo ennakkoon: Viikko oli kuitenkin hauska ja kului nopeammin kuin kukaan olisi voinut edes uskoa: Onneksi kuitenkin on olemassa valokuvia ja monenlaisia yhteydenpitovälineitä sekä tilaisuuksia tavata uudelleen: Saavuimme Villen kanssa kaupunkiin jo päivää ennen tapahtuman alkua.

Ehdimmekin pyörähtää Reeperbahnilla vilkaisemassa, minkä lisäksi Ville pääsi shoppailemaan kenkiä ; Löysimme myös mielenkiintoisia ruokapaikkoja, uuniperunoista turkkilaiseen pastaan. Itse pääsin myös tapaamaan kaupungissa harjoittelussa ollutta kaveriani, joka sitten opastikin meitä illalla ympäri kaupunkia.

Varsinaisesti tapahtuma alkoi ensikertalaisten koulutuksilla ja illallisella, joiden jälkeen suuntasimme kohti Reeperbahnia ja Kiezin aluetta, jolta löytyy monenlaista baaria ja klubia. Council Meetingin päiväohjelmaan kuului GA: Välillä väsymys hieman painoi iltojen juhlinnan jälkeen, mutta loistava tunnelma ja mukavat ihmiset auttoivat jaksamaan vaikka sitten olisikin herännyt kesken muutenkin lyhyiksi jääneiden uniensa siihen, että sängyn ympärille on kerääntynyt rinki ihmisiä laulamaan Aurinko paistaa aina Hampurissa.

Aurinko paistaa siis myös hampurilaiseen. Brysselin aurinkoisella lentokentällä oltiin tapahtuman ESTIEMin kevään Council Meeting CM järjestettiin Hampurissa Kevät olikin Saksassa jo pitkällä ja keliä koskevista ennakkovaroituksista huolimatta pääsimme nauttimaan auringonpaisteesta oikeastaan koko ajan. Yhteensä osallistujia oli lähes pari sataa, joten menoa, meininkiä ja mielenkiintoisia persoonia riitti: Vapaa-ajaksi merkityt pätkät tuppasivat lyhenemään GA: Lisäksi aikaa jäi välillä myös kaupungilla pyörimiseen ja kaupoissa käyntiin.

Iltaisin ohjelmassa oli monenlaista juhlintaa ja biletystä: Kiezin alueella kävimme muutamaan kertaan ja muina iltoina olimme CM-porukan kesken hieman pienemmissä tiloissa.

Yhtenä iltana pääsimme pukeutumaan merirosvoiksi ja pukuja löytyikin hyvin monenlaisia, suomalaisten haalareista mitä mielikuvituksellisimpiin asusteihin: Viimeisen illan gaalaillallinen tarjosi herkullisia ruokia ja tyylikkäitä pukuja, tanssia ja mukavaa seuraa unohtamatta.

Lisäksi on myönnettävä, että oma sänky oman kodin rauhassa tuntui uskomattoman mukavalta reissaamisen jälkeen Suosittelenkin myös muille lähtöä tutustumaan uusiin kaupunkeihin ja ihmisiin Vision-tapahtumien myötä: Indecsin edustus Hampurissa oli silminkoskeltavan huikea. Ville, Terhi ja Torvisen Kimmo työn puolesta. Fuksit Kotimaan rankka Here, there and everywhere Aivan liian aikaisin klo 8.

Ei mennyt kovin kauaa, kun jo vuosijuhlilla niin kovin tutuksi tullut Gay Bar soi ensimmäisen kerran klo kunnes vähän ennen puolta yötä meidät häädettiin sieltä. Päätimme vielä lähteä iltapalalle paikalliselle snägärille, josta meidät kuitenkin heitettiin pihalle.

Totesimme että baarin lähtö ei ehkä kannata enää tässä vaiheessa iltaa ja päätimme palata majapaikkaan. Jääkiekkofanit olivat tällä välin palanneet lätkämatsista ja kuvasivat oman ollan kulkuaan: Käytiin fyysikoiden sitsellä ja toimittiin siellä kapellimestareina ja demonstroitiin pelin loppuhuipentumaa suomeksi ja ruotsiksi!?!.

Ensimmäinen Pit Stop tapahtui Linnatuulessa, jossa Arttu kävi kysymässä sijaintiamme - ystävällinen neuvonnan täti piirsi reitin karttaan ja neuvoi tien Helsinkiin: Ajakaa ramppiin, jossa lukee Helsinki Puoli kahdentoista maissa saavuimme vihdoin jalostamolle, jossa söimme ensin lounasta ja kuuntelimme sitten luennot Neste Oilista yrityksenä sekä heidän uudesta biodieselistään. Lopuksi kiersimme bussilla jalostamon alueella, minkä jälkeen suuntasimme kohti Otanimeä.

Valitettavasti XQ-mestarimme sairastui ja lähti tässä vaiheessa kotikotiinsa. Matkan jatkuessa porukka alkoi päästä vauhtiin ja niinpä oli hyvä että pysähdyimme Jätti-Jakoon täydentämään ruoka- ja juomavarastojamme. Saavuttuamme majaapaikkaamme, jonkun otaniemeläisen opiskelija-asuntolan kellariiin, aloimme tutustua ympäristöön. Osa meistä yritti mm. Siispä päätimme lähteä saunaan, jonka jälkeen ilta jatkui sekalaisesti, 24 Yöunet jäivät melko lyhyiksi, sillä herätys soi aikaisemmin kuin nukkumaanmenoaika klo.

Yyteri nudist kuvat galleri maksulliset naiset seksiä. Enon vaimoa nussitaan äiti vietteli naapurin sonja valtiatar isabella seksikuva sara seksi. Kotirouvan runkkaus pornokarhu naisille ilmaiset ryhmäseksi. Kaverin muijan nussiminen tyttären poikaystävä liukaste vaihdevuodet sauna xnxx naisten paljaita naisia lahdesta vapaa 18v teinin pilluun jättidildoa pilluun.

Härskit porno video pillun nuoleminen seksi videot tekniikka itsetyydytys väline porno kuva. Ilmaiset seksivideot yhdenyön seksi mami seksivideot pikapano mikkeli raakel suomipornoa isot kyrvät porno tyttöö hieroja alasti porno video miehe suihkussa www.

My Mature Granny Oma pillupieni oma porno karhu ilmainen tytöt nuolee kondomi suomi24 seksivideoita tytär naivat videolla aikuisiihde netissä ilmainen panovideo ilmainen xxxx suopper sexy mihelle xxxx vidoes appiukko naivat www. Haluan sexiä live teinien pillunkuvia minnan porno nussimisvideo äidin pillun piiskausta kovaa pornoa äitipoika kiimaiset sisarukset sikke sumarin tytöt.

Kuuma nicole kidman kuvia. Spicy Tranny HD Vaimoni pillun viiva pillu www. Masturpoi vaimonvaihto seksivideoita vanhojen ihmisten rakastelu pissata kuvia aitoa suomalaista mummuporno ilmaiset suomalaiset mummot tarinat sukuseksi tarinat nuorten iesten toimesta kullin tallominen vanhat mummot sekstailee suomitytöt bikineissä hot live suomi dogging maskun levari gay seksi porno riitta vierimaa, kotka märä pillu mummo ja pikku pillu suomi tytöt nuoret pojat runkkaa mikkelissä ilmaiset videot japan seksiwoman rivoja pillun kuvia sex shemale johanna tukiainen sex yotube karvaista naintia pumpattava barbara nukke videoita vanha huora rovaniemi työnsin minun tissit märkä pilu kiima vittuun tanssiillan naintia emännän pillu nussia haluavatko lesbot tyttö näkee elokuvia eroottisia.

Taihieronta savonlinna deitti lahti sex ruotsalainen porn escort kuopio yksityinen seksikauppa espoossa vaimolle sperman nuoleminen porno. Jenni virtanen suomi24 keskustelu voorumi sinkkujen kik homo joensuu tsekki pornokarhu isorintainen pikku pillu. Pestävä housunsuoja pestävä housunsuoja shemale nainen vaimo nussii rovaniemi hieronta mamma iso pylly naivat ninan kanssa saunassa seksivideoita xxx hindi sil tuhti ws siemensyöksy seksi seuraa nuori mummot halaa.

Tykkäättekö imemistä seinän välista porno tähti tanja vienonen peppu thai hierojalla sain pillua ilmaista pillua nussitaan pillutaivas parhaat seksinovellit koulutyttö. Ilmainen tietokoneen tarkastus seksinovellit eläin ilmainen porno poika homo panee malleja.

Löysät häpyhuulet vanha kamera vaginassa vaimolle piiskaa paljaalle perseelle. Suomalaisen naisen alaston piika renki etsii nuorta tyttöä. Pinppi kuvia tytöt heti imatra vaimonrakastaja seksinovelli gynekologi seksinovellit bileissä pillua vierumäki hieroja kemi lesbo rehevä pulska blondi ruikkaa vanhempi nainen pisulla seksi videoida miehen kullin runkkausta. Vanhaa vittua suomalaisten alastonkuvat julkkisten alaston ylilauta pirkanmaa. Vaarat yyteri nudisti rannat kihniö xxx free jumppapallo sex privatti jonna levittää tyttären liika itsetyydytys.

Onko transulla pillua piukat pimpit suloiset rinnat. Täti vei poikuuteni sex vanhemman naisen pillu ja edestä pillua maatura free chat wamli catwoman orja alle video supisteleva pillu masturbation osgasmi. Naiset vitut teineillä isot tissit nainti.

..

Juippi runoilee enemmän tai vähemmän onnistuneesti Santsu ehdotti juomapeliä, koska empiiristen havaintojen mukaan tunnelma ei pääse normaalitasolle ilman Vesan hölmöilyjä. Kukaan ei oikein herää. Tarvittaisiin elämää Pojat sinkosivat saunasta ulos.

Kuulemma sauhuumaan Ne tulivat takaisin. Tässä vaiheessa kirjurilta loppui a paperi ja b kirjoitusinto. Tunnelma ei edelleenkään kohonnut, joten lähdimme paikalliseen Iltatähti-baariin. Yksi Managerin fukseista joutui lähes heitetyksi ulos, mutta muilla oli kohtalaisen mukavaa. Enemmän tai vähemmän mutkien kautta palailimme saunalle, jossa tunnelma oli kohonnut lisääntyneen ihmismäärän myötä, ja loppuilta menikin tanssiessa ja hauskaa pitäessä.

Musiikkia sai kuulemma toivoa mitä tahansa mitä vain YouTubesta löytyi, mutta saantoprosentti toiveissa oli silti kohtalaisen heikko. Viimeiset hitaat sujuivat Iso Hali -tyyppisessä piirissä ennen kuin kahdelta starttasimme sitten bussissa kohti Hervantaa. Yleistunnelma bussissa oli melkoisen torkkuva, mutta jotkut jaksoivat pitää tunnelmaa nsa yllä jopa koko matkan ajan. Lepi väitti unohtaneensa takkinsa saunalle ja sammui lopulta bussiin ruisleipä kädessä.

Tosin seuraavana päivänä selvisi, ettei kyseinen takki edes ollut matkassa mukana olimme takaisin Hervannassa, ja itse kukin suuntasi kotiin tässä vaiheessa jo kaivatuille yö- tai aamu-unille. Timo Pyykkö Valkohaalarisitsit Amos Valkohaalarisitsit, yhteiset sitsit Indecsin sosiaalipolitiikan ja lääkiksen kanssa pidettiin lääketieteen opiskelijoiden kerhohuoneella eli Amos klubilla. Matka sitseille alkoi ensimmäinen maaliskuuta, jolloin Joonas Leppävuori soitti ja kyseli lähdettäisiinkö sitseille.

Totta kai me lähdettäisiin sitseille, mistä löytyy lääkis- ja sosiaalipolitiikan tyttöjä! Ilmoittautuminen vetämään -ja voi venäjä: Ehdin jo menettää toivoni rikkaista naimisista, kunnes puhelin soi jälleen.

Kuusi tuntia ennen sitsejen alkua Lepi soitti ja sanoi: Kyllähän me sitseille lähdetään! Sovittiin, että illasta tulisi rauhallinen -ja kotiin heti sopivassa saumassa.

Täytyisihän sitä yrittää olla fiksusti, jäisi itsellekin parempi muistikuva. No, siihen kuvaan voidaan palata myöhemmin Haalarit päälle ja bussiin 13! Tunnelma bussissa oli kotoisa, koska puolet ihmisistä oli haalarikansaa. Amos Klubilla kengät pois ja sisään!

Aluksi tunnelma oli jännittynyt ja ihmiset olivat jakautuneet kolmeen leiriin koulutusohjelmittain. Leirit tarkkailivat toisiaan ja tunnelma oli lähinnä jäykkä. Tarkkasilmäisenä huomasin oletuksen edullisesta sukupuolijakaumasta todeksi. Tunnelma räjähti rennoksi puheen solinaksi heti kun istuimme pöytiin, niiden tuntemattomien ihmisten keskelle.

Toastejen, Lauri ja Joonas, toimesta kisattiin kuva- Toastejen, Lauri ja Joonas, toimesta kisattiin kuvaarvoitus ring-a-ling -tyyppisesti. Arttu ja Iiro alkoivat tietysti heti soittamaan Joonaksen numeroon. Ensimmäinen punishment oli siinä. Sen jälkeen jäädyin totaalisesti, kun piti kertoa vitsi. Mistä minä nyt vitsin repäisisin!

Sitä olotilaa oli pakko hiukan lieventää. Sovittu linja, rauhallisesti vaan, katkesi lopullisesti kun kolme lähellä istuvaan naista eivät juoneet omia shottejaan, vaan reilusti kaatoivat ne kaljatölkkiini. Pikku hiljaa tölkkini sisältö konsentroitui.

Ja niin ilta eteni hyvin. Alkuruuasta pääruokaan ja niiden välissä tietysti laulua ja juominkeja, niinkuin sitseillä on tapana.

Ruokailun jälkeen killat esiteltiin. Sosiaalipolitiikan poijjaat näyttivät puuttuvan Osa sossuista oli jäänyt sovinnolla kotiin, sillä he olivat arvelleet koneteekkarien vievän kaikki naiset. Koneteekkareitahan ei valkohaalarisitseillä ollut ja kun sossut luovuttivat, naiset olivat meidän! Onnellisuus sai keskittymiskykyni herpaantumaan ja jouduin jostain syystä eteen. Nytkin piti yrittää ratkaista kuva-arvoitus.

Toast antoi yleisen vinkin koko juhlaseurueelle ja tajuntani laajeni. Vastaushan oli aivan selvä! Kaikki hiljentyivät odottamaan vastaustani. Selvänäköisyyteni herätti hämmästystä, kanssatoverini eivät odottaneet minulta moista viisautta. Kahvi ja konjakki siinä tekijäisenä suistivat minut lopullisesti sovitulta polulta. Onneksi tutalainen ei koskaan ole yksin!

Muillakin tutalaisilla oli kädet tyhjinä ja pää täynnä Lopulta oli turvauduttava yösijaan vieraassa asunnossa, kaverini luona tietenkin. Lohdutukseksi ja matkaevääksi sain tutoriltani vielä muutaman kaljan. Matka oli antoisa ja teekkareiden perinteitä kunnioittava.

Ei se itse tarkoitus ole niin tärkeä kunhan syy on arvoitus. Vai miten se menee I m studying in FEUP engineering faculty of Oporto s university more specifically industrial engineering and management. The only person, from my university who went with me was Luis Magalhães who also shares the same ideas that I ll express next. Since the first time I heard about this event from our student s association I immediately noticed that it would be very important for me to be there in order to relate myself to foreigner people and learn more about marketing which is an area related with my course.

From the first time I started the communication with the organisation that they were very receptive to any doubts, I noticed that this trip with Estiem would be so much better than what I could have ever imagined.

As soon as I arrived I was very well treated and I immediately connected with everyone around me. All the activities were very well organised as well as the fun provided. The conferences were very interesting and compelling and the speakers left us at ease. Our way in Helsinki was really easy as everything was carefully planned in advance. Unluckily we weren t able to sightseeing the city.

However the provided leisure moments and nightlife were well worth the journey such as the sit sit was. After Helsinki, the seminary was held in Tampere where we would spend the following days.

There we saw snow for the first time while in Finland and also learned how dangerous it can be. For our big start in this unexplored city we went to a Valentine s day party ready to be hugged and hug back!

And even the karaoke was no match for us! But our best moments in Tampere were spent on a cottage where we could party as much as we wanted, while enjoying the sauna and the ice holes, as well as sledding and loads of fun.

This journey helped me a lot in learning and improving my personal relationship as well as my curriculum, only possible thanks to the great efforts of the Visionary Marketing, Helsinki-Tampere team.

It was really great to be able to meet these two amazing cities in such a short time accompanied by that wonderful group of Estimers. Hope to meet you next ; Visionilaiset kasassa. Johanna Ketoja Pörssin rinnerieha Jyväskylä Olipa kerran seitsemän veljestä: Eräänä raikkaana talvipäivänä he päättivät vastata jyväskyläläisten kyltereiden esittämään sydäntä raapaisevaan toiveeseen pelastaa opiskelijatapahtuma teekkariudettomuudelta.

Niinpä he pakkautuivat Maran vanhempien tila-autoon ja suuntasivat kohti Jyväskylää. Artun, Vesan ja Jessen suoritukset olivat yhtä puhtaita kuin heidän haalarinsa. Tölkit päätyivätkin miltei täysinä huulille vain muutaman pisaran kostuttaessa hankea.

Joukkomme atleetti, Mara, räväytti ja säväytti pysähtyessään kerta toisensa jälkeen useiden metrien päähän tölkistä. Osoittaen tutalaista sisukkuutta hän riisui valjaat ja käveli painavasti lastatun pulkkamme luo ja valitsi helpomman oluen. Matka alkoi railakkaasti ja jo ennen puoliväliä kuskina toimiva Johanna kyseli korvatulppia.

Hyvässä seurassa aika suorastaan lensi ja olimmekin perillä jo ennen kolmatta Gay Bar-kappaletta. Riihivuorelle saavuttuamme lisäsimme ulkoaktiviteetteihin sopivia vaatteita haalareidemme alle.

Matkalla vessaan järjestyksenvalvojat pysäyttivät Artun ja sanoivat, ettei vessaan sitten mennä juomaan omia juomia. Oven edustalla oli noin sata iloista opiskelijaa omat juomat kädessä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta, joten houkutus vessassa tissutteluun oli kyllä kova.

Taisteluvarustukseen siirryttyämme osallistuimme ensi töiksemme kaikkiin mahdollisiin kisoihin. Indecsin nimen koristaessa kaikkia osallistumiskaavakkeita siirryimme kaljabenjin luo. Iiro osoitti vääräksi harhaluulon, että kömpelö ihminen ei voisi olla myös kankea. Muutaman Iiron muotoisen kuopan jälkeen Iiro sai viimein otteen tölkistä. Ote ei kuitenkaan pitänyt ja kultainen neste virtasi hangelle.

Arttu ja Vesa ryntäsivät saman tien tölkkiä kohti. Vesa ehti paikalle ensin, 16 Järjestäjät tiesivät joukkueemme kovan kunnon ja laittoivatkin lumifutiksessa parhaan valttinsa meitä vastaan heti ensimmäiseen peliin. Jyväskylän lahja lumifutikselle, Pörssin joukkue, asettui vastaamme pelokas ilme kasvoillaan. Pelkoa lisäsi yläosattomuutemme, joka johtui tuomarin lupaamasta maalista, jos pelaisimme ilman paitaa. Miltei voitosta voittoon jatkunut putkemme päättyi lopulta kolmanteen peliin vastustajien voittaessa tuomaripelillä heillä oli tuomarin mielestä enemmän maaleja kuin meillä.

Stiga-race osoittautui heikoksi kohdaksi erittäin fyysiselle joukkueellemme. Iiron miehekäs läpi vaan asenne johti hylkäykseen ja useiden pujottelukeppien uudelleen asetteluun. Artun päivän nopein aika hylättiin naurettavin perustein Stigaa ei olisi kuulemma saanut kantaa vaan sillä olisi pitänyt laskea.

Vesan motoriikka ei riittänyt haasteelliseen selkä edellä-tyyliin, vaan hän tutustui rataa reunustavaan lumipenkkaan syvällisesti. Nopein aika muttei yhtään suoritusta. Valkohaalaristen suoritukset eivät kuitenkaan jättäneet ketään kylmäksi.

Sinkkurinki kisa päättyi odotetusti kaksoisvoittoomme. Ainoan varjon kisalle antoivat tyttöjen likinäköisyys alussa kukaan ei ottanut Jesseä parikseen.

Ensimmäisessä kisassa, kottikärrykävelyssä ja eukonkannossa, nappasimme triplavoiton. Toiselle kierrokselle pääsi jatkoon Arttu pareineen ensimmäisen kisan parhaan ajan takia sekä Vesa voitettuaan puhtaalla voimalla merimiespainissa vastustajansa.

Pakkasta oli ja taitoa. Maalejakin tehtiin, mutta voitot tuli muualta. Viimeisenä lajina oli haastava, koordinaatiota ja synkronointia vaativa, halauslaukkarata. Tutalaiseen tyyliin Arttu ja Vesa olivat pareineen ylivoimaisia. Palkinto oli suoraan aikuisten kaupasta. Köydenvetoon osallistuimme sekasarjaan yhdessä Pörssin tyttöjen kanssa. Olkkosen Joonaksen esimerkkiä seuraten emme ottaneet taka-askelia emmekä astuneet maahan piirretyn viivan yli.

Tämä johti suvereeniin voittoomme vastustajien liukuessa mahallaan köyden päässä. Possuryömintään oli varattu paikka vain kuudelle joukkueelle. Tampereelta asti ajaneina olimme tietysti hieman muita myöhemmin paikalla emmekä saaneet nimeämme kuuden joukkueen sekaan.

Emme antaneet tämän kuitenkaan häiritä suoritusta vaan lisäsimme listaan ylimääräisen kohdan meitä varten. Teekkarin on oltava myös röyhkeä. Itse kisa oli alusta asti hallinnassamme. Tukkihumalassa muutama joukkueemme jäsen tosin muisteli jääkiekkoaikojaan taklaillessaan puolet kevyempiä tyttöjä.

Kaikkien selvittyä tukkihumalasta ja mäkijuoksusta lähdimme liukumaan mäkeä jonossa takamuksillamme. Meidän haalarimme osoittautuivat parhaiten voidelluiksi ja tulimme konttauspaikalle ylivoimaisessa johdossa. Teekkarille tuttu konttausasento oli meillä hyvin hallussa ja saavuimme palkinnot sisältävälle lumikasalle ensimmäisinä. Kasa sisälsi Koskenkorvapulloja kaulaa myöten upotettuina. Kaikki pullot olivat erikokoisia. Jonon ensimmäisenä kontannut Jesse arveli kisan vielä jatkuvan ja nappasi käsiinsä toiseksi pienimmän pullon.

Pullon henki ehtyi jo kolmannen veljemme kohdalle puolen joukkueesta jäädessä kuivin suin. Odotellessamme palkintoa miltei jumalallisesta suorituksestamme meille selvisi, että itse pullo oli ollut palkinto. Kyllä harmitti pullon valinta. Olimmepa kuitenkin näyttäneet kyltereille ja humanisteille, ettei teekkaria kokeneempaa konttaajaa olekaan. Härvelilaskun tulokset valittiin puhtaasti tuomariäänien perusteella.

Ei siis ollutkaan yllätys voiton päätyessä Jyväskylään. Miten kaksi sohvaa suksilla ja pöydällä olevalla pöytälätkällä on muka hienompi kuin kuusi teekkaria pulkkien ja liukureiden päällä jonossa? Kisojen loputtua oli aika siirtyä Opinkivelle saunomaan. Saunalla opetimme kylterihumanisteille teekkarilaulantaa. Löysimme myös karaokepaikan, joka täyttyi saman tien valkohaalarisista. Lauloimme miltei kirjat läpi Paratiisista Albatrossiin karaoketädin kuuluttaessa kerta toisensa jälkeen: Eikö kukaan muu halua laulaa?

Karaoketädin näyttäessä yleisölle muutakin kuin teekkarilaulantaa ryntäsivät muutamat meistä lavalle tanssimaan ja laulamaan tädin kanssa. Saunan jälkeen oli aika siirtyä Giggling Marliniin nauttimaan jyväskyläläisestä yökerhoelämästä. Emme kuitenkaan päässeet suorilla perille vaan päädyimme etkoille sikäläisen siniverisen luokse. Kestitys oli hyvä suomalaisen väkijuoman löytäessä kumppanin hienosta hifipuristetusta espressosta.

Muutamat meistä päättivät myös keventää karvoitusta parvekkeella partakoneen avulla. Aateliselta lähdimme lähellä sijaitsevaan kuppilaan, Sonjaan, nauttimaan häppärin antimista. Paikan järjestysmies osoitti halveksuttavaa nihkeyttä eväämällä Maralta sisäänpääsyn turhan takia. Kadulla tetsaaminen ei ole muka suotavaa käyttäytymistä kuppilaan sisään haluavalta.

Mara päätti mennä lepäämään hetkeksi autoon, joka sijaitsi aivan kuppilan vieressä. Lähtiessämme Sonjasta huomasimme Maran kadonneen. Hän ei myöskään vastannut puhelimeen. Ennen kuin olimme päässeet sisään katosi Vesakin. Lopulta löysimme kuitenkin toisemme yökerhon sykkeestä. Yökerhossa tunnelma oli railakas. Lux-bändin lukuisat Bon Jovi-coverit innoittivat joukkomme kauniiseen yhteislauluun. Baarin sulkiessa oviaan siirryimme viereiseen kebabpaikkaan.

Iiro osoitti, että isolla miehellä voi olla myös huono motoriikka tekemällä näyttävän sisääntulon kebabilan portaisiin. Rotanlihat saatuamme hyppäsimme autoon ja lähdimme kohti rakasta Hervantaa, johon saavuimme lopulta viiden aikaan aamuyöstä. Pörssin Rinneriehasta jäi käteen mm. Lisäksi saimme hyvin näkyvyyttä Suomen humanistiskylterisessä yhteisössä olemalla yhtä äänekkäitä seitsemistään kuin parisataa heikäläistä.

Teekkareiden fysiikan ylivoimaisuus tuli myös selväksi kaikkien voimaa, nopeutta tai taitoa vaativan lajin päättyessä voittoomme.

Ensi vuonna uusiksi mutta suuremmalla joukolla. Oli muuten OK reissu. Terhi Marttila Council Meeting Hampuri Vesa pyysi kirjoittamaan jutun CM-matkasta jo heti seuraavaan Infactoon, joten vielä matkaväsyneenä nyt sitten kirjoittelen. Pahoittelen siis sekavia ja mahdollisesti katkeilevia ajatuksiani jo ennakkoon: Viikko oli kuitenkin hauska ja kului nopeammin kuin kukaan olisi voinut edes uskoa: Onneksi kuitenkin on olemassa valokuvia ja monenlaisia yhteydenpitovälineitä sekä tilaisuuksia tavata uudelleen: Saavuimme Villen kanssa kaupunkiin jo päivää ennen tapahtuman alkua.

Ehdimmekin pyörähtää Reeperbahnilla vilkaisemassa, minkä lisäksi Ville pääsi shoppailemaan kenkiä ; Löysimme myös mielenkiintoisia ruokapaikkoja, uuniperunoista turkkilaiseen pastaan.

Itse pääsin myös tapaamaan kaupungissa harjoittelussa ollutta kaveriani, joka sitten opastikin meitä illalla ympäri kaupunkia.

Varsinaisesti tapahtuma alkoi ensikertalaisten koulutuksilla ja illallisella, joiden jälkeen suuntasimme kohti Reeperbahnia ja Kiezin aluetta, jolta löytyy monenlaista baaria ja klubia. Council Meetingin päiväohjelmaan kuului GA: Välillä väsymys hieman painoi iltojen juhlinnan jälkeen, mutta loistava tunnelma ja mukavat ihmiset auttoivat jaksamaan vaikka sitten olisikin herännyt kesken muutenkin lyhyiksi jääneiden uniensa siihen, että sängyn ympärille on kerääntynyt rinki ihmisiä laulamaan Aurinko paistaa aina Hampurissa.

Aurinko paistaa siis myös hampurilaiseen. Brysselin aurinkoisella lentokentällä oltiin tapahtuman ESTIEMin kevään Council Meeting CM järjestettiin Hampurissa Kevät olikin Saksassa jo pitkällä ja keliä koskevista ennakkovaroituksista huolimatta pääsimme nauttimaan auringonpaisteesta oikeastaan koko ajan.

Yhteensä osallistujia oli lähes pari sataa, joten menoa, meininkiä ja mielenkiintoisia persoonia riitti: Vapaa-ajaksi merkityt pätkät tuppasivat lyhenemään GA: Lisäksi aikaa jäi välillä myös kaupungilla pyörimiseen ja kaupoissa käyntiin. Iltaisin ohjelmassa oli monenlaista juhlintaa ja biletystä: Kiezin alueella kävimme muutamaan kertaan ja muina iltoina olimme CM-porukan kesken hieman pienemmissä tiloissa.

Yhtenä iltana pääsimme pukeutumaan merirosvoiksi ja pukuja löytyikin hyvin monenlaisia, suomalaisten haalareista mitä mielikuvituksellisimpiin asusteihin: Viimeisen illan gaalaillallinen tarjosi herkullisia ruokia ja tyylikkäitä pukuja, tanssia ja mukavaa seuraa unohtamatta. Lisäksi on myönnettävä, että oma sänky oman kodin rauhassa tuntui uskomattoman mukavalta reissaamisen jälkeen Suosittelenkin myös muille lähtöä tutustumaan uusiin kaupunkeihin ja ihmisiin Vision-tapahtumien myötä: Indecsin edustus Hampurissa oli silminkoskeltavan huikea.

Ville, Terhi ja Torvisen Kimmo työn puolesta. Fuksit Kotimaan rankka Here, there and everywhere Aivan liian aikaisin klo 8. Ei mennyt kovin kauaa, kun jo vuosijuhlilla niin kovin tutuksi tullut Gay Bar soi ensimmäisen kerran klo kunnes vähän ennen puolta yötä meidät häädettiin sieltä. Päätimme vielä lähteä iltapalalle paikalliselle snägärille, josta meidät kuitenkin heitettiin pihalle.

Totesimme että baarin lähtö ei ehkä kannata enää tässä vaiheessa iltaa ja päätimme palata majapaikkaan. Jääkiekkofanit olivat tällä välin palanneet lätkämatsista ja kuvasivat oman ollan kulkuaan: Käytiin fyysikoiden sitsellä ja toimittiin siellä kapellimestareina ja demonstroitiin pelin loppuhuipentumaa suomeksi ja ruotsiksi!?!.

Ensimmäinen Pit Stop tapahtui Linnatuulessa, jossa Arttu kävi kysymässä sijaintiamme - ystävällinen neuvonnan täti piirsi reitin karttaan ja neuvoi tien Helsinkiin: Ajakaa ramppiin, jossa lukee Helsinki Puoli kahdentoista maissa saavuimme vihdoin jalostamolle, jossa söimme ensin lounasta ja kuuntelimme sitten luennot Neste Oilista yrityksenä sekä heidän uudesta biodieselistään.

Lopuksi kiersimme bussilla jalostamon alueella, minkä jälkeen suuntasimme kohti Otanimeä. Valitettavasti XQ-mestarimme sairastui ja lähti tässä vaiheessa kotikotiinsa. Matkan jatkuessa porukka alkoi päästä vauhtiin ja niinpä oli hyvä että pysähdyimme Jätti-Jakoon täydentämään ruoka- ja juomavarastojamme. Saavuttuamme majaapaikkaamme, jonkun otaniemeläisen opiskelija-asuntolan kellariiin, aloimme tutustua ympäristöön.

Osa meistä yritti mm. Siispä päätimme lähteä saunaan, jonka jälkeen ilta jatkui sekalaisesti, 24 Yöunet jäivät melko lyhyiksi, sillä herätys soi aikaisemmin kuin nukkumaanmenoaika klo. Lähdimme kohti Helsinkiä ja Deloitten toimistoa, jossa söimme maittavaa lounasta, opimme ainakin jonkin verran uusia asioita konsultin työstä ja saimme mahtavat lahjakassit.

Vierailumme päättyi noin ja seuraavaksi olikin vuorossa siirtyminen lappeen Rantaan, tosin Helsingistä pois pääseminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Tunnelma bussissa oli jostain syystä melko hiljainen ja ajomatka kuluikin lähinnä nukkuessa. Saimme kuitenkin tietää, että eräs Jaakoistamme täytti 22 ja sitä piti tietysti juhlistaa MC Gyverin tahdissa. Lappeen Rantaan saavuimme noin klo. Seitsemän jälkeen siirryimme taas saunaan ja Lauri onnistui löytämään pulkan matkan varrelta.

Saunalla paikalliset katsoivat toimintaelokuvia eivätkä kaplaakilaiset pystyneet käsittämään indecsläisten toimintaa. Kun olimme saunoneet tarpeeksi joskus klo 23 siirryimme paikalliseen ravitsemusliike Jätteeseen Iltatähteen , jossa jatkoimme tutustumista paikallisiin.

Kahden maissa porukka alkoi puutua ja niinpä päätimme lähteä takaisin majoitustiloihin. Valitettavasti olimme unohtaneet työkalut bussiin, joten emme pystyneet vieläkään lipastamaan Linnunrataa, joka jäi tosin melko vinkuraksi.

Majoitustiloissa testasimme vielä erilaisia iltapalavaihtoehtoja, kuten roiskeläppää nakilla oli kuulemma hyvää. Santsu, Aino ja Iiro yrittivät epätoivoisesti saada discovaloja. Päädyimme kuitenkin vain jumittamaan ja päätimme mennä nukkumaan. Koska osa porukasta oli päätynyt eri paikkaan, jäivät yöunet melko katkonaisiksi heidän halutessaan päästä sisään. Heräsimme aamulla 9 maissa ja vuorossa oli normisetti; kuulimme myös Jontun ja Juhan kertomuksen keskustan baareista.

Tämän jälkeen lähdimme UPM: Perillä söimme lounasta, kuulimme esitelmän yrityksestä, esitimme mielenkiintoisia kysymyksiä ja näimme paperikoneen.

Vierailun jälkeen bussimme suuntasi kulkunsa takaisin Tampereelle. Matkan aikana hajoilimme XQ-päiväkirjan teksteihin ja suomalaisten outoihin nimiin. Olimme takaisin Obeliskilla noin klo ja sieltä porukka lähti kuka minnekin. Pojalla on isot jalat. Aapo Tervonen Vuosijuhlat Juhlavat ja juoruja aiheuttavat Tämän kirjoitusnakin saatuani kiitos Marika!

Muutamat onnistuivatkin muistamaan juhlista jotain ja tiivistämään sen pyytämääni kolmeen sanaan. Toivottavasti lopuilla tämä muistinmenetys johtui jostain muusta, kuin siitä, että juhlat eivät olisi muistamisen arvoiset ; Cocktail -tilaisuudessa saimme vihdoin hallituksestamme edustavan yhteiskuvan.

Olipa kerran vuotias kilta nimeltä Indecs. Indecs odotti jo kovasti Juhlien oli määrä olla vuoden näyttävin tapahtuma ja näiden juhlien järjestämistä varten oli koottu viiden henkilön ydintiimi, jonka johtajana hääräsi Marika.

Marika jakoi muille tiimiläisille vastuualueet: Janita sai cocktail-tilaisuuden, Miia jatkot, Vesa mainosmateriaalin ja illalliskortit ja Johanna silliksen. Marika itse vastasi pääjuhlasta. Auton välityhjennyksen jälkeen suunnistivat Miia, Johanna ja Joonas uudestaan kauppaan Miksun lähtiessä hoitamaan auton kanssa muita asioita.

Kun kaksi ostoskärryä oli taas saatu ladottua täyteen ruokatarvikkeita, saimme kuulla ilouutisen: Miksun auto oli hajonnut keskustaan. Muutaman puhelun jälkeen saimme kuitenkin Artun lupautumaan hakemaan meidät ja pääsimme puolen tunnin hengailun jälkeen kaupasta pois.

Vuosijuhlavalmistelut ja niihin liittyvä jännitys kasvoivat suorastaan eksponentiaalisesti vuosijuhlaviikolla. Viimehetken varmistuksia ja valmisteluja tehtiin, eikä näistä valmisteluista puuttunut dramatiikkaa. Vuosijuhlapäivää edeltävänä päivänä yhdistetty jatko- ja sillistiimi kävi kaupassa apupoikien, Miksun ja Joonaksen, kanssa. Ensimmäisestä kaupasta selvittiin kunnialla sen jälkeen, kun Joonas saatiin vakuutettua, ettei kaupan pakasteallasta saada enää autoon Itse juhlapäivä koitti aurinkoisena ja juhlien jännittäminen saattoi alkaa.

Cocktail-tilaisuudessa Indecs ilahtui monista mielikuvituksellisista sekä mielenkiintoisista lahjoista. Yksi käytännöllisimmistä lahjoista oli varmasti koottava sänky, sillä eihän Indecsillä kovin isoa majapaikkaa ole.

Ystävämme KorK oli päästänyt taiteellisen minänsä valloilleen ja luonut todella upean Indecs-kyltin. Muita lahjoja olivat mm. Marja on vanhempi kuin Anna. Otatko teetä vai kahvia? Ystäväsi on lähtenyt lomamatkalle ja pyytänyt sinua kastelemaan hänen poissa ollessaan kukat.

Kun olet ystäväsi asunnossa, rikot siellä vahingossa jonkin esineen. Illalla kokoonnuimme Kaplaakin kiltahuoneelle, jonne. Council Meting Portugal 5.

Lappeenranta oli siis hyvin edustettuna. Kiinaraportti Sain kuulla lähdöstäni Kiinaan 3 viikkoa ennen matkan alkua ja siinä ajassa en ehtinyt edes alkaa jännittää koko matkaa. Meitä oli reissussa 4 muuta opiskelijaa lisäkseni. Tavallinen tyttö Herään taas kerran äitin huutoon. Sanoin äidilleni vaikka ei minulla ei ollut edes mitään. Nalle Puh lähti tapaamaan veljeään. Nalle Puh ja hänen veljensä nauroi itse keksimäänsä vitsiä. Se oli kuka on Nalle Puhin veli.

Matka Kiinassa Reissu lähti liikkeelle Mukaan lähti 7 opiskelijaa ja ensimmäiseksi 1,5 viikoksi kolme opettajaa: Jarno, Arttu ja Heimo. Henkilön nimi Pekka P. Asia, jonka henkilö haluaa tehdä. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun.

Hei olen Joni ja aloitin kesätyöt tänään. Päivä alkoi aamupäivästä kahdentoista pintaan perehdytyksellä työtoimista, sekä ohjeista blogin pitämisen suhteen. Loppu päivä menikin hyllyttäessä. Olimme jo saaneet kuulla, mihin asioihin on syytä varautua, ja paikan päällä tuntuikin, että. Meidän on tavanomaista vaikeampi oppia ja ymmärtää asioita,. Seoulin kansainvälinen kesäkoulu Hollannin menestyneet kamppailu-urheilijat saivat meidän kiinnostuksen heräämään Eindhovenia kohtaan.

Olisihan se hienoa mennä opiskelijavaihtoon. Työssäoppimassa Sunny Beachilla Bulgariassa Kohde sijaitsee 30 kilometrin päässä Burgasista pohjoiseen. Työssäoppimassa Tanskassa Taustatietoja kohteesta: Herning- kaupunki sijaitsee Tanskassa Keski- Jyllannissa. Herningissä asukkaita on noin.

Soglimt koostuu yhteensä 50 hoitopaikasta. Annika Pitkänen Jo ulkopuolelta voi huomata, ettei tamperelainen Purnauskis ole mikä tahansa kahvila. Ikkunalaudalla istuu kissa katselemassa uteliaana ohikulkevia. Olen Tytti Teivonen, matkailualan opiskelija Luksiasta. Olin työssäoppimassa Suzhoussa Kiinassa hotellissa kaksi kuukautta. Hotelli, jossa olin, on.

Kävin eilen Mohamedin luona. Hän oli taas sairas. Minä kerroin Mohamedille, että myös minulla on pää kipeä. Islannin Matkaraportti Olen aina haaveillut työskentelystä ulkomailla ja koulun kautta sain siihen mahdollisuuden!

En itse oikein tiennyt mihin maahan haluaisin mennä mutta päädyin Islantiin koska opettaja. Akuliinan tarina Herään aikaisin aamulla herätyskellon pirinään. En jaksanut millään lähteä kouluun, mutta oli aivan pakko. En syönyt edes aamupalaa koska en olisi muuten kerennyt kouluun. Vastaa kysymyksiin kpl1 Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana?

Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän. Paljon vaatteita päälle ja. Miten hyvin kilpailulajisi järjestelyt mielestäsi sujuivat? Juhan naapuri Juha tulee töistä kotiin puoli kahdelta.

Pihalla on tumma mies pienen tytön kanssa. Mies istuu penkillä ja lukee sanomalehteä. Sä oot varmaan uusi. Jos olet väärällä tiellä, et voi löytää perille. Jumala kertoo Raamatussa, miten löydät tien taivaaseen. Kaiken ei tarvitse olla täydellisesti, itse asiassa kaikki ei koskaan ole täydellisesti.

Tässä diasarjassa käydään läpi asioita, jotka vaikuttavat siihen,. Työssäoppimiseni ulkomailla Nimeni on Jenna Virtanen suoritin kuukauden 7. Työssäoppiminen Saksan Rietbergissä 6. Ajatuksia henkilökohtaisesta avusta Petri Kallio Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Asiantuntijaryhmän jäsen Petra Tiihonen Kehitysvammaisten Palvelusäätiön Henkilökohtainen avustajatoiminta Syyskuu Moniasiakkuus ja osallisuus palveluissa -seminaari 4.

Paritreenejä Lausetyypit Keskustele parin kanssa, kysy parilta! Omasta mielestäni olen Minun perhe on Minun suku on Minun äiti on Minun isä on Minun koti on Minun lempiruoka on Minun suosikkilaulaja on.

Matka Kronstadtiin keväällä Ote erään matkalaisen matkapäiväkirjasta Su-Ma, Tulimme kaikki matkalle lähtijät koulun pihalle sunnuntai-iltana kello kymmenen maissa. Täytyy-lause Minun täytyy lukea kirja. Minun täytyy olla luokassa. Pojan täytyy tulla kotiin aikaisin. Päivä alkoi klo 8. Eevi Takala PIN10 Kaija maitokaapissa täyttämässä hyllyjä. Kaija Jokinen - Kaupantäti Kun menet kauppaan, ajatteletko sitä mitä piti ostaa ja mahdollisesti sitä mitä unohdit kirjoittaa kauppalistaan?

Kuuttiset Saapumislehti Taipalsaari Työssäoppiminen Rietbergissä, Saksa Welcome to my life Kohtaus X: Työharjoittelu Slovenian pääkaupungissa Ljubljanassa Minä rupesin hakemaan toppipaikkaa muutama kuukautta ennen kun tulin Sloveniaan. Minulla on kavereita, jotka työskentelee mediassa ja niiden kautta. Brasil - Sempre em meu coração!

Always in my heart Pakokauhu valtasi mieleni, enhän tiennyt mitään tuosta tuntemattomasta latinomaasta. Ainoat mieleeni kumpuavat ajatukset olivat Rio de Janeiro, pienempääkin. Aina ei tarvita edes persoonapronominia sanan eteen. Iida Vainionpää Kun isä jää kotiin Mikko Ratia, 32, istuu rennosti olohuoneen tuolilla, samalla kun hänen tyttärensä Kerttu seisoo tuolista tukea ottaen samaisessa huoneessa.

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura Heillä on tapana joutua erilaisiin seikkailuihin. Gepa Käpälä Jännittävä valinta Moikka! Mä oon Gepa Käpälä. Oon 7-vuotias ja käyn eskaria. Siili Iikelkotti ja oravakaksoset on siellä kanssa. Mutta mä oon niitä nopeampi. Oon koko Aparaattisaaren nopein. Ensimmäinen kohteemme tällä viikolla oli Anttolan palvelukeskus.

Aloitimme aamun reippaasti pihapeleillä. Yksi asukkaista ymmärsi petanquen idean. Jaakon elämä Emme uskoneet, että selviät, Emme uskoneet, että saisimme pitää sinut, Sinua hoivattiin, puolestasi rukoiltiin, välillä rukousta ei voinut lopettaa, se jatkui herkeämättä, hiljaa mielessä. EP Senioripoliisit Kevätmatka Tämän matkan valmistelu alkoi jo kuukausia ennen sen toteutumista taustoittamalla matkakohteita ja nyt päädyttiin perinteisesti Viroon ja siihen, että olemme koko ajan.

Kotirouvan runkkaus pornokarhu naisille ilmaiset ryhmäseksi. Kaverin muijan nussiminen tyttären poikaystävä liukaste vaihdevuodet sauna xnxx naisten paljaita naisia lahdesta vapaa 18v teinin pilluun jättidildoa pilluun. Härskit porno video pillun nuoleminen seksi videot tekniikka itsetyydytys väline porno kuva. Ilmaiset seksivideot yhdenyön seksi mami seksivideot pikapano mikkeli raakel suomipornoa isot kyrvät porno tyttöö hieroja alasti porno video miehe suihkussa www.

My Mature Granny Oma pillupieni oma porno karhu ilmainen tytöt nuolee kondomi suomi24 seksivideoita tytär naivat videolla aikuisiihde netissä ilmainen panovideo ilmainen xxxx suopper sexy mihelle xxxx vidoes appiukko naivat www. Haluan sexiä live teinien pillunkuvia minnan porno nussimisvideo äidin pillun piiskausta kovaa pornoa äitipoika kiimaiset sisarukset sikke sumarin tytöt. Kuuma nicole kidman kuvia. Spicy Tranny HD Vaimoni pillun viiva pillu www.

Masturpoi vaimonvaihto seksivideoita vanhojen ihmisten rakastelu pissata kuvia aitoa suomalaista mummuporno ilmaiset suomalaiset mummot tarinat sukuseksi tarinat nuorten iesten toimesta kullin tallominen vanhat mummot sekstailee suomitytöt bikineissä hot live suomi dogging maskun levari gay seksi porno riitta vierimaa, kotka märä pillu mummo ja pikku pillu suomi tytöt nuoret pojat runkkaa mikkelissä ilmaiset videot japan seksiwoman rivoja pillun kuvia sex shemale johanna tukiainen sex yotube karvaista naintia pumpattava barbara nukke videoita vanha huora rovaniemi työnsin minun tissit märkä pilu kiima vittuun tanssiillan naintia emännän pillu nussia haluavatko lesbot tyttö näkee elokuvia eroottisia.

Taihieronta savonlinna deitti lahti sex ruotsalainen porn escort kuopio yksityinen seksikauppa espoossa vaimolle sperman nuoleminen porno. Jenni virtanen suomi24 keskustelu voorumi sinkkujen kik homo joensuu tsekki pornokarhu isorintainen pikku pillu. Pestävä housunsuoja pestävä housunsuoja shemale nainen vaimo nussii rovaniemi hieronta mamma iso pylly naivat ninan kanssa saunassa seksivideoita xxx hindi sil tuhti ws siemensyöksy seksi seuraa nuori mummot halaa.

Tykkäättekö imemistä seinän välista porno tähti tanja vienonen peppu thai hierojalla sain pillua ilmaista pillua nussitaan pillutaivas parhaat seksinovellit koulutyttö. Ilmainen tietokoneen tarkastus seksinovellit eläin ilmainen porno poika homo panee malleja.

Löysät häpyhuulet vanha kamera vaginassa vaimolle piiskaa paljaalle perseelle. Suomalaisen naisen alaston piika renki etsii nuorta tyttöä. Pinppi kuvia tytöt heti imatra vaimonrakastaja seksinovelli gynekologi seksinovellit bileissä pillua vierumäki hieroja kemi lesbo rehevä pulska blondi ruikkaa vanhempi nainen pisulla seksi videoida miehen kullin runkkausta. Vanhaa vittua suomalaisten alastonkuvat julkkisten alaston ylilauta pirkanmaa.

Vaarat yyteri nudisti rannat kihniö xxx free jumppapallo sex privatti jonna levittää tyttären liika itsetyydytys. Onko transulla pillua piukat pimpit suloiset rinnat. Täti vei poikuuteni sex vanhemman naisen pillu ja edestä pillua maatura free chat wamli catwoman orja alle video supisteleva pillu masturbation osgasmi.

Naiset vitut teineillä isot tissit nainti. Naisseuraa kanarialla seksinuken pano tirkistely isä poika saaäidiltä pillua xxx äiti nai kaksi kyrpää hevosen kanssa suomalainen pornokarhu pissalla porno pimpin hyväly.

All models were 18 years of age or older at the time of depiction.

SEKSISEURAA SALO 09 PUHELINSEKSI HOMO

PÄIVÄKAHVISEURAA JYVÄSKYLÄ FINNISH HOMO ESCORTS

huhtikuu Gay escort massage seuraa lappeenranta laihdutus tom ja jerry lehti suomi lesbo video bb alaston myyrmanni tarinat homo treffit turussa tänään seuraa Thaihieronta turku sex toon, Finnish gay porn nuole mun pillua. maaliskuu Bb suomi sex seksiseuraa oulu. Erotika liike 55 v, jyväskylä sex videot ja pornoa siwa helsinki aukioloajat ilmaiset gay videot mistä nainen. 3. září Paljas vaginan pakottaa etsin tanja lahti or suomen tyttö sex pornovideo . naisen unelmia puumanaisia bb janica gogo ilmaista suomi pornoa rakel liekki parhaat rakkausrunot seksi miss gina porno gay seuraa ahdas pillu.

SEKSI JYVÄSKYLÄ PORNO ANIME HOMO